Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Cornavin horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 17 juni 2019 om 12:52 uur

Perfectie, dat is waar het Zwitserse horlogemerk Cornavin voor gaat. Al sinds de jaren ’50 en ’60 is dit merk bekend geworden door de productie van hoge kwaliteit mechanische horloges. Cornavin is een Zwitsers bedrijf, dat gevestigd is in Genève. Het was één van de eerste Zwitserse merken die de ‘Big date’ introduceerden. Vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit van hun producten mogen ze het ‘Swiss made’ label voeren, dat garant staat voor onder meer duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Cornavin legt zichzelf hoge eisen op. Hoogstaande techniek, een tijdloze uitstraling en sublieme afwerking is het recept voor een waardig Cornavin horloge. Cornavin heeft de wens voor elke persoonlijkheid, smaak en individu het ultieme horloge te ontwerpen. Zo vinden we in de collectie van het merk zowel moderne horloges, sportieve horloges als klassieke horloges. Voor ieder wat wils dus. Elk Cornavin horloge is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en voor elk horloge zijn enkel de beste materialen geselecteerd, zoals saffierglas, edelstaal en het betrouwbare Zwitserse uurwerk.  Ondanks de diversiteit in uitstraling van de horloges, zet Cornavin behalve op het gebied van kwaliteit, ook op het gebied van uitstraling de toon. Kenmerkend voor de Cornavin horloges zijn onder andere de oversized horlogekasten met een sterk robuuste en sportieve uitstraling. Cornavin is traditioneel met kwaliteit en een A-merk dat erg betaalbaar is gebleven.

Cornavin horloge

De horlogecollectie van Cornavin kent diverse series. Een bekende serie uit deze collectie is de Downtown 3H serie. Kenmerkend voor de horloges in deze serie zijn de eenvoudige en tegelijkertijd krachtige designs. De horloges zijn gelimiteerd op 999 stuks wereldwijd, dit geldt ook voor de Cornavin Downtown modellen. Dit maakt dat u niet alleen een kwalitatief horloge in handen heeft met een Cornavin Downtown- of Cornavin Downtown 3H horloge, maar ook een bijzonder horloge dat jarenlang plezier geeft.

BensonTrade is officieel dealer van Cornavin. Wij garanderen de echtheid van elk horloge en bieden 2 jaar internationale garantie. Elk horloge wordt geleverd in een luxe horlogedoos met handleiding en certificaat.

Ingersoll horloges met leuke kortingen!

Geplaatst op 14 juni 2019 om 14:43 uur

Het Amerikaanse horlogemerk Ingersoll maakte in 1892 naam met hun befaamde ‘Dollar watch’. Zij wisten dit horloge middels een geautomatiseerde productielijn op de markt te brengen. Het horloge werd immens populair. De gebroeders Ingersoll hadden als oprichters van het merk een specifiek doel voor ogen, namelijk kwalitatief goede, maar tegelijkertijd betaalbare, horloges ontwikkelen en produceren. Tegenwoordig doet Ingersoll dit nog steeds. Naast kwaliteit en betaalbaarheid, staat design ook zeer hoog op het prioriteitenlijstje van de broers. Als één van de oudste Amerikaanse horlogemerken hebben zij dan ook meerdere ontwikkelingen op hun naam staan. Voorbeelden hiervan zijn het eerste militaire horloge, het kleinste zakhorloge en radiolite (glow in the dark).

Ingersoll IN6900BK

De Ingersoll horloges zijn behalve van het ‘Dollar watch’ ook bekend door hun Disney horloges. Naast de samenwerking met Disney, hebben ze onder andere ook samengewerkt met Henry Ford. Beter bekend door het automerk Ford dat ook afkomstig is uit de VS. Ook de 24e president Theodore Roosevelt werd met het merk geassocieerd doordat mensen hem ‘de man die uit het land komt waar Ingersoll horloges worden gemaakt’ noemden. Ingersoll als horlogemerk heeft een enorme traditie en geschiedenis en daardoor spreekt het merk veel horlogeliefhebbers aan.

De horloges van Ingersoll kenmerken zich door gunstige prijzen en aansprekende en chique ontwerpen en zijn voorzien van goede kwaliteit automatische uurwerken. De collectie van Ingersoll biedt een ruime keuze uit zowel heren- als dameshorloges. Wat opvalt is het oog voor detail en diversiteit in kleur en uitstraling. Hierdoor is er altijd een prima Ingersoll horloge beschikbaar voor diegene die een betaalbaar en leuk horloge zoekt.

