Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Nieuwe collectie Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 14 oktober 2019 om 18:02 uur

U als echte horlogeliefhebber of -verzamelaar weet als geen ander dat een watchwinder van goede kwaliteit een vitaal onderdeel is van een verzameling automatische horloges. Maar ook wanneer u een enkel automatisch horloge bezit is een watchwinder onmisbaar. Een automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig om te kunnen blijven lopen en er daarmee tegelijkertijd voor de zorgen dat er geen onnodige slijtage optreedt. Wanneer een automatisch horloge stil komt te staan kan dit resulteren in onnauwkeurigheden in de tijd-/datumweergave. Dit is natuurlijk zeer ongewenst. Normaliter voorziet de natuurlijke beweging van de pols in de energiebehoefte van deze horloges. Wanneer men het horloge echter niet draagt, zoals bijvoorbeeld ’s nachts, komt de watchwinder om de hoek kijken. Een merk waarmee wij goede ervaringen hebben is Heisse & Sohne. In dit artikel schrijven wij over dit watchwinder merk. 

Een bijzonder merk waarvan wij al jaren officieel dealer zijn is Heisse & Sohne watchwinders. De watchwinders van dit Duitse merk onderscheiden zich onder andere van andere watchwinder merken door de goede prijs-/kwaliteitverhouding en stijlvolle, ingetogen en moderne designs. Daarnaast bieden zij niet alleen een standaard watchwinder aan, maar ook bijvoorbeeld high end watchwinders met ingebouwde kluizen. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden hiermee een absoluut veilige opbergplaats voor uw horloge(s). De designs van de Heisse & Sohne watchwinders vallen ook op door het gebruik van contrasterende materialen, denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, metaal en glas. Dit zorgt voor een luxueuze en chique uitstraling, waarmee een Heisse & Sohne watchwinder een absolute aanwinst zal zijn voor zowel uw verzameling automatische horloges als uw interieur.

Heisse und Sohne watchwinder 70019/18

De Heisse & Sohne watchwinders zijn zeer functioneel en voorzien van een geavanceerde technologie. Zo is het aantal omwentelingen per dag instelbaar, maar ook LCD bediening en LED verlichting ontbreken niet. De watchwinders van Heisse & Sohne zijn geschikt voor elk automatisch horloge, onafhankelijk van merk of type. Ze zijn voorzien van sterke Japanse motoren en er zijn modellen in zowel zwart- als carbon uitvoering. De Heisse & Sohne watchwinders zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteit, zo zijn er watchwinders met ruimte voor drie horloges, maar ook watchwinders met ruimte voor wel zestien automatische horloges. Ideaal voor de verzamelaar dus. BensonTrade levert de watchwinders van Heisse & Söhne met twee jaar garantie en handleiding.

Nieuwe Benson Black Series Pro voor 20 en 24 horloges

Geplaatst op 10 oktober 2019 om 18:14 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteerde medio dit jaar haar nieuwste modellen in de Black Series Pro serie. Deze serie kenmerkt zich door zeer professionele watchwinders voor horlogeliefhebbers die veel automatische horloges hebben. De Benson Black Series Pro modellen die geschikt zijn voor 12 en 16 automatische horloges waren zo populair dat ze na productie vrijwel gelijk uitverkocht waren. Momenteel worden deze modellen, de 12.19.B en 16.19.B weer geproduceerd en zijn rond december gereed. In de tussentijd, medio november, zal Benson twee nieuwe watchwinders presenteren met een nog grotere capaciteit. Namelijk voor 20 en 24 automatische horloges. Deze nieuwe modellen zullen alleen in het zwart leverbaar zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

Deze nieuwe Benson Black Series Pro 20.19.B en 24.19.B zijn qua design en techniek exact hetzelfde als de modellen 12.19.B en 16.19.B. Enkel de capaciteit en grootte qua kast zijn anders. Beide nieuwe watchwinders zijn geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk/model, op te winden. Elke rotor is individueel bedienbaar via het touchscreen. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD) zijn instelbaar per horloge. Via het touchscreen kan men ook de LED verlichting in de kast aan en uit zetten.

