Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

De beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro

Geplaatst op 20 september 2022 om 14:30 uur

Een Zwitsers horloge staat voor kwaliteit. In Zwitserland zijn de beste horlogemakers ter wereld te vinden. Zij hebben met hun kennis en ervaring op dit gebied alle tools in handen om de beste en meest stijlvolle horloges te maken. Het kloppend hart van een Swiss made horloge is een Zwitsers uurwerk. Er zijn dan ook verschillende horlogemerken wereldwijd die graag gebruik maken van de Zwitserse uurwerken. De hand van de vakman assembleert het horloge en zorgt ervoor dat deze met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt afgewerkt. Niet voor niets ligt de voorkeur van menig liefhebber bij een horloge van Zwitserse komaf of in ieder geval een horloge met een Swiss made uurwerk. Hiermee weet je zeker dat je een horloge aanschaft waar je altijd op kunt bouwen. Een Zwitsers horloge is bovendien zeer precies en heeft een tijdloze uitstraling. Zwitserse horloges zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende prijsklassen. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro.

Een eerste Zwitsers horloge dat we graag nader onder de loep nemen is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30. Dit is een horloge met een stijlvolle en tegelijkertijd sportieve en robuuste uitstraling. De horlogeband is gemaakt van edelstaal en sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt voor een perfect verloop van de horlogeband en geeft het horloge bovendien een extra luxe uitstraling. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 9 mm en een doorsnede van 41 mm. Dit horloge is voorzien van saffierglas, dat uiterst sterk is. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in de kleur donkergrijs en voorzien van beige accenten. Uiteraard is de Epos Emotion 3390.152.20.34.30 voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk (ETA 2892), dat ervoor zorgt dat de tijd uiterst nauwkeurig wordt weergegeven. De doorzichtige bodem van het horloge zorgt ervoor dat je je horloge aan het werk kunt zien. Tot slot beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. Kortom, een bijzonder fraai Zwitsers horloge met een tijdloze uitstraling.

Een tweede horloge met een Swiss made uurwerk dat we graag nader belichten, is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD. Dit horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte lederen horlogeband uit Italië. De lichter gekleurde stiksels op de horlogeband zijn kenmerkend voor het merk Meccaniche Veneziane. De horlogekast is gemaakt van edelstaal PVD en is hiermee niet alleen zeer robuust, maar ook stoer van uitstraling. De horlogekast is maar liefst 14 mm dik en heeft een doorsnede van 42mm, wat dit tot een groter model horloge maakt. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD sluit met een doornsluiting en is tot maar liefst 200 meter waterdicht. Deze laatste eigenschap maakt dit horloge zeer geschikt voor de echte sportieveling. Tot slot biedt dit model verschillende mooie extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een draaibare bezel. Dan zijn we er echter nog niet, want dit ontwerp is ook nog eens voorzien van een mooie chronograaf functie en een verschroefde kroon. Doordat dit topstuk uit de collectie van Meccaniche Veneziane nu bij ons in de webshop met een mooie korting verkrijgbaar is, past deze mooi in het rijtje van de beste Zwitserse horloges onder de 1000 euro.

Last but not least noemen we graag de Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061. Het Airman model is een zeer populair model afkomstig uit de collectie van Glycine. Het horloge is voorzien van een bijzonder mooie lichtbruine lederen horlogeband, welke sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Doordat dit horloge is voorzien van saffierglas, hoef je niet bang te zijn dat er snel krasjes op het glas van je horloge zullen komen. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Ook dit horloge biedt verschillende mooie extra functionaliteiten. Dit horloge is namelijk voorzien van een secondewijzer, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge bovendien uitgerust met een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Opnieuw een prachtig voorbeeld van een Zwitsers horloge onder de 1000 euro, waarmee je jarenlang verzekerd bent van een eyecatcher om de pols.