Wij hebben een ruime collectie Ingersoll horloges in de uitverkoop. Een mooie kans voor elke liefhebber van automatische horloges. Elk Ingersoll horloge wordt geleverd met twee jaar garantie, handleiding en een luxe horlogebox.

Orbita watchwinders | Top kwaliteit!

Geplaatst op 13 juni 2019 om 09:30 uur

Een watchwinder is een onmisbaar onderdeel voor de horlogecollectie van verzamelaars van automatische horloges. Ook wanneer u één automatisch horloge bezit, is een watchwinder van grote waarde. Een automatische horloges heeft beweging nodig om te voorkomen dat deze stil komt te staan. Dit veroorzaakt onnauwkeurigheden in weergave van tijd, datum en andere functies. Wanneer een horloge gedragen wordt, wordt het horloge door de natuurlijke polsbeweging voorzien van de benodigde energie. Een watchwinder simuleert deze beweging wanneer een horloge niet gedragen wordt. Daarnaast functioneert deze als veilige opbergplaats voor uw horloge(s) en voorkomt slijtage en beschadiging. Een watchwinder ziet er ook nog eens erg professioneel uit en laat zien dat u waarde hecht aan uw automatische horloges.

Orbita Avanti 36 watchwinder

Het Amerikaanse merk Orbita ontwikkelt high-end watchwinders en behoort tot de absolute top op dit gebied. De horlogeliefhebber die enkel de beste watchwinder wilt is bij Orbita aan het juiste adres. De luxe Orbita watchwinders worden gemaakt in de VS waarbij kwaliteit en een prachtige afwerking centraal staan. De collectie van Orbita watchwinders bestaat uit klassieke ontwerpen met een traditionele insteek. De designs zijn zeer stijlvol en er wordt veel gebruik gemaakt van Italiaans hout voor een luxueuze uitstraling. Orbita biedt een ruime keuze uit diverse designs, voor zowel één als meerdere horloges in verschillende kleurstellingen. Voor elke verzamelaar, verzameling en interieur vindt u dus bij Orbita een passende watchwinder.

Orbita maakt gebruik van zowel het ‘Rotorwind’ als van ‘Programmable’ systeem. Het ‘Rotorwind’ systeem is een door Orbita gepatenteerd uniek systeem dat door middel van het schommelen van het horloge in de juiste beweging voorziet. De watchwinders zijn voorzien van hoge kwaliteit Zwitserse motoren. Het ‘Programmable’ systeem voorziet in dezelfde behoefte, maar dan door middel van rotatie. De watchwinders van Orbita zijn geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht merk of type.

Als horlogeliefhebber wil je het beste voor jouw automatische horloges. Wil je een high end watchwinder met een klassiek design gemaakt van fraai Italiaans hout dan is een Orbita watchwinder een uitstekende keus. Wij leveren alle Orbita watchwinders inclusief 2 jaar garantie.

Tag Heuer Carrera horloges

Geplaatst op 12 juni 2019 om 11:21 uur

Het horlogemerk Tag Heuer uit Zwitserland staat voor innovatie en ontwikkeling. Het merk is dan ook al meer dan 150 jaar op de markt en heeft er in al die tijd steeds naar gestreefd de ontwikkelingen voor te zijn. De filosofie achter het merk is duidelijk: ‘vind steeds het wiel opnieuw uit, wanneer je kunt’. Dit heeft het bedrijf diverse patenten opgeleverd en zodoende zijn de Tag Heuer horloges dan ook voorzien van een hoogstaande techniek. Door voorop te lopen qua design, techniek en innovatie is Tag Heuer wereldwijd beroemd en een zeer gewaardeerd merk.

Naast de geavanceerde technologie van de Tag Heuer horloges, gaat het merk voor niets anders dan perfectie als het gaat om de uitstraling en afwerking van de horloges. De uitstraling van Tag Heuer horloges is over het algemeen sportief, maar zakelijk te noemen en kent ook diverse klassieke modellen. Hiermee kunt u dus in combinatie met de gelegenheid en uw kleding alle kanten op.