De Benson Black Series Pro watchwinders kenmerken zich door een moderne stijl, hoogstaande materialen en goede functionaliteit. De kast is volledig van hout en heeft een glazen deur waardoor je perfect zicht hebt op de ronddraaiende horloges. De kast is afsluitbaar door middel van een slot aan de zijkant. De houten kast staan op vier edelstalen posten die zorgen voor een fraai beeld. Aan de achterkant zit de aansluiting voor de adapter en een USB connectie. Je kan hiermee andere apparaten (zoals een telefoon) opladen.

Uiteraard bieden deze nieuwe watchwinders ook een lade waarin je sieraden of andere horloges kunt opbergen. Er is plaats voor wel 20 horloges. Hierdoor kan je de gehele collectie horloges en sieraden op één plek houden, waardoor je snel jouw favoriete horloge kunt kiezen om de dag mee te beginnen. Uiteraard staan jouw horloges, van bijvoorbeeld Omega, Breitling, Rolex of IWC, door de watchwinder perfect op tijd.

Deze nieuwe Black Series Pro watchwinders voor 20 en 24 automatische horloges zijn momenteel in productie en worden medio december gereed verwacht. Reserveren kan nu al. Gezien de interesse in de kleinere modellen, 12.19.B en 16.19.B, zullen deze nieuwe modellen snel uitverkocht zijn. De Benson Black Series Pro 20.19.B kost 2899,00 euro en de grotere 24.19.B kost 3299,00 euro. Deze watchwinders worden geleverd inclusief 2 jaar garantie en handleiding.

Benson Compact watchwinders

Geplaatst op 8 oktober 2019 om 14:56 uur

In 2017 lanceerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste lijn watchwinders onder de naam Compact. Deze watchwinders zijn, zoals de naam al aangeeft, compact vormgegeven maar bieden wel volledige functionaliteit om probleemloos elk automatisch horloge van energie te voorzien. Het maakt niet uit of het een horloge van Rolex, Omega, Breitling, Tag Heuer of bijvoorbeeld IWC is. De Benson Compact watchwinders winden elk horloge op.

Benson watchwinders zijn inmiddels aardig beroemd geworden en worden verkocht door meer dan 250 high end juweliers wereldwijd. De bekende Black Series zijn zeer populair en een waardevolle toevoeging aan elke horlogecollectie. De Compact watchwinders van Benson zijn eenvoudiger van aard en goedkoper, echter bieden wel meest benodigde functies om een automatisch horloge op te winden. Hierdoor komt een watchwinder ook voor horlogeliefhebbers die geen honderden euro’s willen besteden aan een watchwinder in bereik.

Door middel van het bedieningspaneel kan elk horloge precies draaien zoals gewenst is. Bijvoorbeeld rechtsom op 600 TPD of linksom op 900 TPD. De flexibele horlogehouder is geschikt voor vrijwel elk horloge doordat deze instelbaar is. Hierdoor kunnen grotere en kleinere horloges in de Benson Compact watchwinder geplaatst worden. De horlogehouder klikt in de watchwinder zodat het horloge veilig vastzit en er niet uit kan vallen.

Benson Compact watchwinder

De compacte vormgeving is een voordeel. De watchwinders kunnen makkelijk meegenomen worden tijdens reizen of zelfs geplaatst worden in een kluis. De Benson Compact watchwinders voor één horloge zijn voorzien van een batterijfunctie waardoor de watchwinder op netstroom en op batterijen kan functioneren. De Benson Compact watchwinders voor twee horloges hebben geen batterij functie maar wel LED verlichting voor een fraaie ambiance en perfect zicht op de ronddraaiende horloges.

Het belangrijkste voordeel van de Benson Compact watchwinders is de prijs in verhouding tot de prima kwaliteit. De prijzen beginnen al vanaf 169,00 euro voor een watchwinder geschikt voor één horloge. Het model voor twee horloges kost 249,00 euro. Elke Benson Compact watchwinder wordt geleverd met 1 jaar garantie, handleiding en stevige verpakking.