Glycine Airman 42 Double Twelve GL0061

Alle drie de bovengenoemde Zwitserse horloges zijn bij ons veilig en gemakkelijk te bestellen in de webshop. Natuurlijk worden de horloges door ons geleverd in een luxe officiële box met een duidelijke handleiding. Daarbij ontvang je bij het Epos en Glycine horloge 2 jaar garantie en bij het Meccaniche Veneziane model 1 jaar garantie. Alle drie de modellen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bovendien betrouwbaar, duurzaam en degelijk te noemen. Ze hebben ieder hun eigen kenmerkende uitstraling en zijn dan ook passend voor een uiteenlopende persoonlijke voorkeur op het gebied van design. Naast deze modellen bieden wij natuurlijk nog vele andere mooie horloges van hoogwaardige kwaliteit!

Cornavin horloge, Zwitserse kwaliteit in modern jasje

Geplaatst op 13 september 2022 om 13:33 uur

De rijke horlogegeschiedenis van Zwitserland is niet alleen heel bijzonder en interessant, maar daarnaast ook wereldberoemd. Vele bekende horlogemerken die we vandaag de dag kennen vinden hun oorsprong in Zwitserland. Denk aan Breitling, Rolex, Omega en Tag Heuer. Maar ook andere merken die wellicht iets minder bekend zijn. Een van deze merken is het aansprekende en toonaangevende horlogemerk Cornavin. Cornavin is al sinds 1922 actief binnen de horlogerie en daarmee al een eeuw een gevestigde naam. Het merk werd opgericht in Genève en werd bovendien vernoemd naar het meest centrale district van deze stad.

Kenmerkend voor de Cornavin horloges zijn de tijdloze designs. De collectie van Cornavin herbergt zowel klassieke, moderne als sportieve modellen. We kunnen dan ook wel stellen dat deze diversiteit binnen de collectie een sterke eigenschap van het merk is, waarmee Cornavin een brede doelgroep weet aan te spreken. De unieke horlogekasten die zeer herkenbaar zijn voor Cornavin, zijn door hen ontworpen en gepatenteerd en vallen op door een zeer goed oog voor detail. Ieder horloge afkomstig uit de collectie van Cornavin, wordt met de hand geassembleerd door vaktechnici die hun vak verstaan. De passie voor het vak is dan ook duidelijk terug te zien in ieder afzonderlijk ontwerp. Het merk gaat voor niets anders dan perfectie en zorgt ervoor dat ieder horloge uitgebreid wordt getest voordat het eindresultaat het bedrijf verlaat. Cornavin is er trots op het Swiss made label te mogen voeren. Hieraan zijn strenge eisen en voorwaarden verbonden. Hiermee wordt de kwaliteit van de horloges gewaarborgd en weet men met een Swiss made horloge altijd zeker dat het van uitmuntende kwaliteit is. Cornavin kiest dan ook niet alleen voor het inzetten van enkel vakmensen, maar kiest ook alleen de meest hoogwaardige materiaalsoorten uit voor hun horloges. De horloges van Cornavin onderscheiden zich dan ook door perfectie, hoogwaardig materiaalgebruik en een sublieme afwerking.

Graag zetten we een aantal horloges met een diverse uitstraling van Cornavin in het zonnetje, te beginnen met de Cornavin Bellevue CO 2013-2003. Dit horloge is afkomstig uit de Cornavin Bellevue serie en heeft een klassieke en elegante uitstraling. Het horloge is voorzien van een prachtige bruine lederen horlogeband, welke afsluitbaar is met een doornsluiting. De wijzerplaat van dit model is zilver van kleur en voorzien van rosékleurige details. Daarnaast is dit horloge voorzien van saffierglas, dat uiterst sterk is en de vorming van krasjes voorkomt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en is met een dikte van 6mm en doorsnede van 38 mm, klein van stuk te noemen. Het horloge is tot 50 meter waterdicht. De basis van het horloge is het Swiss made quartz uurwerk. Deze geeft de tijd zeer nauwkeurig weer en is goed bestand tegen schokken en stoten.

Een tweede horloge uit de collectie van Cornavin is de Cornavin Downtown 3H CO 2021-2005. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan het voorgenoemde model. Het is zeer herkenbaar door de uniek gevormde horlogekast, die gemaakt is van edelstaal. De horlogekast van dit model heeft een doorsnede van 41 mm en een dikte van 10 mm en is dus ook een stuk groter dan die van de Cornavin Bellevue CO 2013-2003. De Cornavin Downtown 3H CO 2021-2005 is voorzien van een zeer mooie kalfslederen horlogeband in de kleur zwart. Dit horloge sluit met een vouwsluiting, wat het design een extra chique uitstraling geeft. De wijzerplaat van dit model is eveneens zwart. Door de combinatie van de zwarte wijzerplaat met de zwarte horlogeband, heeft dit horloge een rustige uitstraling. Uiteraard is ook dit horloge voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Het horloge biedt tot slot een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren en is tot 50 meter waterdicht.

