Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Ultieme pilotenhorloges van RSC

Geplaatst op 24 januari 2023 om 10:26 uur

Wanneer je een bewonderaar bent van authentieke pilotenhorloges dan zijn er verschillende horlogemerken die echt interessant zijn. Deze merken vinden we natuurlijk tussen de wereldberoemde Zwitserse horlogemerken, maar ook dichter bij huis zijn prachtige horlogemerken te vinden met een bijzonder aanbod op dit gebied. Wij laten je graag kennis maken met een merk met historie en een schitterende horlogecollectie, die de meest fascinerende pilotenhorloges te bieden heeft. We hebben het dan over het Belgische merk RSC. RSC weet als geen ander de indrukwekkende luchtvaartgeschiedenis te vangen in hun unieke designs. Bovendien weet het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden, waarmee het zijn pijlen richt op een breder publiek. In andere woorden, je hoeft geen duizenden euro’s uit te geven voor een leuk pilotenhorloge.

RSC Sopwith Hawker RSC 1011

Het eerste horloge dat het merk op de markt bracht vond zijn inspiratie in de Sopwith Camel. Dit vliegtuig heeft een belangrijke rol gespeeld in de Eerste Wereldoorlog en maakte daarmee dit model van RSC zeer interessant voor de liefhebber van zowel pilotenhorloges als van iconische vliegtuigen uit de geschiedenis. RSC werd (mede) opgericht door Ronald Steffen. Deze man was ook de designer bij RSC en vond zijn inspiratie na het eerste treffende design bij allerhande historische vliegtuigen. Zo dienden onder andere Mustangs, Spitfires en straaljagers als inspiratiebron, maar ook vrachtvliegtuigen en bijvoorbeeld helikopters speelden hierbij een belangrijke rol.

Bijzonder en uniek zijn ook de oversized horloges uit de collectie van RSC. Deze horloges voeren ons onder andere terug naar de bekende squadrons uit Engeland, België, Nederland en Frankrijk. Kenmerkend voor deze horloges zijn de verschillende squadron logo’s en details die verwerkt werden in de diverse designs. RSC kiest bewust voor een gelimiteerde oplage van 250 stuks per design. Dit maakt dat je met een horloge van RSC altijd een uniek stuk om de pols hebt, dat je niet snel bij een ander zult zien. Dit feit zorgt er onder andere voor dat een RSC horloge ook een waar collectors item genoemd kan worden. Iedere serie afkomstig uit de collectie van RSC, herbergt zijn eigen karakteristieke eigenschappen en unieke details. Graag nemen we enkele aansprekende horloges uit verschillende series van het merk voor je onder de loep.

De horloges uit de RSC Hawker serie bieden bijvoorbeeld een mooi verhaal. Deze horloges zijn opgedragen aan de Engelse vliegeniers en hebben daarmee een nostalgische uitstraling. De horlogekast van deze specifieke horloges zijn oversized en daarmee zeer sprekend om de pols. Een voorbeeld van een prachtig horloge uit de RSC Hawker serie, is de RSC Hawker RSC 1243. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van een prachtige kwaliteit leder en uitgevoerd in de kleur zwart. Op de horlogeband prijkt de naam RSC. Daarnaast is de band voorzien van lichter gekleurde stiksels. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van verschillende typerende accenten in onder andere de kleuren beige en rood. Dit model sluit met een doornsluiting en is bovendien voorzien van gehard mineraalglas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van maar liefst 48mm. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een hoogwaardig Miyota uurwerk. Daarnaast biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Het tweede horloge waar we je graag meer over vertellen, de RSC Sopwith Hawker RSC 1011, is afkomstig uit de RSC Sopwith Hawker serie. Ook bij dit horloge zien we een oversized edelstalen horlogekast met een doorsnede van 48mm. De dikte van de horlogekast is 10mm, wat het horloge comfortabel te dragen maakt. De wijzerplaat van dit horloge is absoluut uniek, onder meer door de verschillende fraaie details en accenten. De horlogeband van dit model is gemaakt van hoogwaardig leder en heeft een dikte van 4mm. Ook op deze horlogeband zien we de naam van RSC terug. De horlogeband is bovendien versierd met diverse grijze stiksels, wat het horloge een sportieve uitstraling geeft. Ook dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en sluit met een doornsluiting. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een kwalitatief Miyota uurwerk. Tot slot heb je met dit horloge de beschikking over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Binnen de RSC SPAD XIII serie vinden we onder meer de RSC SPAD XIII France RSC305. Kenmerkend voor de horloges uit deze serie zijn onder meer de speciale donkergrijze wijzerplaat. Deze zien we dan ook terug bij de RSC SPAD XIII France RSC305. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal PVD, in de kleur zwart. Deze heeft een doorsnede van 48mm en een dikte van 10mm. Dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en is waterdicht tot 50 meter. Het Miyota uurwerk zorgt voor een zeer betrouwbare basis en nauwkeurige tijdsweergave. Bijzonder en exclusief detail is de aanduiding ‘Aeronautique Militair’ op het horloge. De datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren maken het plaatje compleet.

Met bovenstaande 3 modellen uit de exceptionele collectie van RSC, hebben we slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden voor je uitgelicht. Je vindt deze unieke modellen (en meer) bij ons in de webshop. Wij leveren de horloges van RSC met 2 jaar garantie in een luxe horlogebox. Met een horloge van RSC kies je voor kwaliteit en betaalbaarheid, wat ons betreft een gouden combinatie!

Wat is de beste watchwinder voor mijn Breitling horloge?

Geplaatst op 18 januari 2023 om 14:05 uur

Hoogwaardige watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Wanneer je een automatisch horloge hebt aangeschaft van een luxe horlogemerk als Breitling, wil je natuurlijk ook zeker weten dat je een goede keuze maakt voor een bijpassende watchwinder. Wij helpen je daar graag een handje bij!

Een goede watchwinder voor jouw Breitling horloge moet in ieder geval kwaliteit bieden, duurzaam zijn, een doeltreffende en vooral jouw Breitling horloge op een veilige wijze opwinden. Daarnaast moet deze horlogeaccessoire betrouwbaar zijn. Een goede watchwinder zorgt niet alleen voor de opwinding van een luxe automatisch horloge, maar zorgt door de beweging ook voor een goede olieverdeling in het uurwerk van het horloge. Dit is dan weer belangrijk voor het behoud van je horloge. Daarnaast biedt een passende watchwinder ook een veilige opbergplaats voor jouw Breitling horloge, waarmee je onnodige schade en slijtage voorkomt. In dit artikel laten we je graag kennismaken met 3 verschillende modellen die uitermate geschikt zijn voor de opwinding van jouw Breitling horloge.