Wij leveren alle Benson watchwinders, waaronder de Benson Compact series, uit voorraad.

Tag Heuer horloges | Swiss made

Geplaatst op 8 oktober 2019 om 14:21 uur

Tag Heuer is een topmerk in de horlogerie en bestaat al meer dan 150 jaar. De fraaie geschiedenis van het merk begint in 1860 wanneer Edouard Heuer een werkplaats opent. In 1869 volgt al het eerste patent dat Heuer op zijn naam mag zetten, het gaat hierbij om een innovatie op het gebied van het zakhorloge. Een volgend patent op naam van Heuer zien we in 1887, waar Heuer het ‘Oscilating Pinion’ heeft uitgevonden. Dit betekende een belangrijke vooruitgang voor het horloge met chronograaf en wordt heden dag nog steeds gebruikt.

In 1883 weet het bedrijf een zilveren medaille in de wacht te slepen op de internationale tentoonstelling in Amsterdam. In 1889 wint Heuer weer een zilveren medaille, ditmaal op de tentoonstelling in Parijs voor de Tag Heuer collectie zakhorloges met chronograaf. Door de jaren heen gaat het merk voor niets anders dan perfectie en is steeds weer op zoek naar vernieuwing. Innovatie en ontwikkeling staan voorop. Niet voor niets is de slogan van Tag Heuer ‘vind het wiel steeds opnieuw uit, als je kunt’. Tag Heuer gaat zowel in uitvoering als materiaalgebruik enkel voor het beste. De horlogetechnici van Tag Heuer werken uiterst precies en gedetailleerd. Tag Heuer horloges zijn vandaag de dag voor kwaliteit, technische vooruitgang en sportiviteit. 

Tag Heuer Carrera horloge

Tag Heuer biedt een prachtige collectie kwaliteitshorloges. De Swiss made horloges in deze collectie zijn voorzien van uiterst nauwkeurige automatische uurwerken en zijn dan ook zeer betrouwbaar. Tag Heuer stelt zeer hoge eisen aan haar producten en elk horloge moet dan ook tot zestig beproevingen doorstaan voordat het wordt goedgekeurd. Tag Heuer horloges hebben daarnaast een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Met een Tag Heuer horloge kiest u dan ook voor ultieme Zwitserse kwaliteit.

In de collectie van Tag Heuer horloges vinden we verschillende series. De belangrijkste en bekendste series zijn de Aquaracer en Carrera serie. De horloges zijn modern met een sportieve uitstraling. De Aquaracer horloges zijn sporthorloges geïnspireerd op de magische onderwaterwereld. De horloges in de Carrera serie zijn klassiek en tegelijkertijd hedendaags en vinden hun inspiratie in de motorsport. BensonTrade levert de horloges van Tag Heuer met twee jaar garantie in een luxe officiële box. Daarnaast vindt u verschillende modellen van Tag Heuer bij BensonTrade met een mooie korting.

Maurice Lacroix horloges

Geplaatst op 5 oktober 2019 om 13:44 uur

Het bedrijf Desco von Schulthess kent een fraaie historie. Voor de geboorte van dit bedrijf gaan we terug naar 1889, waar het in de basis wordt opgericht door Eduard Sulzer-Frizzoni in Zürich.  Waar het bedrijf in het begin de focus had liggen op de import van zijde uit Azië, groeit het door de jaren heen uit tot een bedrijf met diverse handelswaar en mag zich vanaf 1946 onder andere vertegenwoordiger noemen van verschillende bekende Zwitserse horlogemerken, met name in het Verre Oosten. In 1961 wordt Schulthess de eigenaar van een horlogefabriek in Saignelégier, in de Zwitserse Jura. Hier lanceert het bedrijf in 1975 haar eigen horlogemerk onder de naam Maurice Lacroix. De Maurice Lacroix horloges worden dus inmiddels al meer dan 40 jaar geproduceerd in de eigen ateliers van het bedrijf en behoren absoluut tot de beste automatische horloges ter wereld.