Als laatste noemen we graag de Cornavin Downtown Sport C0-2012-2020R. Dit horloge is uitgevoerd in een levendige kleur blauw en daarmee zeer aansprekend. De blauwe horlogeband is gemaakt van rubber, wat het goed bestand maakt tegen water en daardoor bovendien comfortabel te dragen is. Het horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Dit horloge heeft verder een eveneens blauwe wijzerplaat, die door het 3d effect meteen de aandacht trekt. Dit horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van saffierglas. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 45mm. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk. Daarnaast heeft dit horloge ook op technisch gebied verschillende mooie extra’s te bieden. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want daarnaast is dit horloge ook uitgerust met een verschroefde kroon, mooie chronograaf functie en een stopwatch functie. Een zeer compleet model dus.

Wij bieden in onze webshop verschillende unieke horloges van Cornavin in de uitverkoop, waaronder de 3 bovengenoemde modellen. Je kunt nu dus kiezen voor een horloge van Swiss made kwaliteit en een unieke uitstraling, tegen een extra aantrekkelijke prijs. Bekijk dus direct ons mooie aanbod in de webshop! Ieder Cornavin horloge wordt door ons geleverd met een handleiding en 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Doordat de Cornavin Downtown- en Bellevue modellen zijn gelimiteerd op 999 stuks wereldwijd, kies je hiermee bovendien voor een extra bijzonder stuk.

Watchwinder kluis

Geplaatst op 6 september 2022 om 16:48 uur

De horlogeliefhebber kent het probleem dat zijn automatische horloges stil komen te staan wanneer je ze niet draagt. Hiervoor is een handige oplossing, de watchwinder. Maar wat als je jouw automatische horloges ook volledig veilig wilt opbergen? De meeste watchwinders dienen puur voor het opwinden van automatische horloges en bieden geen bescherming tegen diefstal. De oplossing voor het tegelijkertijd opwinden en veilig bewaren van automatische horloges is een watchwinderkluis. Eigenlijk zegt het woord het al, dit is een kluis met ingebouwde watchwinders.

Het merk Benson produceert sinds enige jaren watchwinderkluizen die uitermate populair zijn vanwege de kwaliteit, functionaliteit en bescherming van de horloges. Het merk heeft onlangs de nieuwe Benson Black Series Safe modellen geïntroduceerd die geschikt zijn voor 3 en 6 automatische horloges.

Benson Black Series Watchwinder kluis

De kluis is compact vormgegeven en relatief licht waardoor deze vrijwel overal geplaatst kan worden. Uiteraard kan de watchwinderkluis gefixeerd maken via de meegeleverde bouten. De deur opent zich via het moderne fingerprint systeem waarmee je eenvoudig en snel de deur opent. Uiteraard is er ook een fysieke sleutel om de deur te openen. De binnenkant van de kluis is voorzien van zachte stof voor optimale bescherming van de horloges.

Qua opwinding is er keuze uit twee modellen, één watchwinderkluis voor 3 automatische horloges en één watchwinderkluis voor het opwinden van 6 automatische horloges. De watchwinderkluis voor 3 automatische horloges heeft een extra lade voor het opbergen van andere horloges, sieraden of documenten.

Elk horloge kan volledig individueel ingesteld worden qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Hierdoor is deze kluis geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, professioneel en veilig op te winden. De flexibele horlogehouders zorgen er bovendien voor dat je het horloge eenvoudig fixeert op de houder en vervolgens vastklikt in de watchwinder. Hierdoor draait het horloge veilig rond, zonder enige risico om eruit te vallen. Dit zien we nog weleens bij watchwinders die gebruikmaken van kussentjes waarop je een horloge plaatst.