De eerste watchwinder die we graag nader belichten is van het merk Orbita. Orbita is een merk dat zichzelf steeds opnieuw probeert te verbeteren en zodoende verschillende patenten op haar naam heeft staan. Zo heeft Orbita het speciale Rotorwind System ontwikkeld, dat de opwinding van automatische horloges op veilige wijze verzorgt door middel van het zachtjes schudden van het horloge. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 is een watchwinder uit de collectie van Orbita, die een combinatie biedt van Zwitserse topkwaliteit met een eenvoudig design. Hierdoor is deze Swiss made watchwinder een perfecte keuze voor jouw Breitling en tegelijkertijd ook betaalbaar. De watchwinder is gemaakt van kunststof en uitgevoerd in de kleur blauw. Dit model is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals zwart, bruin en groen. De watchwinder is voorzien van een Swiss made motor, die niet alleen betrouwbaar, maar ook energiezuinig en geluidsarm is. De Orbita Sparta Bold 1 Blue W05525 beschikt over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Het speciale long-life batterij systeem zorgt ervoor dat je deze horlogeaccessoire en jouw luxe horloge ook prima in een kluis kunt bewaren. Deze watchwinder kun je veilig en gemakkelijk bestellen bij ons in de webshop. Dit model wordt geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Het tweede model dat perfect past bij jouw Breitling horloge is de Bernard Favre Planet Silver Black/Red Leather watchwinder. Deze horlogeaccessoire is niet alleen voorzien van de wereldwijd bekende Zwitserse techniek, maar biedt ook een zeer stijlvol en luxe ogend design dat absoluut uniek te noemen is. Wanneer jouw Breitling horloge wordt opgewonden in deze watchwinder, draait deze om zijn eigen as. Dit is voor iedere liefhebber van een mooi en luxe horloge een prachtig gezicht. De watchwinder bestaat uit een fraaie voet van zwart leder met een rood stiksel als speels detail. Daarboven bieden de zilverkleurige ringen van edelstaal een spectaculair zicht. Wanneer je de glazen stolp over deze horlogeaccessoire plaatst maakt dit het plaatje compleet. Bovendien zorgt de stolp ervoor dat er geen vocht of stof bij je horloge kan komen. Ieder type of merk automatisch horloge wordt zonder problemen voorzien van de benodigde energie door deze watchwinder. De LED indicator geeft de status van de watchwinder aan. Dit model biedt verder een ingebouwde accu voor 100 dagen, waardoor je deze horlogeaccessoire in een kluis kunt plaatsen. Opladen van de watchwinder kan dan via netstroom, smartphone of PC met behulp van de USB aansluiting. Wanneer je ervoor kiest de watchwinder een mooi plekje te geven in je interieur zal dit een absolute eyecatcher zijn. Deze exclusieve Bernard Favre watchwinder vind je in onze collectie in de webshop. Deze horlogeaccessoire leveren wij met 2 jaar garantie, een overzichtelijke handleiding en een luxe lederen etui.

Last but not least noemen we de Paul Design Gentlemen 1 Black graag als mooie optie voor jouw Breitling horloge. Paul Design is een merk uit het UK, dat bekend staat om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun watchwinders. De Paul Design Gentlemen 1 Black is een horlogeaccessoire gemaakt van hout in de kleur zwart. De watchwinder is compact vormgegeven en daardoor erg handzaam. Deze watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Japanse Mabuchi motor, die wereldwijd goed bekend staan. Deze motor is krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge en bovendien stil in gebruik. Deze horlogeaccessoire biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De instellingen van de watchwinder kunnen met 1 druk op de knop worden gewijzigd, waaronder de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Deze watchwinder kan functioneren met adapter, maar ook op batterijen. Wanneer je deze watchwinder voor jouw Breitling horloge wilt bestellen, dan kun je dit gemakkelijk doen bij ons in de webshop. Deze watchwinder van Paul Design wordt geleverd met 2 jaar garantie en handleiding.

Wanneer je ervoor kiest één van de bovengenoemde watchwinders aan te schaffen voor jouw Breitling horloge, dan weet je zeker dat je kiest voor het beste voor je horloge. Indien je advies wenst, of vragen hebt, kun je hiervoor natuurlijk ook bij ons terecht. Wij leveren wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, PostNL en Fedex. Een hoogwaardige watchwinder is dus altijd binnen handbereik.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Geplaatst op 11 januari 2023 om 10:28 uur

Het bijzondere horlogemerk Tag Heuer kent met zijn 162 jarig bestaan een rijke geschiedenis. Het merk vaart sinds de oprichting in 1860 op 2 verschillende fundamenten, namelijk familieleiderschap en innovatie. Het horlogemerk heeft door de continue wens hun producten te verbeteren en te moderniseren, verschillende patenten op zijn naam staan. Zo wist het merk bijvoorbeeld de chronograaf te perfectioneren waardoor deze direct kon starten en stoppen met behulp van een drukknop. Door de verandering van de tijdsgeest was er steeds meer behoefte aan een perfecte weergave van de tijd en timing. Tag Heuer ontwikkelde stopwatches en zakhorloges met chronograaf en breidde later ook de polshorloges met chronograaf functie steeds verder uit. In 1963 presenteerde Tag Heuer de Tag Heuer Carrera, een chronograaf die zowel het gevaar als de charme van de rallywereld wist vast te leggen.

Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725

Vandaag de dag vinden we in de prachtige collectie van Tag Heuer de modernste horloges op technisch gebied met wat betreft uitstraling dezelfde charme als toen. Met een Tag Heuer horloge kies je altijd voor topkwaliteit, technische finesse, functionaliteit en een tijdloos design. De beste vak technici werken dagelijks met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail aan de meesterstukken van Tag Heuer. Het merk legt de lat voor zichzelf hoog en wil enkel perfecte horloges op de markt brengen. Ieder afzonderlijk Tag Heuer horloge moet dan ook zo’n 60 beproevingen doorstaan voordat deze wordt geleverd aan een klant. Naast kwaliteit, biedt de collectie van Tag Heuer ook diversiteit, waar het merk een breed publiek mee weet aan te spreken. Zo kun je binnen de collectie van Tag Heuer terecht voor uiterst sportief ogende horloges, maar ook voor horloges met een meer klassiek karakter. Het merk biedt bovendien hoogwaardige horloges voor zowel dames als heren. Ieder horloge van Tag Heuer kent een zekere allure, waardoor je met een horloge van Tag Heuer altijd een stijlvol sieraad om de pols draagt. Daar komt bij dat het merk met de horloges een hoge mate van functionaliteit weet te bieden.