Tag Heuer Carrera horloge

De Tag Heuer Carrera horloges zijn zeer populair en al jarenlang de meest populaire serie van Tag Heuer. Deze serie kenmerkt zich door een tijdloos design en een prachtige afwerking. De inspiratie voor deze ontwerpen ligt in de racesport.  De Tag Heuer Carrera horloges zijn voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA en een doorkijkbodem dat zicht biedt op het uurwerk, wat de echte horlogeliefhebber zeker zal kunnen waarderen. Ze zijn daarnaast waterdicht tot 100 meter en daardoor prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Ook voor de Carrera modellen is er door Tag Heuer uiteraard gekozen voor de beste materialen. Denk hierbij aan een Swiss made uurwerk, edelstaal en saffierglas. De horloges zijn daarnaast voorzien van lichtgevende indicators en een chronograaf functie. BensonTrade biedt de Tag Heuer Carrera modellen in haar assortiment met een mooie korting aan, het gaat hierbij om de modellen van het 40e jubileum van Tag Heuer. De horloges worden geleverd met twee jaar garantie en verpakt in een mooie luxe Tag Heuer horlogedoos met handleiding. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan.

RDI watchwinder Prestige K10-1

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:28 uur

Het familiebedrijf RDI produceert sinds 2006 kwalitatief hoogwaardige watchwinders. Alle materialen voor deze high-end watchwinders komen uit Zwitserland en staan dan ook voor de uitstekende Zwitserse kwaliteit. Niet voor niets mag het merk het Swiss made label voeren. De watchwinders van RDI staan bekend om hun innovatie, betrouwbaarheid en stille motoren. Ook de creatieve designs zijn kenmerkend voor dit merk. In de designs worden verschillende prachtige kleuren en bijzondere vormen verwerkt en RDI is dan ook echt uniek op dit gebied. Behalve een watchwinder van topkwaliteit haalt u met een RDI watchwinder dan ook een aanwinst voor uw horlogeverzameling èn interieur in huis. Dit merk behoort absoluut tot één van onze favorieten, met name door de combinatie van ouderwets vakmanschap, hoogstaande techniek en originaliteit.

RDI Prestige K10-1 watchwinder

Binnen de collectie van RDI vinden we de RDI Prestige K10-1. Ook deze watchwinder kenmerkt zich door een aansprekend en origineel design. De zwarte kleur in combinatie met het patroon en de vormgeving geven de watchwinder een stijlvolle en chique uitstraling. Deze luxe watchwinder is geschikt voor één automatisch horloge, ongeacht welk merk of model. Het windt elk automatisch horloge op. Daarnaast is deze voorzien van een stille en duurzame Zwitserse motor, zodat u geen hinder ondervindt tijdens het opwinden van uw horloge. Er is voor dit design gekozen voor materialen als edelstaal, kunststof en glas. De RDI Prestige K10-1 watchwinder werkt op een set AA batterijen en met een adapter en is derhalve makkelijk mee te nemen op reis. De watchwinder biedt de keuze uit zestien verschillende programma’s om uw horloge op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. Daarnaast biedt deze een veilige opbergplaats en beschermt uw geliefde horloge tegen vuil, stof en slijtage.

De RDI Prestige K10-1 watchwinder wordt geleverd in een luxe doos met handleiding en met twee jaar garantie. Binnen Nederland biedt BensonTrade gratis verzending aan en buiten Nederland lage verzendkosten via Fedex en PostNL.

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

Geplaatst op 10 juni 2019 om 09:06 uur

Het horlogemerk Fortis werd opgericht door Walter Vogt. Het was zijn missie enkel de beste en sterkste horloges te ontwikkelen die tegen een stootje zouden kunnen. Met deze gedachte is ook de naam van het merk ontstaan. Het Latijnse woord Fortis staat voor sterk, duurzaam en krachtig en bleek daarmee een uitermate geschikte naam voor dit uitzonderlijke merk. Fortis staat erom bekend voor de ontwikkeling van deze exceptionele horloges samen te hebben gewerkt met Russische kosmonauten, om de beste horloges te kunnen produceren. Deze serie horloges van Fortis is al sinds 1994 standaard uitrusting binnen de Russische ruimtevaart. Naast deze ‘Cosmonauts’ serie kent Fortis nog verschillende andere collecties Swiss made horloges van uiterst hoge kwaliteit.

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

Een prachtig limited edition pilotenhorloge binnen de collectie van Fortis is het Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge. Het horloge is ontworpen in samenwerking met Dornier, een bedrijf dat met name vliegtuigen produceerde. Dit bedrijf werd vernoemd naar luchtvaartpionier Claude Dornier. De Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge staat dan ook voor een stukje nostalgie. De uitstraling van het horloge is sportief, maar kan ook heel goed bij een zakelijke of casual outfit gedragen worden. De combinatie van blauw, zwart en zilver geeft het geheel een stijlvolle look. Kenmerkend is natuurlijk het Dornier logo op de wijzerplaat.