Maurice Lacroix Masterpiece MP6128 Roger Federer Edition

De kernwaarde van het merk ‘succes is een reis, geen eindbestemming’ maakt al duidelijk dat het zich continue blijft ontwikkelen, gebruik makende van onder meer puur vakmanschap, gepatenteerde technologieën en de juiste instelling. Het bedrijf heeft niet voor niets meerdere grote prijzen gewonnen binnen haar vakgebied.

De kwaliteitshorloges van Maurice Lacroix zijn voorzien van automatische uurwerken, het neusje van de zalm voor de echte horlogeliefhebber. De Swiss made modellen zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen en uiterst betrouwbaar en duurzaam te noemen. Opvallend is het oog voor detail en de perfecte afwerking van de horloges. De uitstraling van Maurice Lacroix horloges laat zich het best omschrijven door ingetogen en klassiek. Voor betaalbare Zwitserse kwaliteit bent u bij Maurice Lacroix absoluut aan het juiste adres.

In onze webshop vindt u een topstuk van Maurice Lacroix, namelijk de Maurice Lacroix Masterpiece MP6128 Roger Federer Edition. Van dit horloge is er nog enkel één exemplaar verkrijgbaar, exclusief bij ons. Dit horloge is een limited edition van Roger Federer, welke wordt gezien als de beste tennisser ter wereld. Dit exceptionele stuk is uitgevoerd met een gouden 18 karaat horlogekast en voorzien van een uiterst hoge kwaliteit Zwitsers uurwerk en een chronometer. Wij leveren dit fraaie Maurice Lacroix horloge met originele papieren, horlogedoos en twee jaar garantie.

Ingersoll horloges | Hoge kortingen!

Geplaatst op 3 oktober 2019 om 15:44 uur

In dit artikel schrijven we over Ingersoll horloges. Deze horloges zijn speciaal en wereldwijd bekend. Reden voor ons om wat meer informatie te geven over dit leuke horlogemerk. Ingersoll is één van de oudste Amerikaanse horlogemerken en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee broers, die samen de Ingersoll watch company opgericht hebben.  Robert H. Ingersoll en zijn broer Charles worden gezien als de pioniers van de horloge industrie in de Verenigde Staten en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de horlogebranche . Zij wilden zich niet richten op een kleine groep liefhebbers, maar op het grote publiek. De Ingersoll horloges moesten van goede kwaliteit zijn en tegelijkertijd betaalbaar blijven, zodat het voor een ieder toegankelijk was. Daarnaast wilden zij in ontwikkeling blijven en dit heeft onder andere geresulteerd in bijzondere en vernieuwende horloges door de tijd heen.

Ingersoll horloges

Ingersoll wist in 1892 haar naam op de kaart te zetten door de productie van het zogenaamde ‘Dollar watch’ middels een geautomatiseerde productielijn. Dit horloge werd verkocht voor een dollar, wat destijds een dagloon was en werd immens populair. Ingersoll staat verder bekend als het merk dat in 1919 horloges op de markt bracht met radiolite (glow in the dark) en militaire horloges ontwikkelde in samenwerking met het leger. In samenwerking met Disney ontwikkelden zij daarnaast het eerste karakterhorloge met Mickey Mouse. Ook bekende namen als Henry Ford en de 24e president  Theodore Roosevelt worden geassocieerd met een Ingersoll horloge. Henry Ford door een vruchtbare samenwerking en Theodore Roosevelt  doordat hij bekend stond als ‘de man die uit het land komt waar Ingersoll horloges worden gemaakt.

In 2016 vindt een herlancering van het merk plaats. Een nieuwe collectie waarin het gedachtegoed van de twee broers opnieuw werd gevangen. Vandaag de dag biedt Ingersoll nog steeds betaalbare horloges van prima kwaliteit. In de collectie zien we zowel automatische- als quartz uurwerken in leuke designs. Ingersoll biedt een uitermate veelzijdige collectie. Zowel qua kleur als design en uitstraling is Ingersoll van alle markten thuis. De collectie bevat eveneens zowel dames- als herenhorloges. Kenmerkend echter bij elk horloge van Ingersoll zijn de betrouwbaarheid, de perfecte afwerking en het gebruik van goede materialen. Denk hierbij aan edelstaal, gehard mineraalglas en leder. Als officieel dealer bieden wij u een mooi assortiment Ingersoll horloges. Wij leveren deze met twee jaar garantie in een luxe horlogebox. Momenteel hebben we veel leuke Ingersoll horloges beschikbaar met een aantrekkelijke korting.