De Benson Black Series Safe modellen zijn voorzien van de nieuwste techniek. Zoals besproken hebben de kluizen een fingerprint systeem. Maar ook een modern touchscreen om de watchwinders in te stellen en LED verlichting ontbreekt niet. Dit maakt deze watchwinderkluizen zeer bijzonder omdat er eigenlijk geen concurrentie is op dit prijsniveau.

Wanneer je meerdere automatische horloges hebt die je graag opgewonden en bovendien veilig wilt houden is een watchwinderkluis een aanrader. Je combineert het beste van twee werelden. Bekijk snel onze collectie kluizen. Het aanbod is beperkt qua voorraad.

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

Geplaatst op 30 augustus 2022 om 14:24 uur

Een luxe horloge omvat passie, hoogstaande techniek en gevoel  voor stijl. Wanneer we het hebben over Italiaanse stijl en finesse binnen de horlogerie, hebben we het over het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman werd in 1986 opgericht door Marco Mantovani en Fulvio Locci.  Locman werd gevestigd op het Italiaanse eiland Elba, wat ook de geboorteplaats van Marco Mantovani is. Hier ontwikkelde hij een grote passie voor de natuur. Marco Mantovani werd gedurende zijn leven dan ook geïnspireerd door de natuur en wist dit later te verwerken in zijn werk binnen de horlogerie. Zo vond hij voor zichzelf ook verschillende overeenkomsten tussen de natuur en de horlogerie. Voor hem is de liefde voor het maken van prachtige horloges iets wat door je aderen moet stromen en waar je een oprecht geluksgevoel door ervaart.

Een horlogemerk als het Toscaanse merk Locman is er één met veel kennis en ervaring en bovendien een aansprekende geschiedenis. Zo heeft het merk de rechten weten te bemachtigen voor het maken van de horloges voor de luchtmacht en marine van het Italiaanse leger. Niet alleen is dit een grote eer, het benadrukt bovendien het solide en robuuste karakter van de Locman horloges.  Locman biedt een prijs-/kwaliteitverhouding waar niet veel merken mee kunnen concurreren. De uitmuntende kwaliteit en elegante uitstraling van de horloges in combinatie met de uitnodigende prijzen, blijken een gouden greep. Niet alleen de unieke designs van Locman, maar ook het gebruik van bijzondere materialen zoals carbon fibre en titanium zijn kenmerkend voor dit originele merk. Daarnaast heeft Locman innovatie, ontwikkeling en technische perfectie hoog in het vaandel staan.

We laten je graag kennis maken met een Locman Montecristo model. De Montecristo horloges uit de collectie van Locman zijn de meest populaire designs van het merk. De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK is een opvallend en uniek horloge te noemen. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van rubber in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zwart van kleur en daarnaast voorzien van helderblauwe en witte accenten. De horlogekast is gemaakt van titanium. Dit is een materiaalsoort die ook veel in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Dit materiaal is niet alleen sterk, maar daarnaast ook licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat dit horloge uiterst prettig draagt. De kast heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 44 mm, wat dit tot een groter model maakt. De uitstraling van dit model is zeer sportief en stoer. Daarmee draag je dit horloge mooi bij een sportieve outfit, maar ook bij een zakelijke of meer casual outfit is dit horloge perfect passend.

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK is voorzien van een automatisch uurwerk van uitstekende kwaliteit. Het horloge is daarnaast tot maar liefst 100 meter waterdicht en voorzien van extreem sterk saffierglas. Dit laatste zorgt voor het behoud van je horloge, doordat hier niet snel krasjes op zichtbaar zullen zijn. De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK biedt tot slot mooie extra functionaliteiten in de vorm van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Je kiest met dit horloge voor een trendy horloge, die mede door de opvallende kleurstelling en het unieke design een echte eyecatcher zullen zijn om je pols. Ook op technisch gebied is dit een absolute aanrader. Een automatisch uurwerk is de meest pure vorm van horlogemaken, waardoor de passie en de liefde voor dit vak duidelijk in dit model naar voren komen.