Dit horloge is voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA. Mede doordat het een limited edition design betreft, is dit horloge van Fortis een waar uniek en bijzonder stuk. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en wordt geleverd met een extra horlogeband. Verder is er gebruik gemaakt van de beste materialen, zoals extreem sterk saffierglas, leder en edelstaal. Het horloge is bovendien voorzien van Superluminova, dat oplicht in het donker. Hiermee is men altijd en overal gegarandeerd bij de tijd. De uitgebreide chronograaf- en GMT functionaliteit zijn bij dit horloge als de kers op de taart.

BensonTrade biedt dit uitzonderlijke Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge afgeprijsd aan. Het wordt geleverd in een officiële luxe horlogebox en met twee jaar garantie. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Buiten Nederland bieden we lage verzendkosten via PostNL en Fedex.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Geplaatst op 4 juni 2019 om 13:04 uur

Het watchwinder merk Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Paul Design is al enige jaren op de markt en het merk heeft ruime ervaring op gebied van watchwinders. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de fraaie ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau. Voor deze ontwerpen worden pure materialen gebruikt, zoals hout, glas en edelstaal. Innovatie staat bij Paul Design watchwinders hoog in het vaandel. Naast een luxe en puur ontwerp kiest u bij Paul Design dus ook voor hoogstaande technologie. Paul Design is bovendien een absolute topper op het gebied van prijs/-kwaliteit verhouding.

Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder

Één van de prachtige ontwerpen in de collectie van Paul Design is de Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van vier horloges en heeft opbergruimte voor zes horloges. Uitermate geschikt dus voor de echte verzamelaar van automatische horloges en een waardevolle toevoeging aan een bijzondere verzameling. De watchwinder is voorzien van Japanse Mabuchi motoren, LED verlichting en een geavanceerd touchscreen voor de bediening. Voor elk horloge kunt u de draairichting en aantal omwentelingen apart instellen. De watchwinder kent verschillende programma’s, zoals de speedwinding functie om uw horloge in korte tijd van de benodigde energie te voorzien. Aan de andere kant is er de sleep-mode, waarmee u uw horloge twaalf uur rust biedt. Hiermee houdt u het horloge net onder het optimale niveau van opwinding.

De Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder is gemaakt van hout en voorzien van een glazen deur die de watchwinder een luxe uitstraling en een perfect zicht op de ronddraaiende horloges geeft. Wanneer u kiest voor deze watchwinder biedt u uw horloge(s) niet alleen de benodigde beweging, maar ook bescherming tegen stof, vuil en slijtage. Dit model is leverbaar in Back Macassar en Black Shadow en wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

Als officieel dealer van Paul Design watchwinders hebben wij niet alleen de nieuwste Paul Design watchwinder modellen, wij hebben ook ons eigen reparatie atelier voor service en reparaties.

Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio horloge

Geplaatst op 4 juni 2019 om 09:12 uur

Het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane werd opgericht door de twee broers Alessandro en Alberto. Wanneer zij de klokkentoren van Venetië bezoeken, bekijken zij vol bewondering het klokmechanisme en raken in de ban van de werking van de klok. Hier werd een nieuw horlogemerk geboren. In de designs van de horloges van Meccaniche Veneziane hebben zij geprobeerd de oude Venetiaanse horlogetraditie terug te brengen naar de dag van nu. Toepasselijk kozen zij voor hun merklogo het kruis op de Saint Mark wachttoren, dat symbool staat voor de tijdswaarneming.

Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio

De horloges van Meccaniche Veneziane behoren tot het neusje van de zalm binnen de Italiaanse horlogerie. Italiaans design, gecombineerd met de sublieme Zwitserse kwaliteit en betaalbaarheid, maakt dit merk zeer interessant. In de collectie van Meccaniche Veneziane vinden we onder andere het Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia Acciaio horloge. Dit prachtige horloge is voorzien van een Swiss made ETA uurwerk en een open bodem met zicht op het uurwerk, waarmee de liefde voor de werking van klokmechanisme wordt blootgelegd en benadrukt.