Swiss Kubik | Collectie 2019/2020

Geplaatst op 2 oktober 2019 om 08:56 uur

Elke liefhebber van automatische horloges kent het merk Swiss Kubik. Het gerenommeerde watchwinder merk staat al jarenlang bekend om haar Swiss made watchwinders, welke van zeer hoge kwaliteit zijn. Kenmerkend voor de watchwinders van Swiss Kubik is de geavanceerde technologie die bij elke watchwinder is toegepast. Zo doende biedt een Swiss Kubik watchwinder een zeer efficiënte en comfortabele manier voor het opwinden van een automatisch horloge. De watchwinders worden volgens een zeer geavanceerd productieproces gemaakt in Genève, Zwitserland. Swiss Kubik kiest er bewust voor al haar leveranciers binnen een straal van 50 km te zoeken, zodat de lijntjes voor overleg en controle kort blijven en Swiss Kubik erop toe kan zien dat de hoge kwaliteit gegarandeerd is. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat ze samenwerken met bedrijven die net als zij veel waarde hechten aan de befaamde Zwitserse kwaliteit.

Swiss Kubik watchwinder

Swiss Kubik heeft een grote collectie watchwinders met verschillende kleuren en materialen. Materialen waar onder andere gebruik van wordt gemaakt zijn hout, polyamide, carbon en leer. Het merk biedt daarnaast watchwinders voor één automatisch horloge, maar is er ook keuze voor de echte verzamelaar die meerdere automatische horloges tegelijkertijd wil kunnen opwinden. De Swiss Kubik watchwinders zijn geschikt voor alle soorten automatische horloges, ongeacht merk of model.

Optioneel biedt Swiss Kubik beschermglaasjes aan, die zorgen voor de bescherming van uw horloges tegen beschadiging. Wat kenmerkend is voor de uitstraling van de watchwinders van Swiss Kubik is de compacte vormgeving en fraaie afwerking. Het kleurgebruik bij bepaalde modellen is opvallend en zal als een echte eyecatcher binnen uw verzameling passen. Alle Swiss Kubik watchwinders zijn instelbaar via de USB aansluiting. De stille en tegelijkertijd zeer krachtige motoren zorgen ervoor dat u uw horloge(s) kunt opwinden in alle comfort. Bovendien zijn de compacte watchwinders gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld op reis of vakantie.

In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment Swiss Kubik watchwinders. Elke watchwinder wordt geleverd met drie jaar garantie en handleiding. Met een Swiss Kubik watchwinder bent u verzekerd van een watchwinder van kwaliteit, die zeer betrouwbaar en duurzaam is. Uw automatische horloges worden hiermee op de juiste manier voorzien van energie, het oliepeil binnenin het uurwerk blijft op peil en uw voorkomt hiermee slijtage en onnauwkeurigheden in tijd-/ en datum weergave. Kortom, u kiest hiermee voor de beste kwaliteit voor uw horloges!

Duitse Junkers horloges | Collectie 2019/2020

Geplaatst op 26 september 2019 om 14:18 uur

Het horlogemerk Junkers is één van de grootste Duitse horlogemerken en produceert onder andere prachtige pilotenhorloges. Het merk vindt haar inspiratie in de indrukwekkende historie van de Duitse luchtvaartindustrie. De Junkers horloges zijn een verwijzing naar de vliegtuigen van weleer, ontworpen door ingenieur en luchtvaartpionier Hugo Junkers. De vliegtuigen van Junkers werden veelvuldig ingezet in zowel WOI als WOII. Kenmerkend voor de ontwerpen van Hugo Junkers was het gebruik van golfplaten, welke de vliegtuigen een geheel eigen en unieke uitstraling gaven. Junkers werkte voor de ontwerpen van zijn vliegtuigen samen met kunstenaars van de Bauhaus beweging. Deze stroming komt later ook terug in de ontwerpen van Junkers horloges. De horloges van Junkers staan net als de vliegtuigen voor duurzaamheid en een uniek ontwerp.