De collectie van Locman is divers op verschillende gebieden. Zo biedt dit innovatieve merk horloges met zowel quartz- als automatische uurwerken, zodat je het horloge kunt kiezen dat het beste bij jouw persoonlijke voorkeur aansluit. Daarnaast zien we ook op het gebied van uitstraling veel variatie. Zo kun je kiezen voor een horloge met het voor Locman kenmerkende levendige kleurgebruik, maar zijn er ook meer neutrale modellen beschikbaar. Bovendien is er de mogelijkheid te kiezen tussen een 3- handsuitvoering of chronograaf. Bovendien zien we niet alleen rubberen horlogebanden, maar ook prachtige banden van hoogwaardig leder. De diversiteit in de collectie in combinatie met de scherpe prijzen, zorgen ervoor dat Locman een merk is dat toegankelijk is voor een breed publiek. Wanneer de Italiaanse stijl jou op het lijf geschreven is en je bovendien waarde hecht aan een uniek design en jouw sportief karakter van een horloge, dan is Locman absoluut het merk voor jou.

Bij ons in de webshop vind je een uitgebreide selectie Locman horloges met voornamelijk de populaire Montecristo modellen. Wij leveren als officieel dealer van Locman deze horloges met 2 jaar garantie en uiteraard een handleiding. Veel modellen van Locman kunnen wij uit voorraad leveren, waardoor we je snel van dienst kunnen zijn. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete Locman horloge. Met een horloge van dit Italiaanse merk heb je altijd een elegante en stijlvolle uitstraling.

Eone Time horloges voor blinde en slechtziende mensen

Geplaatst op 16 augustus 2022 om 12:18 uur

Horlogemerken vinden we in grote getalen. Ieder horlogemerk heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Toch zijn er ook horlogemerken die op dit gebied met kop en schouders boven andere merken weten uit te stijgen, doordat zij zo uniek zijn dat iedereen de designs van het merk overal zal kunnen herkennen.

Een horlogemerk dat niet alleen vanwege een uniek design op dit gebied opvalt, maar daarnaast ook een belangrijke maatschappelijke functie vervult, is het horlogemerk Eone Time. Eone Time is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk werd in 2013 opgericht met behulp van een Kickstarter campagne waarmee meer dan 15x het beoogde bedrag werd opgehaald.

Het unieke design van de horloges van Eone Time is bedoeld om te kunnen worden gedragen door zowel mensen met als zonder visuele handicap. Waar mensen met een visuele beperking voorheen vaak afhankelijk waren van horloges die de tijd hardop uitspreken wanneer ze werden geraadpleegd, kunnen ook zij nu met respect voor hun privacy hun horloge raadplegen. De mensen bij Eone Time hebben zeer goed nagedacht over het ontwerp van de horloges. Door de verhoogde markeringen en de kogellagers die in verzonken sporen bewegen kan iedereen die dat wil op elk gewenst moment zien of voelen hoe laat het is.

De Eone Time Bradley, het horloge waarmee het merk na de Kickstarter campagne als eerste op de markt kwam is niet alleen een handig hulpmiddel voor het raadplegen van de tijd. Eone Time wilde een horloge ontwerpen dat voor iedereen te raadplegen zou zijn, maar het moest bovendien ook modieus en stijlvol zijn wat betreft uitstraling. Het Eone Time horloge is dan ook een horloge dat zowel bij een casual, als zakelijke of sportieve outfit goed passend is. Het design van het horloge is zeer herkenbaar maar door onder andere diversiteit in kleurgebruik en materiaalsoorten voor de horlogeband weet het merk toch veel variatie te bieden. Ook als we kijken naar de horlogekast weet Eone Time te spelen met kleur. Zo zien we binnen de collectie horloges met horlogekasten in zwart, rosé- en zilverkleur. Wat betreft horlogebanden zien we bijvoorbeeld kleuren als geel, aqua, zwart, grijs, zilver en rosé. Materialen als canvas, leder en edelstaal PVD passeren op dit gebied de revue. Eone Time weet hiermee mensen met een diverse persoonlijke voorkeur te bedienen.

We vertellen je graag meer over enkele afzonderlijke Eone Time Bradley horloges, te beginnen met de Eone Time Bradley Canvas Mustard. Dit specifieke model heeft een horlogeband gemaakt van nato, uitgevoerd in een sprekende gele kleur. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 40mm. Hij is vervaardigd uit titanium. Dit materiaal heeft als belangrijke eigenschappen dat het niet alleen zeer sterk is, maar daarnaast ook licht van gewicht. Dit zorgt dan weer voor een optimaal draagcomfort, je voelt hiermee nauwelijks dat je een horloge draagt. De Eone Time Bradley Canvas Mustard is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk. Een quartz uurwerk functioneert door middel van een batterij en is uiterst punctueel in de weergave van de tijd.