Een mooi voorbeeld van een stijlvol en hoogwaardig horloge uit de collectie van Tag Heuer, is de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725. Dit horloge heeft een horlogeband van edelstaal, welke uniek is qua design en daardoor echt een eyecatcher te noemen is. Deze sluit met een vouwsluiting, wat het horloge een extra luxe uitstraling geeft en zorgt voor een mooie overloop. Bovendien zorg je er met een vouwsluiting voor dat je je horloge niet zomaar verliest. De horlogekast is eveneens van edelstaal en heeft een dikte van 17mm en een doorsnede van 42mm, wat zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en voorzien van zilverkleurige details. Doordat dit een Carrera 40e jubileummodel betreft, kies je met dit horloge voor een extra bijzonder design.

Op technisch gebied biedt dit horloge ook het beste van het beste. Zo is dit model voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Automatische uurwerken hebben bij menig liefhebber de voorkeur, omdat deze variant van het uurwerk het oude ambacht van de horlogemaker het meest recht doet. Een horloge met een automatisch uurwerk kan functioneren door enkel beweging, waardoor er geen batterijen nodig zijn. Dit maakt de werking van een automatisch horloge zeer fascinerend. Het Swiss made automatisch uurwerk staat daarbij bekend als zijnde het neusje van de zalm. Daarnaast is dit horloge tot maar liefst 100 meter waterdicht, waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik. Verder beschik je met de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast biedt dit model een tachymeter en een day indicator. Uiteraard ontbreekt ook de mooie chronograaf functie waar Tag Heuer onder meer bekend om staat niet. Al met al biedt dit horloge van Tag Heuer alles wat de liefhebber van een luxe horloge maar kan wensen. Een tijdloos en stijlvol design, hoogstaande techniek, mooie extra functionaliteiten en een Swiss made uurwerk.

Je kunt de Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 nu bij ons bestellen in de webshop. Wij bieden de horloges van Tag Heuer aan met een korting tot wel 30% ten opzichte van de officiële juweliersprijs. Uiteraard ontvangt u altijd een authentiek Tag Heuer horloge met de officiële papieren.

De Tag Heuer Carrera CV201AG.BA0725 of een ander model van dit exceptionele merk wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en handleiding. Bovendien sturen wij je dit horloge goed verpakt in de luxe officiële horlogedoos toe.

De beste automatische horloges tot 1500 euro

Geplaatst op 4 januari 2023 om 16:47 uur

Doordat het aanbod op het gebied van kwalitatieve automatische horloges zo groot is, kan het een uitdaging zijn jouw favoriete horloge te vinden. Er zijn tenslotte tal van horlogemerken die automatische horloges bieden die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Jouw uiteindelijke persoonlijke voorkeur hangt natuurlijk af van het design, het uurwerk en het materiaalgebruik van het horloge en misschien zelfs wel van het verhaal achter een merk.

Een herenhorloge is tenslotte niet alleen een handig accessoire maar ook de finishing touch bij je outfit. Daarnaast wordt een exclusief horloge ook nog wel eens als statussymbool gezien, of gekocht als een collectors item. Wanneer je een horloge wilt aanschaffen, zeker in de hogere prijsklasse, wil je natuurlijk zeker zijn dat een horloge bij je past en dat je het voor jouw perfecte horloge kiest.  Het is dan belangrijk te kijken naar de functionaliteiten van het horloge, het soort horlogeband en naar het materiaal dat is gebruikt voor het horloge. Wij vertellen je graag meer over een aantal automatische horloges onder de 1500 euro die wat ons betreft in deze prijsklasse behoren tot het beste van het beste.

Een eerste horloge dat wat ons betreft in het zonnetje gezet dient te worden is de Epos Sportive 3401.132.20.35.24. De horloges van Epos kenmerken zich door een stijlvol design, een klassieke uitstraling en een sublieme afwerking. Daarnaast is ieder afzonderlijk Epos horloge voorzien van een Swiss made automatisch of mechanisch uurwerk van de merken ETA of Sellita. Voor de Epos Sportive 3401.132.20.35.24 geldt dat deze is uitgerust met het exclusieve ETA 2824 uurwerk. Het horloge is daarnaast tot 100 meter waterdicht en biedt een secondewijzer en datumaanduiding. Wat voor de echte liefhebber een absolute plus zal zijn, is het feit dat dit horloge een doorzichtige bodem heeft met zicht op het uurwerk. Dit design van Epos combineert een sportieve uitstraling met een klassiek karakter. De horlogeband van dit model is gemaakt van zwart soepel leder en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 43mm en een dikte van 11mm. Doordat het horloge bovendien is voorzien van saffierglas blijft deze lang mooi.

Het tweede horloge dat we graag nader belichten is de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06. Davosa is een gerenommeerd Duits horlogemerk, dat gebruik maakt van Swiss made uurwerken. Dit specifieke horloge is afkomstig uit de Davosa Ternos serie, één van de meest populaire series van het merk. Het horloge heeft een robuuste en sportieve uitstraling. De horlogeband van het horloge is gemaakt van edelstaal en sluit met een luxe vouwsluiting. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 40mm. De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de draaibare bezel die is uitgevoerd in blauw en rood. Het horloge is verder voorzien van saffierglas en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Dit model biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en keramische bezel. Als klap op de vuurpijl beschik je met de Davosa Ternos Ceramic GMT 161.590.06 ook nog over een GMT functie. Hiermee kun je twee tijdszones instellen. Dit is ideaal voor op reis en gewoon heel leuk voor de liefhebber.