Bij de designs van de horloges van Junkers kiest men voor een traditionele insteek. Junkers staat bekend als een niche merk voor de liefhebber en vanwege de goede Duitse kwaliteit van hun producten. De collectie biedt zowel automatische- als mechanische en quartz horloges en zijn voorzien van Japanse en Zwitserse uurwerken. Junkers combineert in haar horloges klassieke ontwerpen met de hoogste technische kwaliteit.

Junkers Bauhaus 6030-2

Het assortiment bestaat uit allerlei collecties en designs, waardoor er voor elke liefhebber letterlijk een passend horloge is. Zo zijn er de eerder genoemde Bauhaus horloges, welke een minimalistische uitstraling hebben en gekenmerkt worden door onder andere dunne horlogekasten. Deze serie horloges is enorm populair en voorziet in zowel dames- als herenhorloges. De G-38 serie is geïnspireerd op een legendarisch vliegtuigontwerp van Hugo Junkers, de G-38. De ontwerpen in deze serie zijn tijdloos en hebben een retro uitstraling. Een ander voorbeeld uit de Junkers collectie zijn de cockpit JU52 horloges. Deze horloges zijn een verwijzing naar de cockpit van de JU52 en hebben een sportief design. Dit is slechts een kleine greep uit de prachtige collectie van Junkers. Naar welk horloge uw voorkeur ook uitgaat, bij Junkers kiest u gegarandeerd voor duurzaamheid, kwaliteit en hoogstaande techniek. Het merk is daarnaast ook zeer betaalbaar.

BensonTrade biedt een zeer ruim assortiment Junkers horloges voor zowel dames als heren. Elk Junkers horloge wordt geleverd in een luxe officiële box met twee jaar garantie en handleiding.

Zwitserse Fortis horloges uit Grenchen

Geplaatst op 21 september 2019 om 12:10 uur

Het horlogemerk Fortis kent een fraaie geschiedenis. Fortis werd opgericht door Walter Vogt, die in 1912 zijn eigen bedrijf opstartte onder de naam Vogt & Co. In de tien jaren daarvoor had Walter Vogt veel ervaring opgedaan in het repareren van horloges en een ruime kennis vergaard wat betreft de werking ervan. Met deze kennis en ervaring en een duidelijk plan ging hij dit avontuur aan. Hij wilde een horlogefabriek beginnen in de directe omgeving van Grenchen en een kwalitatief sterk en tegelijkertijd betaalbaar eindproduct aanbieden. Dit alles moest gebeuren onder een sterke merknaam. Fortis is Latijns voor: ‘krachtig, sterk, duurzaam en solide’ en daarmee de perfect passende naam voor dit bijzondere merk.  Fortis horloges werden steeds populairder en de productie nam toe.

Fortis was één van de eerste merken die gingen voor de massaproductie van automatische horloges van hoge kwaliteit. Elk Fortis horloge wordt echter wel met de hand vervaardigd, geheel volgens het gedachtegoed van Walter Vogt. Volgens hem kan niets de hand van een horlogemaker vervangen. Enkel de test met betrekking tot nauwkeurigheid en waterdichtheid zijn geautomatiseerd. Fortis horloges zijn Swiss made, wat een garantie is voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de horloges. Ze zijn voorzien van hoge kwaliteit automatische uurwerken.