De lederen horlogeband voor dit horloge wordt met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden. Het leer voor deze banden komt uit Veneto en Toscane. Indien gewenst is het ook mogelijk dit horloge te bestellen met een Milanese edelstalen band. Daarnaast zijn enkel de beste materialen geselecteerd, zoals edelstaal en saffierglas en is het horloge voorzien van een geschroefde kroon om het waterdicht te houden en de kroon te beschermen tegen externe invloeden. Het horloge wordt geleverd in een prachtige houten horlogebox, welke speciaal voor het merk worden vervaardigd door een houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Dit gebeurt volgens de oude traditie van houtbewerking, geheel in stijl met het gedachtegoed van de twee broers. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en voorzien van Swiss Superluminova, welke oplicht in het donker en zorgt voor het eenvoudig aflezen van de tijd. Het horloge wordt geleverd met twee jaar garantie en handleiding.

BensonTrade is officieel dealer van Meccaniche Veneziane horloges.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Geplaatst op 31 mei 2019 om 19:11 uur

Swiss Kubik is een Zwitsers watchwinder merk met jarenlange ervaring op het gebied van hoogwaardige kwaliteit Swiss made watchwinders. Swiss Kubik produceert de watchwinders in Genève en doet dit in de geest van het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van horloges en watchwinders. Alles moet voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ook van hun leveranciers verwachten zij het allerbeste. Zij kiezen daarom de leveranciers allemaal binnen 50 km van het bedrijf, zodat zij de lijntjes kort kunnen houden en alle materialen ook daadwerkelijk vanuit Zwitserland komen. Het merk staat bekend om de geavanceerde technologie van hun watchwinders, te danken aan de innovatieve insteek waarvoor het bedrijf kiest.

De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is uiteraard voorzien van een hoogwaardige Zwitserse motor. Deze motor is zeer duurzaam en heeft een zeer laag geluidsniveau waardoor de watchwinder prima te gebruiken is op kantoor, in de woonkamer en zelfs in de slaapkamer. De watchwinder werkt op een set van twee AA batterijen. Dit gegeven, maar ook het feit dat het een compact design is, maakt deze watchwinder uitermate geschikt om mee te nemen op reis of vakantie. De Swiss Kubik aluminium black watchwinder is instelbaar via usb-aansluiting en is verder voorzien van een aluminium kast en geschikt voor elk merk en type automatisch horloge. De kleur van deze watchwinder is zwart, maar hetzelfde type is ook leverbaar in andere kleuren. Optioneel kan je kiezen voor een plexiglazen deurtje om het horloge erin optimaal te beschermen.

Swiss Kubik spreekt ons erg aan omdat het merk staat voor goede kwaliteit en een hoogwaardige afwerking. Daarnaast zijn de materialen zeer fraai en stevig.

Wij leveren elke Swiss Kubik watchwinder met 3 jaar garantie. Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie watchwinders op voorraad. Binnen Nederland bieden wij gratis verzending aan.

Swiss Kubik Aluminium black watchwinder

Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge

Geplaatst op 29 mei 2019 om 14:46 uur

Het Zwitserse merk Epos is er één met een rijke historie, waarbij onder andere Jean Fillon gedurende lange tijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Het horlogemerk is zeer innovatief en gaat voor ‘the artistry of watchmaking’, waarbij de hand van een echte vakman onmisbaar is. Alle horloges van Epos worden dan ook met de hand vervaardigd, inclusief de prachtige afwerking van elk horloge. Daarbij is oog voor detail erg belangrijk. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staan daarnaast voorop bij Epos horloges. Epos heeft zowel moderne als klassiekere modellen in de collectie.

Het Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge uit de collectie van Epos is er één in klassiek design, met een blauw gekleurde Romeinse index. Het horloge is voorzien van een Swiss made uurwerk van ETA en is hiermee zeer betrouwbaar. Het 2892 uurwerk van ETA zorgt voor een prachtige combinatie van automatische techniek en de chique uitstraling van het horloge. Het horloge heeft een dunne edelstalen horlogekast die zeer comfortabel en niet te zwaar is. Verder is het horloge voorzien van een doorkijkbodem met zicht op het uurwerk. Het Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge is waterdicht tot 50 meter en is daarmee goed bestand tegen spatwater maar niet geschikt om mee te zwemmen of duiken. Uiteraard is het horloge voorzien van het uiterst sterke saffierglas. Dit type glas is één van de sterkste soorten glas in horloges en daardoor erg duurzaam.

Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge

Het Epos Emotion 3390.152.20.20.25 horloge is leverbaar met lederen band en met edelstalen band.

Als officieel Epos dealer leveren wij elk horloge met 2 jaar garantie, luxe horlogedoos en handleiding.