Het derde en laatste horloge dat we bij je onder de aandacht willen brengen, is de Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB. Het merk Locman staat bekend om een gouden combinatie van technische finesse en Italiaanse klasse. Bovendien is de kwaliteit van de horloges zo goed, dat het merk zelfs de speciale rechten heeft voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger. De Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB is een echte eyecatcher met de levendige blauwe rubberen horlogeband en de stoere horlogekast gemaakt van carbon. Deze horlogekast heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart en voorzien van helderblauwe en witte accenten. Dit horloge sluit verder met een doornsluiting en is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Het hoogwaardige automatische uurwerk van dit horloge zorgt voor een betrouwbare basis. Daarnaast biedt dit horloge ook een datumaanduiding en secondewijzer. Ook lichtgevende indicatoren ontbreken niet. Al met al een zeer compleet horloge met een absoluut exclusieve uitstraling. Dit horloge is passend bij zowel een zakelijke-, als een casual- of sportieve outfit. Dit maakt dit een horloge dat dagelijks gedragen kan worden, waardoor je er veelvuldig plezier aan zult beleven.

Locman Montecristo Carbon 0544C09S-CBCBWHSB

Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie automatische horloges van gerenommeerde merken. Ook de drie bovengenoemde automatische horloges zijn eenvoudig en veilig bij ons in de webshop te bestellen. Doordat wij ons officieel dealer mogen noemen van zowel Epos als Davosa en Locman, bieden wij je van deze merken de nieuwste collecties en scherpe prijzen. Wij bieden je bovendien graag een passend advies in de zoektocht naar jouw perfecte horloge!

Iron Annie Bauhaus 5018-2 horloge

Geplaatst op 27 december 2022 om 10:41 uur

Een van onze favoriete horlogemerken komt uit Duitsland. Dit merk produceert hele fraaie horloges in een klassieke stijl. Wat ons zo aanspreekt is de kwaliteit en daarmee samenhangende prijs. Waar veel horlogemerken veel geld vragen voor doorsnee kwaliteit biedt dit horlogemerk ontzettend veel waar voor het geld. We hebben het over Iron Annie horloges. Als officieel dealer sinds de oprichting van het merk verkopen wij dit merk met veel plezier.

Iron Annie Bauhaus 5018-2

Sommige horlogemerken kiezen ervoor zich te specialiseren in een bepaald soort horloge. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pilotenhorloges of duikhorloges. Of ze maken alleen horloges met een bepaald soort uurwerk, zoals een automatisch uurwerk. Het Duitse merk Iron Annie is een merk dat juist gaat voor diversiteit in de collectie. Dit is te zien aan een uitgebreid assortiment horloges met een diversiteit wat betreft uitstraling. Bovendien biedt Iron Annie zowel horloges met een automatisch uurwerk als horloges met een mechanisch- of quartz uurwerk. Dit maakt Iron Annie interessant voor een breder publiek. Daar komt nog bij dat de horloges van Iron Annie bekend staan om hun goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt bij Iron Annie dus terecht voor horloges van goede kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs.

Wanneer je van luxe horloges houdt en fan bent van de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid, maar niet te diep in de buidel wilt tasten, is Iron Annie dan ook een echte aanrader. Iron Annie is een nog relatief jong horlogemerk dat net als de merken Zeppelin en Ruhla bij de producent Pointtec hoort. Pointtec is een bedrijf dat vele jaren kennis en ervaring heeft opgedaan binnen de horlogerie en daardoor precies weet wat de echte liefhebber graag ziet in een luxe horloge. Zowel de horloges van Iron Annie als van Junkers en Zeppelin zijn dan ook van onberispelijke kwaliteit en bieden een aantrekkelijk design. De naam Iron Annie is terug te voeren naar de naam die de Amerikanen gaven aan de vliegtuigen JU-52 met registratie D-AQUI. Deze naam gaven zij dit type vliegtuig uit bewondering voor zijn betrouwbaarheid en robuuste karakter.

De collectie van Iron Annie bestaat uit verscheidene horlogeseries. Zo herbergt de collectie van Iron Annie onder meer prachtige pilotenhorloges, maar bijvoorbeeld ook speciale jubileummodellen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere Iron Annie series met ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen. Een bekende en populaire serie uit de collectie is de Iron Annie Bauhaus serie. Binnen deze serie vinden we horloges die geïnspireerd zijn op de Bauhaus kunststroming. Deze stroming kenmerkt zich door een ingetogen karakter en eenvoud, het zogenaamde minimalisme. Dit zien we dan ook terug in de Iron Annie Bauhaus horloges. Een specifiek horloge afkomstig uit deze serie, is de Iron Annie Bauhaus 5018-2. Dit horloge is voorzien van een mooie retro lederen horlogeband in de kleur bruin. Witte stiksels accentueren deze horlogeband. Dit model sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat is zwart van kleur en voorzien van bruine accenten. Het horloge is verder voorzien van K1 mineraalglas en is waterdicht tot 50 meter.

De Iron Annie Bauhaus 5018-2 is met passie en grote zorgvuldigheid met de hand vervaardigd. Dit is dan ook te zien aan de afwerking en het oog voor detail. Dit model is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk, wat voor menig liefhebber vanwege zijn authenticiteit de voorkeur heeft. Dit uurwerk is afkomstig van het merk ETA en behoort tot het absolute neusje van de zalm op dit gebied. De Iron Annie Bauhaus 5018-2 biedt bovendien een aantal mooie extra functionaliteiten. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit model echter ook nog voorzien van een mooie chronograaf functie, voor de echte liefhebber. Dit horloge past wat betreft uitstraling bij verschillende soorten outfits. Zowel bij een sportieve-, als een zakelijke- of meer casual outfit komt dit horloge zeer goed tot zijn recht.

De Iron Annie Bauhaus 5018-2 is al met al een uiterst compleet horloge te noemen, dat door de zorgvuldige keuze voor hoogwaardige materialen en een Swiss made basis, van absolute topkwaliteit is. Je profiteert ook bij dit horloge van de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding waar iron Annie bekend om staat. Je krijgt met andere woorden veel waar voor je geld wanneer je dit horloge aanschaft. Je kunt de horloges van Iron Annie vinden bij ons in de webshop. Wij zijn zeer te spreken over de horloges van Iron Annie en zijn dan ook met trots officieel dealer van het merk. Dit betekent dat wij enkel authentieke Iron Annie horloges verkopen met de daarbij behorende garantie. Je bestelt jouw Iron Annie horloge bij ons dan ook altijd met een goed gevoel. Doordat wij vrijwel ieder Iron Annie horloge kunnen leveren uit voorraad, kun je na bestellen van jouw favoriete Iron Annie horloge snel van je aankoop gaan genieten.