Een tweede horloge afkomstig uit de collectie van Eone Time, is de Eone Time Bradley Mesh Rose Gold II. Dit horloge is opvallend, doordat het in zijn geheel is uitgevoerd in de kleur rosé/goud. De horlogeband is daarbij gemaakt van edelstaal PVD en de horlogekast net als bij het vorige model van titanium. Ook dit horloge heeft een horlogekast met een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk. Tot slot sluit dit horloge met een vouwsluiting. Met een vouwsluiting kies je voor een horloge met een extra luxe uitstraling, doordat het geheel mooi in elkaar overvloeit. Bovendien is een vouwsluiting extra veilig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je horloge zult verliezen.

Eone Time Bradley Mesh Rose Gold II

De twee bovengenoemde modellen uit de Eone Time collectie, zijn natuurlijk slechts een kleine greep uit de verschillende varianten van de Eone Time Bradley modellen die er beschikbaar zijn. Je weet met een Eone Time horloge in ieder geval zeker dat je kiest voor een horloge met een zeer karakteristieke uitstraling en een unieke tijdsweergave. Of je nu visueel beperkt bent of niet, een horloge van Eone Time is altijd een uitstekende keuze. Met een Eone Time horloge heb je een echte eyecatcher om de pols, waar alle ogen op gericht zullen zijn.

De collectie van Eone Time is absoluut uniek in Nederland. Wij zijn er dan ook trots op dat wij de eerste waren die als officieel dealer in Nederland en België deze horloges konden leveren. Wij hebben bovendien de meest uitgebreide collectie van dit merk op voorraad om jouw nieuwe aanwinst snel te kunnen leveren. Ieder Eone Time horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.

Vakantieperiode van 1 t/m 12 augustus

Geplaatst op 29 juli 2022 om 10:55 uur

Vanwege de zomervakantie & magazijnuitbreiding is ons magazijn gesloten van 1 t/m 12 augustus. In deze periode zijn wij wel op kantoor per e-mail en telefoon bereikbaar maar verzenden wij niet. Alle in deze periode geplaatste bestellingen worden in deze periode voorbereid en verzendklaar gemaakt en uiterlijk op 12 augustus verzonden.

Heeft u vragen of opmerkingen dan helpen wij u graag verder. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 4 uur.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro

Geplaatst op 28 juli 2022 om 08:24 uur

Wij hebben al diverse keren geschreven over het merk Meccaniche Veneziane. Inmiddels is dit merk opgegaan in Venezianico, maar de horloges van Meccaniche Veneziane blijven onverminderd populair. In een korte tijd heeft dit Italiaanse merk veel horlogeliefhebbers voorzien van een prachtig horloge met zeer stijlvolle accenten.

Dit Italiaanse horlogemerk biedt een prachtige collectie horloges waarbij het gebruik van levendige kleuren een belangrijk onderdeel is. Daarnaast is natuurlijk technische finesse en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit van belang. Meccaniche Veneziane is daarnaast een merk dat bekend staat als zeer betaalbaar. Hierdoor is het voor menig liefhebber van mooie horloges mogelijk een horloge aan te schaffen van zeer hoge kwaliteit, met een stijlvolle uitstraling. De horloges van Meccaniche Veneziane doen denken aan de uitstraling van de welbekende Rolex horloges en zullen hiermee menig liefhebber weten aan te spreken. Waar het merk voorheen enkel gebruik maakte van Swiss made uurwerken, kiest Meccaniche Veneziane nu voor het gebruik van eveneens hoogwaardige Seiko uurwerken. Hierdoor is het merk in staat de horloges tegen nog aantrekkelijkere prijzen aan te bieden. Zeker als je een fraai horloge zoekt moet je even verder lezen. 