Fortis Cockpit horloge

Een unieke samenwerking tussen Fortis en Russische kosmonauten heeft geresulteerd in de ‘Cosmonauts serie’ van Fortis. Deze horloges zijn al sinds 1994 standaard uitrusting voor de Russische kosmonauten, wat een enorm vertrouwen laat zien in dit merk. De Fortis horloges moeten voor dit doel uiterst betrouwbaar zijn en letterlijk onder hoge druk kunnen presteren. Dit zegt dus veel over de kwaliteit van de Fortis horloges. Op de achterkant van de horloges uit de ‘Cosmonauts serie’ is het embleem van de ‘Russian Space Agency’ gegraveerd.

Naast deze bijzondere en zeer populaire serie van Fortis, kent de collectie nog verscheidene andere series. Zo vinden we in de in de Fortis Aeromaster serie prachtige pilotenhorloges. Deze horloges kenmerken zich door een robuuste en sportieve uitstraling en een zeer duidelijke en overzichtelijke wijzerplaat. De horloges zijn voorzien van SuperLuminova, welke oplicht in het donker en tot wel 200 meter waterdicht. Een ander voorbeeld uit de collectie zijn de horloges uit de Fortis ‘Marine Master serie’, dit zijn echte duikhorloges. Deze zijn geschikt om te dragen tijdens het zwemmen, duiken en snorkelen en dan ook tot 200 meter waterdicht. Deze kwalitatieve horloges zijn voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en sterk saffierglas. Kenmerkend voor deze serie zijn onder andere het felle kleurgebruik en een stoere uitstraling. Op de achterkant van het horloge bevindt zich een Fortis submarine gravure.

Kortom, met een Fortis horloge kiest u voor betaalbare Zwitserse kwaliteit. BensonTrade levert de horloges van Fortis in een luxe officiële box en met twee jaar garantie.

Waar koop je de beste Davosa horloges?

Geplaatst op 18 september 2019 om 14:31 uur

Meer dan 200 jaar geleden speelde het vak van de horlogemaker een belangrijke rol voor de boeren in de heuvels van de Jura tussen Genève en Basel. Om meer inkomen te vergaren en tegelijkertijd de lange wintermaanden te overbruggen leerden veel boeren in dit gebied dit vak. Voor de familie Hasler is dit ambacht uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Abel Frederique Hasler begon in 1981 met de productie van een kleine oplage handgemaakte zilveren horlogekasten. Hij weet de passie voor het vak van horlogemaker door te geven aan zijn zoons, waaronder Paul Hasler. Deze begint in eerste instantie een eenmanszaak en gaat later een samenwerkingsverband aan met zijn broer David Hasler. Hiermee werd de basis gelegd voor een bloeiend bedrijf dat zich steeds verder ontwikkelde en naam opbouwde binnen de horlogerie.

Davosa Ternos GMT horloge

In 1987 begint het bedrijf Hasler met de productie van een gelimiteerde oplage van Davosa horloges. In deze tijd is de vraag naar mechanische horloges weer toegenomen en Davosa blijkt een groot succes. Het merk wordt daarom blijvend opgenomen in het assortiment van Hasler. Davosa wordt voor het eerst gezien op de grote horlogebeurs in Basel in 1998.

Davosa staat vandaag de dag bekend als een niche merk voor de liefhebber. Het Duitse horlogemerk biedt zowel automatische- als mechanische- en quartz horloges voorzien van Zwitserse uurwerken van zeer goede kwaliteit. Er wordt exclusief gebruik gemaakt van uurwerken van ETA en Valjoux, welke tot de beste in de wereld behoren. De collectie van Davosa bestaat uit allerlei collecties en designs. De uitstraling van de verschillende horloges binnen de collectie is zeer divers te noemen, waarmee een brede doelgroep wordt aangesproken. Van een prachtige edelstalen band tot een vintage lederen band, van een klassieke tot een moderne of stoere uitstraling, bij Davosa kunt u voor dit alles terecht.

Verschillende Davosa horloges in de collectie bieden mooie extra’s zoals een keramische bezel, helium escape valve of SuperLuminova, dat oplicht in het donker. Naast de hoge kwaliteit en diversiteit is Davosa ook nog eens heel betaalbaar. BensonTrade levert de horloges van Davosa in een luxe officiële box, met twee jaar garantie en handleiding.