Het Iron Annie Bauhaus 5018-2 horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie. Daarnaast ontvang je het horloge natuurlijk met een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Betalen doe je bij ons altijd veilig met behulp van iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Bekijk dus nu de uitgebreide collectie van Iron Annie bij ons in de webshop! BensonTrade is officieel Iron Annie dealer, dus je koopt bij ons altijd met vertrouwen.

De beste Italiaanse horloges

Geplaatst op 20 december 2022 om 15:09 uur

Italië staat bekend om verschillende fraaie producten. Voorbeelden hiervan zijn de Italiaanse keuken, kleding en sportwagens. Maar natuurlijk ook de prachtige kusten en Italiaanse klasse zijn alom geroemd. Daarnaast biedt Italië ook hoogwaardige horloges in stijlvolle en elegante designs. In dit artikel vertellen we je graag meer over enkele geselecteerde horloges van twee verschillende Italiaanse horlogemerken.

Het Italiaanse horlogemerk Locman biedt hoogwaardige horloges met een sportief design. De kwaliteit van de horloges van Locman is zelfs zo bekend, dat het merk de speciale rechten heeft weten te verwerven voor de productie van horloges voor het Italiaanse leger. Het tweede merk waarvan we een tweetal horloges uitlichten, is het bijzondere Italiaanse merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane is een merk dat is ontstaan uit de liefde voor de werking van de klok. Kenmerkend voor dit merk is bovendien de hoeveelheid vakmensen die aan ieder horloge te pas komen. Zo worden niet alleen de horloges en uurwerken door de handen van een vakman gemaakt, maar ook de prachtige lederen horlogebanden en zelfs de bijzondere houten horlogeboxen. Dit maakt Meccaniche Veneziane op alle fronten uniek.

Meccaniche Veneziane Nereide horloge

Het eerste horloge dat we bespreken is afkomstig van het merk Locman. Het gaat om een horloge met authentieke Italiaanse allure, namelijk de Locman Montecristo 41mm 0542A01S-00BKORSO. Één van de kenmerkende aspecten van het merk Locman, komt duidelijk in dit model naar voren. We hebben het dan over het levendige kleurgebruik, waarmee ook dit model een echte eyecatcher te noemen is. De horlogeband is gemaakt van rubber en uitgevoerd in de opvallende kleur oranje. Diezelfde kleur komt ook terug in de accenten op de zwarte wijzerplaat. Dit geeft het horloge een sportief en trendy uiterlijk. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium. Verder is deze 14mm dik en heeft het horloge een doorsnede van 41mm. Het horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van zeer sterk saffierglas. Op het gebied van techniek biedt dit horloge een quartz uurwerk, lichtgevende indicatoren, secondewijzer en datumaanduiding. Daarnaast beschik je met dit model over een mooie chronograaf functie.

Het tweede horloge dat we graag nader toelichten is er één van het merk Meccaniche Veneziane. Het gaat om de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202004, uit de populaire Nereide serie. Dit horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte horlogeband in de kleur zwart. Het kwaliteitsleder dat voor de horlogebanden wordt gebruikt is afkomstig uit Toscane en Veneto en op ambachtelijke wijze verwerkt. Het lichtergekleurde stiksel op de horlogeband is een kenmerkend accent voor de horloges van Meccaniche Veneziane. De horlogekast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, waardoor er niet snel beschadigingen op te zien zullen zijn. Het horloge is bovendien uitgerust met een draaibare bezel, uitgevoerd in een sprekende kleur blauw. Deze steekt mooi af tegen de zwarte en rustig ogende wijzerplaat. Dit model sluit met een doornsluiting.

Voor de Meccaniche Veneziane Nereide 42mm Ref. 1202004 is gebruik gemaakt van een Swiss made automatisch uurwerk, ook wel bekend als CAL.MV285. Deze zorgt voor een betrouwbare basis. Daarnaast is het horloge tot maar liefst 200 meter waterdicht en biedt het verschillende mooie extra’s. Met dit horloge beschik je namelijk over een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Tot slot is het horloge voorzien van een verschroefde kroon en C1 Swiss Superluminova dat licht geeft in het donker. Kortom, een zeer compleet horloge met alles erop en eraan.

Het laatste horloge dat we graag even in de spotlight zetten, is eveneens afkomstig uit de collectie van Meccaniche Veneziane. We hebben het dan over de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazio Crema. Ook dit horloge is voorzien van een exclusieve lederen horlogeband, in dit geval in de kleur bruin. De draaibare bezel is eveneens lichtbruin van kleur. Samen met de witte wijzerplaat, geeft dit het horloge een zeer luxe uitstraling. Ook dit model is voorzien van een doornsluiting en van saffierglas. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 42mm. Hier zien we opnieuw een Swiss made automatisch uurwerk (CAL.MV297) dat mooi is afgewerkt met Côtes de Genève. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazio Crema biedt tenslotte een zeer indrukwekkende lijst extra functionaliteiten. Dit model beschikt over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is deze voorzien van C1 Swiss Superluminova en een verschroefde kroon. Als kers op de taart beschik je met dit horloge over een GMT functie, zodat er 2 tijdseenheden kunnen worden ingesteld.

Bovengenoemde bijzonder Italiaanse horloges kun je eenvoudig en veilig bestellen bij ons in de webshop. Daarnaast bieden wij van zowel Locman als van Meccaniche Veneziane nog verscheidene andere interessante modellen. De horloges van Locman worden geleverd met 2 jaar garantie en de horloges van Meccaniche Veneziane met 1 jaar garantie. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies jouw favoriet!

Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 watchwinder

Geplaatst op 13 december 2022 om 14:17 uur

Luxe automatische horloges waar met passie en precisie aan is gewerkt, verdienen een watchwinder waar de vakman eveneens zijn hart en ziel in heeft gelegd. De geavanceerde technologie die schuilgaat achter een perfect werkende watchwinder vereist een hoge mate van kennis en kunde van de werking van het automatisch horloge en de vereisten voor een efficiënte en natuurlijk veilige wijze van opwinding.

Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004

Swiss Kubik is een Zwitsers merk dat al jaren een begrip is op dit gebied. De watchwinders van het merk zijn van dermate hoge kwaliteit, dat de Swiss Kubik watchwinders worden aangeraden door grote prestigieuze Zwitserse horlogemerken. Iedere Swiss Kubik watchwinder wordt met de uiterste zorg en precisie met de hand vervaardigt. Hiervoor wordt de samenwerking aangegaan van de beste Zwitserse ambachtslieden. Het merk laat hierbij dan ook niets aan het toeval over. De watchwinders van het merk zijn duidelijk herkenbaar door de kenmerkende kubusvormige designs en compacte vormgeving. De watchwinders van Swiss Kubik zijn hierdoor handzaam en gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen. Vergis je echter niet, de watchwinders van het merk mogen dan klein van stuk zijn, ze laten grootste prestaties zien. Innovatie staat bij Swiss Kubik zeer hoog in het vaandel. Dit is alleen al te zien aan het feit dat zij in 10 jaar tijd al toe zijn aan de 6e generatie mechanismen. Steeds opnieuw is het merk op zoek naar vernieuwing en manieren om hun producten nog verder te perfectioneren.

De Swiss Kubik watchwinders zijn elegant, stijlvol en modern vormgegeven. In al hun eenvoud weten de modellen van Swiss Kubik alle ogen op zich te richten. Het merk maakt voor het vervaardigen van haar horlogeaccessoires alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Je kunt hierbij denken aan materialen zoals prachtige houtsoorten, leder en bijvoorbeeld aluminium. Daarnaast biedt het merk watchwinders in verschillende levendige kleuren. Hiermee weet Swiss Kubik een uiterst gevarieerde collectie neer te zetten, waarbij er voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder te vinden is. Zowel de liefhebber met een enkel horloge, als de echte verzamelaar, wordt bediend door Swiss Kubik. Zo kun je binnen de collectie terecht voor watchwinders die geschikt zijn voor een enkel horloge, maar ook voor watchwinders met een capaciteit tot wel 12 automatische horloges. Wanneer jij je horloge graag bewaart in een kluis dan zijn de watchwinders van Swiss Kubik absoluut ideaal. Door het compacte formaat in combinatie met de werking op batterijen, plaats je deze watchwinders namelijk gemakkelijk in een kluis. Een watchwinder van Swiss Kubik kan tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waardoor je bovendien veelal geen omkijken hebt naar de energievoorziening van jouw watchwinder.

Als je in het bezit bent van 3 of 4 automatische horloges is een watchwinder met ruimte voor het opwinden van 3 automatische horloges ideaal. Een mooie watchwinder uit de collectie van Swiss Kubik die in dit kader zeer geschikt is, is de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004. Deze watchwinder is gemaakt van onder meer zeer hoogwaardig leder in de kleur bruin. Dezelfde variant watchwinder is echter ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals zwart en een lichtere bruintint. Uiteraard is deze watchwinder voorzien van Swiss made motoren, die ervoor zorgen dat ieder type of merk automatisch horloge zonder problemen van energie kunnen worden voorzien. Deze motoren staan bekend om hun optimale gebruikscomfort. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en geluidsarm. Het aantal toeren van de watchwinder is gemakkelijk instelbaar, door het gebruik van de handige USB aansluiting. Natuurlijk beschik je met deze watchwinder ook over een overwind protectie, waarmee je overspanning van je horloges voorkomt. Deze watchwinder is niet afsluitbaar. Maar wanneer dit je voorkeur heeft is het mogelijk tegen een meerprijs extra beschermglaasjes bij te bestellen. Deze beschermglaasjes zijn gemakkelijk op de watchwinder te bevestigen, waardoor je schadelijke invloeden van buitenaf bij je horloges vandaag kunt houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht, stof en vuil.

Met een high-end Swiss made watchwinder van Swiss Kubik schaf je een watchwinder aan voor jarenlang plezier. Jouw horloges zijn hiermee altijd klaar voor gebruik en worden bovendien voorzien van de beste verzorging. Door de beweging van de watchwinder worden jouw horloges namelijk niet alleen voorzien van energie, maar daarnaast zorgt het ook voor een optimale olieverdeling in het horloge. Dit komt de levensduur van jouw horloges ten goede.

Wanneer je de Swiss Kubik Triple Leather Brown SK03.CV004 of één van de andere exclusieve modellen van Swiss Kubik bij ons in de webshop bestelt, ontvang je deze thuis met maar liefst 3 jaar garantie. Natuurlijk is er ook een duidelijke handleiding bijgesloten, waardoor je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt gaan. Met Swiss Kubik gun je je horloges het beste. Bekijk daarom nu onze uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders en overtuig jezelf!

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK horloge

Geplaatst op 6 december 2022 om 13:12 uur

Een sportief horloge mét klasse en stijl, dat is precies het horloge dat je vindt binnen de collectie van het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman is een horlogemerk dat niet alleen indruk weet te maken met bijzondere en aansprekende designs, maar daarnaast ook bewust kiest voor een combinatie van topkwaliteit en scherpe prijzen. Hiermee is dit een horlogemerk dat menig liefhebber zal weten aan te spreken. Weinig horlogemerken weten de hoogwaardige horloges van Locman te evenaren, zeker in combinatie met de aantrekkelijke prijzen.

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

Voor Locman is de passie voor het vak van de horlogemaker van groot belang. Dit komt dan ook tot uiting door een subliem oog voor detail en de keuze voor uitstekende materialen met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Zo werkt het merk onder andere met carbon fibre. Een materiaal als carbon fibre is extreem sterk en draagt daarnaast bij aan de sportieve ‘look and feel’ van de horloges van Locman. Titanium is een materiaalsoort die zeer geschikt is voor het gebruik bij het vervaardigen van horloges. Dit materiaal is namelijk zeer sterk en bovendien licht in gewicht. Titanium wordt niet voor niets ook veelvuldig gebruikt in de vliegtuigindustrie.

Locman is een merk met een rijke historie en een bijzonder verhaal. Uniek detail is bijvoorbeeld dat Locman de speciale rechten heeft voor de vervaardiging van horloges van het Italiaanse leger. Dit is natuurlijk een zeer grote uiting van vertrouwen in de producten van Locman. Locman biedt in zijn collectie horloges met een quartz- of automatisch uurwerk. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere persoonlijke voorkeur een Locman horloge voor handen is. Hierbij is ook de keuze mogelijk tussen een 3-hands uitvoering of een chronograaf. Wanneer we kijken naar de uitstraling van deze horloges, vind je de meest sportieve modellen tussen de horloges met chronograaf. Niet alleen door middel van deze diversiteit in mogelijkheden biedt Locman variatie. Daarnaast wordt er ook voor de horlogebanden gekozen voor het gebruik van verschillende materialen. Zo zien we modellen met een horlogeband van edelstaal PVD, rubber en kwaliteitsleder. Toch zijn vrijwel alle modellen van Locman duidelijk herkenbaar als zijnde van dit stijlvolle Italiaanse merk. Opvallend is hierbij het aansprekende kleurgebruik waar Locman voor kiest. Het meest populaire horlogemodel van Locman is het Montecristo model, dat sinds 2010 op de markt is. Dit is een waar pareltje te noemen en verkrijgbaar in diverse varianten en series.