Bij een merk als Meccaniche Veneziane komt de passie van de horlogemaker duidelijk naar voren. Bij het maken van een nieuw ontwerp, wordt het gehele team van Meccaniche Veneziane hierbij betrokken. Hierbij worden steeds opnieuw ideeën uitgewisseld, waarna er gedetailleerde schetsen worden gemaakt. Wanneer de horloges van Meccaniche Veneziane uiteindelijk worden geproduceerd, is dit een combinatie van het gebruik van de meest geavanceerde technologieën in combinatie met de kundige hand van de vakman. Waarna de afzonderlijke onderdelen klaar zijn, worden deze door echte experts op dit gebied met de grootst mogelijke zorg geassembleerd. Meccaniche Veneziane gaat hierbij voor enkel perfectie. Daarom worden de horloges wanneer ze klaar zijn nogmaals uitgebreid gecontroleerd op het hoofdkantoor van Meccaniche Veneziane. Er wordt hierbij niets aan het toeval overgelaten.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro

Ambachtelijk werk is een groot onderdeel van de horloges van Meccaniche Veneziane. Naast de horlogemaker zelf, worden ook voor het vervaardigen van de horlogebanden en zelfs de bijzondere horlogeboxen van het merk echte ambachtslieden ingeschakeld. De prachtige vintage lederen horlogebanden van het merk worden gemaakt van hoogwaardig leder uit Veneto en Toscane. De horlogeboxen van Meccaniche Veneziane zijn op zichzelf al een ‘piece of art’. Deze horlogeboxen zijn van hout en worden vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Met een horloge van Meccaniche Veneziane schaf je dus een bijzonder fraai horloge aan.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit verschillende series met sportieve en moderne designs, zoals de Nereide, Redentore en Arsenale serie. In dit artikel vertellen we je graag meer over een horloge afkomstig uit de Nereide GMT serie van Meccaniche Veneziane. Het gaat specifiek om de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit bijzondere horloge biedt een sprekende combinatie van kleuren. De horlogeband is van bruin leder, met als detail een lichter gekleurd stiksel. De wijzerplaat van het horloge is zwart en wordt omringd door de draaibare bezel in de kleuren blauw en rood. Op de wijzerplaat zijn accenten te vinden in de kleuren rood en wit. De horlogekast van de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42 mm. Dit horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van uiterst sterk saffierglas.

De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro is nog één van de modellen met een Swiss made automatisch uurwerk. Deze is mooi afgewerkt met Côtes de Genève. Kenmerkend voor de Meccaniche Veneziane Nereide modellen, is dat deze tot maar liefst 200 meter waterdicht zijn. Dit geldt dus ook voor dit model, waardoor je met dit horloge kiest voor een uitstekende waterdichtheid. Daarnaast is dit horloge ook voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Dit horloge biedt echter nog veel meer. Zo beschik je met dit model ook nog over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Tot slot kun je met de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro gebruik maken van een prachtige GMT functie. Kortom, je kiest met dit bijzondere horloge voor een model met hoogstaande techniek en veel extra functionaliteiten. Combineer dit met de Italiaanse klasse, prachtige materialen en scherpe prijs en je hebt een buitenkansje te pakken! Wij bieden dit model in onze webshop nu ook nog in de uitverkoop aan. Dit betekent dat je dit horloge mét Zwitsers uurwerk nu kunt aanschaffen tegen een zeer uitnodigende prijs. Wanneer jij een passie hebt voor mooie horloges en een stukje technische finesse, is dit horloge echt iets voor jou! De horloges van Meccaniche Veneziane worden door ons geleverd met 2 jaar garantie in de prachtige houten horlogebox van het merk. In onze webshop vind je een prachtige selectie van de horloges van Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane biedt naast prachtige en stijlvolle herenhorloges, ook elegante damesmodellen aan. Deze horloges zijn vergelijkbaar met de herenmodellen, maar dan in een kleiner formaat. Ook voor de dames biedt het merk hiermee betaalbare kwaliteit en het Italiaanse gevoel voor stijl. Ook voor de dames is het dus zeker de moeite waard de gehele collectie van Meccaniche Veneziane te bekijken!

