Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik | Collectie 2019/2020

Geplaatst op 2 oktober 2019 om 08:56 uur

Elke liefhebber van automatische horloges kent het merk Swiss Kubik. Het gerenommeerde watchwinder merk staat al jarenlang bekend om haar Swiss made watchwinders, welke van zeer hoge kwaliteit zijn. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik is de geavanceerde technologie die bij elke watchwinder is toegepast. Zo doende biedt een Swiss Kubik watchwinder een zeer efficiënte en comfortabele manier voor het opwinden van een automatisch horloge. De watchwinders worden volgens een zeer geavanceerd productieproces gemaakt in Genève, Zwitserland. Swiss Kubik kiest er bewust voor al haar leveranciers binnen een straal van 50 km te zoeken, zodat de lijntjes voor overleg en controle kort blijven en Swiss Kubik erop toe kan zien dat de hoge kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat ze samenwerken met bedrijven die net als zij veel waarde hechten aan de befaamde Zwitserse kwaliteit.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik heeft een grote collectie watchwinders met verschillende kleuren en materialen. Materialen waar onder andere gebruik van wordt gemaakt zijn hout, polyamide, carbon en leer. Het merk biedt daarnaast watchwinders voor één automatisch horloge, maar is er ook keuze voor de echte verzamelaar die meerdere automatische horloges tegelijkertijd wil kunnen opwinden. De Swiss Kubik watchwinders zijn geschikt voor alle soorten automatische horloges, ongeacht merk of model.

Optioneel biedt Swiss Kubik beschermglaasjes aan, die zorgen voor de bescherming van uw horloges tegen beschadiging. Wat kenmerkend is voor de uitstraling van de watchwinders van Swiss Kubik is de compacte vormgeving en fraaie afwerking. Het kleurgebruik bij bepaalde modellen is opvallend en zal als een echte eyecatcher binnen uw verzameling passen. Alle Swiss Kubik watchwinders zijn instelbaar via de USB aansluiting. De stille en tegelijkertijd zeer krachtige motoren zorgen ervoor dat u uw horloge(s) kunt opwinden in alle comfort. Bovendien zijn de compacte watchwinders gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op reis of vakantie.

In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment Swiss Kubik watchwinders. Elke watchwinder wordt geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Met een Swiss Kubik watchwinder bent u verzekerd van een watchwinder van kwaliteit, die zeer betrouwbaar en duurzaam is. Uw automatische horloges worden hiermee op de juiste manier voorzien van energie, het oliepeil binnenin het uurwerk blijft op peil en uw voorkomt hiermee slijtage en onnauwkeurigheden in tijd-/ en datum weergave. Kortom, u kiest hiermee voor de beste kwaliteit voor uw horloges!