Een mooi voorbeeld van een Locman Montecristo model dat zeker de moeite van het bekijken waard is, is de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK. Dit horloge is uiterst sportief wat betreft uitstraling. Het design is voorzien van een rubberen horlogeband, die zorgt voor een optimaal draagcomfort. De horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart, net als de wijzerplaat. Verder zien we op de wijzerplaat details in de kleuren wit en blauw. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium. Door het gebruik van dit materiaal voel je nauwelijks dat je een horloge draagt. Het horloge sluit met een doornsluiting. Ook wanneer we kijken naar de glassoort, kiest Locman bij dit horloge voor het beste van het beste. Het saffierglas waar het horloge van is voorzien is extreem sterk en daardoor goed bestand tegen krasjes.

Wat betreft uurwerk is er bij dit horloge gekozen voor een automatisch uurwerk. Dit betekent dat het horloge functioneert door middel van de natuurlijke beweging van de pols. Het grote voordeel hiervan is dat er geen batterijen voor nodig zijn. Daarnaast zijn er vele liefhebbers die een duidelijke voorkeur hebben voor automatische horloges, omdat hier het vakwerk van de horlogemaker het meest in terugkomt. Verder biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Het horloge is tot slot tot maar liefst 100 meter waterdicht en daarmee zeer geschikt voor intensief gebruik.  Samengevat kies je met de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK voor een sportief horloge met een stoer karakter. Het horloge is passend bij zowel een sportieve look als bij een meer casual of zakelijke outfit. Dit is dus echt een horloge dat je dagelijks zult kunnen dragen. Op het gebied van techniek en materiaal is er voor dit horloge gekozen voor het beste, waardoor je gegarandeerd lang van je horloge zult kunnen genieten. Verder biedt het horloge mooie extra’s en is het zoals we van Locman gewend zijn beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs.

Je kunt de Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK maar ook verschillende andere modellen van dit bijzondere merk, veilig en snel bestellen bij ons in de webshop. Wanneer je een Locman horloge bij ons bestelt, ontvang je deze altijd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Bovendien zijn wij als officieel dealer van Locman als geen ander in staat jou te voorzien van advies of antwoord op je vragen. Kies nu ook voor de welbekende Italiaanse klasse in combinatie met hoogstaande techniek en een aantrekkelijke prijs, kies voor een Locman horloge!

Davosa Pontus Pilot 161.497.55 horloge

Geplaatst op 28 november 2022 om 15:04 uur

Een mooi pilotenhorloge met een vleugje nostalgie is voor menig horlogeliefhebber een aantrekkelijk horloge. Er zijn vele Zwitserse maar ook Duitse horlogemerken die pilotenhorloges in hun collectie bieden die zeker de moeite waard zijn. Denk aan Laco en Fortis.

Maar ook het Duitse merk Davosa, dat haar wortels in Zwitserland heeft, is een merk dat onder meer aansprekende pilotenhorloges biedt. Een pilotenhorloge is wat betreft design en functie gerelateerd aan de luchtvaart. Voor een piloot moest het horloge vroeger goed afleesbaar zijn waardoor deze vaak groter was. Bovendien was het belangrijk dat het horloge ook in het donker goed afleesbaar was. Dit zijn dan ook eigenschappen die we vaak terug zien in de pilotenhorloges van nu. Deze voeren je terug naar de tijd van weleer en hebben vaak een retro uitstraling. De pilotenhorloges van vandaag de dag zijn over het algemeen passend om te dragen bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens het vliegen, maar ook bij een zakelijke of meer casual gelegenheid kunnen deze heel goed gedragen worden. Een stijlvol en elegant pilotenhorloge maakt jouw outfit helemaal compleet!

De horlogecollectie van Davosa is divers en uitgebreid. Naast exclusieve pilotenhorloges vind je binnen de collectie bijvoorbeeld ook hoogwaardige duikhorloges. Davosa is een merk dat het belangrijk vindt toegankelijk te zijn voor een breed publiek. Zij streven er dan ook naar de horloges uit de collectie betaalbaar te houden. Dit betekent echter niet dat je in hoeft te leveren op de kwaliteit. Davosa zorgt er namelijk voor dat de horloges met de grootst mogelijke passie en zorgvuldigheid worden vervaardigd door echte vaktechnici. Daarnaast hecht het merk zeer veel waarde aan een stukje innovatie, waardoor het op technisch gebied nooit stil zal blijven staan. Met een horloge van Davosa kies je hierdoor altijd voor de meest moderne technologieën. Bovendien maakt Davosa uitsluitend gebruik van Swiss made uurwerken van de merken ETA en Valjoux, die bekend staan als de beste ter wereld. Met een Zwitserse basis, het gebruik van hoogwaardige materialen en een exclusief design in combinatie met de aantrekkelijke prijzen, weet Davosa zich te onderscheiden van andere luxe horlogemerken. Bovendien kan het merk hiermee goed concurreren met grotere en duurdere merken. Met een Davosa horloge kies je altijd voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

Davosa Pontus Pilot 161.497.55

Een bijzonder stijlvol pilotenhorloge afkomstig uit de collectie van Davosa, is de Davosa Pontus Pilot 161.497.55. Dit horloge kenmerkt zich door een prachtige zwart lederen horlogeband met als accent het witte stiksel. Deze sluit met een vouwsluiting, die het luxe karakter van het horloge nog eens extra benadrukt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 47mm en een dikte van 15mm. Dit is een iets groter formaat waardoor het horloge zeer goed afleesbaar is. De wijzerplaat is eveneens zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Davosa heeft voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Saffierglas is uiterst sterk en daarom zeer geschikt voor een robuust horloge als deze. Op dit glas zullen dan ook niet snel krasjes zichtbaar zijn. Dit model is zoals we gewend zijn van Davosa tot in de perfectie afgewerkt en zal dan ook een echte blikvanger betekenen om de pols.

Davosa Pontus Pilot 161.497.55 is tot 50 meter waterdicht. Natuurlijk is dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk van topkwaliteit dat zorgt voor een solide basis. Deze is afkomstig van het merk Valjoux (Valjoux 7753). Dit horloge biedt bovendien een indrukwekkende lijst extra functionaliteiten. Zo is deze voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge bovendien over een mooie chronograaf functie. Al met al een mooi en compleet model, dat het authentieke pilotenhorloge eer weet aan te doen. Voor de liefhebber van de luchtvaartgeschiedenis en van mooie horloges is dit dan ook een absolute aanrader. Met de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 kies je voor een horloge dat te dragen is op verschillende gelegenheden en bij diverse outfits. Zeker door de overwegend zwarte tinten is deze bij vele stijlen passend. Wat betreft kwaliteit weet je met dit horloge zeker dat je er jarenlang van zult kunnen genieten. Het Zwitsers hart van het horloge zorgt voor altijd een betrouwbare en accurate weergave van de tijd. Door de zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding die Davosa biedt, krijg je met dit horloge absoluut veel waar voor je geld.

Je kunt de Davosa Pontus Pilot 161.497.55 nu bij ons bestellen in de webshop. Wij zijn bovendien officieel dealer van Davosa, waardoor je altijd met een gerust hart bij ons je bestelling plaatst. Bovendien bieden wij de scherpste prijzen, nieuwste collecties en beste service. De Davosa Pontus Pilot 161.497.55 wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële horlogedoos. Bekijk nu onze collectie Davosa horloges bij ons in de webshop en kies voor het horloge dat het beste bij jou past!

Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder

Geplaatst op 22 november 2022 om 14:21 uur

De echte horlogeliefhebber zal stilstand van zijn automatische horloge willen voorkomen. Het automatische horloge heeft een zekere charme doordat het uurwerk van een automatisch horloge het meest zegt over het vakmanschap van de horlogemaker. De werking is bovendien fascinerend, een automatisch horloge heeft geen batterij nodig, maar werkt door middel van beweging. Dit betekent echter wel dat wanneer het horloge niet wordt gedragen, deze stil kan komen te staan. Op dit moment wordt het horloge tenslotte niet voorzien van de natuurlijke beweging van de pols.

Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder

Met de zoektocht naar de oplossing voor dit probleem, werd een onmisbaar accessoire geboren voor de liefhebber van het automatische horloge. We hebben het dan over de watchwinder. Een goede en hoogwaardige watchwinder verzorgt op efficiënte en natuurlijk veilige wijze de opwinding van jouw automatische horloge wanneer je het niet draagt. Bij de aanschaf van een watchwinder is het verstandig op zoek te gaan naar kwaliteit en derhalve het kaf van het koren te scheiden op dit gebied. Tenslotte wil je enkel het beste voor jouw automatische horloge. Dit wil echter niet zeggen dat een watchwinder altijd duur hoeft te zijn.

Een bijzonder en kwalitatief merk dat bovendien van Nederlandse origine is, is het merk Benson. Benson weet liefhebbers van automatische horloges te bedienen met een diverse voorkeur op het gebied van uitstraling, materiaalgebruik en motoren. Bovendien weet dit merk keer op keer te verrassen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een watchwinder van Benson altijd kiest voor veel waar voor je geld.

Waar de collectie van Benson zowel watchwinders biedt voor de liefhebber met één automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar, vertellen wij je in dit artikel graag meer over een specifieke watchwinder van Benson voor het opwinden van een enkel horloge. We hebben het dan over de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre. Deze watchwinder is gemaakt van leder en heeft een mooie luxe uitstraling. De watchwinder is uitgevoerd met een carbon fibre buitenkant. Dit model is verder klein van stuk, waardoor deze gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen is. Doordat de watchwinder bovendien kan functioneren met zowel adapter als batterijen kan je dit model ook gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het plaatsen van deze compacte watchwinder (en daarmee jouw horloge) in een kluis een goede optie. Hiermee kies je voor de meest veilige wijze van opbergen van jouw horloge.

De Benson Compact 1.17 Carbon Fibre watchwinder is voorzien van een Japanse motor. Deze is betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en geluidsarm. Allemaal mooie eigenschappen die het gebruikscomfort van de watchwinder ten goede komen. Bovendien heeft Benson voor deze watchwinder gekozen voor het gebruik van een flexibele horlogehouder. Hierin kan vrijwel ieder formaat horloge moeiteloos worden vastgeklikt. Tot slot is de watchwinder instelbaar wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag.

Deze combinatie van eigenschappen maakt deze watchwinder geschikt voor het opwinden van ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinder is verder voorzien van een innovatief LCD bedieningspaneel, waarmee het bedienen van de watchwinder uiterst gemakkelijk is. De watchwinder beschikt daarnaast over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Met de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre kies je al met al voor een mooi compact design, dat zeer handzaam is. Bovendien heeft deze watchwinder alles in huis om jouw automatische horloge op doeltreffende en veilige wijze van energie te voorzien. Door de luxe en moderne uitstraling van de watchwinder zullen jouw horloge en de watchwinder een mooie blikvanger zijn in ieder interieur. Je horloge bewaar je bovendien veilig in deze watchwinder. Daar komt nog bij dat deze watchwinder aan te schaffen is tegen een scherpe prijs!

Naast de Benson Compact 1.17 Carbon Fibre vind je ook de gehele overige collectie Benson watchwinders bij ons in de webshop. Er zijn bijvoorbeeld nog verschillende andere Compact modellen, ook voor het opwinden van 2 of 3 automatische horloges tegelijkertijd. In de Black Series collectie van Benson vinden we daarnaast exclusieve modellen watchwinders met vele mooie extra’s. Hier kan bijvoorbeeld ook de echte verzamelaar zeer goed terecht voor een passende watchwinder. De Swiss Series van Benson herbergen watchwinders die voorzien zijn van Zwitserse motoren. Zo biedt de collectie voor iedere liefhebber en verzamelaar een mooi alternatief.

De watchwinders van Benson zijn door ons over het algemeen zeer snel leverbaar, doordat wij vrijwel de gehele collectie van dit bijzondere merk op voorraad hebben. Je vindt bovendien in onze webshop van iedere Benson watchwinder duidelijke foto’s en soms zelfs filmpjes. Hiermee bieden wij je een heel compleet beeld van de uitstraling en mogelijkheden van deze watchwinders.

Kies nu voor het beste voor jouw automatische horloges, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Kies voor Benson! Je hoeft dan nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en hebt altijd een goede veilige opbergplaats.