De beste watchwinder voor 1 automatisch horloge

Geplaatst op 22 juli 2022 om 18:43 uur

Net zo goed als een visser niet zonder hengel kan, is een watchwinder voor de liefhebber van automatische horloges eveneens onmisbaar. Een automatisch horloge dankt zijn charme en aantrekkingskracht onder meer door de uiting van het pure vakmanschap van de ambachtelijke horlogemaker. Bij een automatisch horloge komt namelijk de fascinerende werking van het uurwerk heel duidelijk naar voren. Een horloge met een automatisch uurwerk functioneert dan ook niet met behulp van een batterij zoals een quartz horloge, maar door middel van beweging. Met deze beweging wordt de benodigde energie opgewekt om ervoor te zorgen dat het horloge kan blijven lopen. Normaliter wordt een automatisch horloge voorzien in deze behoefte door middel van de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer je een automatisch horloge echter niet draagt kan een watchwinder deze voorziening overnemen. Zo kan je je horloge in de watchwinder plaatsen wanneer je deze niet draagt, zonder bang te hoeven zijn dat deze stil komt te staan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je je horloge een keertje niet draagt en dat is erg prettig. Behalve namelijk dat het erg vervelend is wanneer je je horloge niet direct kunt gebruiken wanneer je dit wenst, kan stilstand voor nog meer nadelen zorgen. Zo kan dit een onnauwkeurigheid veroorzaken in tijd- en datumweergave en zorgen voor onnodige slijtage.

Bernard Favre Planet Silver watchwinder

Naast de bewegingsfunctie biedt een goede watchwinder nog verschillende andere voordelen. Zo heb je met een kwalitatieve watchwinder ook direct een veilige opbergplaats voor jouw horloges en zorgt de watchwinder er ook voor dat de olieverspreiding goed is. Kortom, of je nu 1 of meerdere automatische horloges in het bezit hebt, een watchwinder van kwaliteit is absoluut een slimme investering. Wanneer je op zoek gaat naar een passende watchwinder is het slim je hier eerst goed in te verdiepen. Er zijn namelijk modellen verkrijgbaar van verscheidene merken in verschillende prijsklassen. Wat voor de ene liefhebber zeer passend is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Daarnaast zijn er ook op het gebied van design, uitstraling en gebruikscomfort veel keuzemogelijkheden waar je over na moet denken. Een beetje hulp bij je zoektocht is dan ook geen overbodige luxe. In dit artikel zullen we daarom 3 verschillende watchwinders bespreken uit verschillende prijsklassen, stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit. De modellen die we uitlichten zijn speciaal geschikt voor de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges in het bezit, met een opwindcapaciteit voor een enkel horloge.

Een eerste watchwinder die we willen benoemen, is de Benson Compact 1.17. Black Leather. Benson is een bijzonder mooi merk van Nederlandse bodem. Het merk staat erom bekend watchwinders aan te bieden welke opvallen door de goede prijs-/kwaliteit verhouding. Met een watchwinder van Benson kies je voor hoge kwaliteit en een prettig gebruikerscomfort, tegen een aantrekkelijke prijs. De Benson Compact 1.17. Black Leather is zoals de naam al doet vermoeden compact van vorm. Dit heeft als groot voordeel dat deze makkelijk te plaatsen en verplaatsen is. Dit model biedt dus ruimte voor het opwinden van 1 horloge en is uitgevoerd in de kleur zwart. Het exterieur van deze watchwinder is gemaakt van leder, wat de watchwinder een moderne en luxe uitstraling geeft. Ook voor het interieur is gekozen voor de kleur zwart, waarmee ieder horloge direct in het oog zal springen.

De Benson Compact 1.17. Black Leather is voorzien van een Japanse motor van hoge kwaliteit. Deze motoren bieden diverse voordelen. Zo zijn ze energiezuinig en daarmee duurzaam. Bovendien zijn ze in staat hun werk in stilte uit te voeren, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden. Deze watchwinder van Benson is werkzaam met adapter en met batterijen. Je beschikt verder met deze watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een USB aansluiting. Kortom, met deze watchwinder kies je voor betaalbare kwaliteit en een stijlvol design. Een hele mooie keuze!

Een tweede model dat we nader belichten is de Swiss Kubik Startbox Black, afkomstig uit de collectie van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Ook deze watchwinder is compact vormgegeven en uitgevoerd in de kleur zwart, waarmee het in ieder interieur passend is. De watchwinder biedt eveneens de capaciteit voor het opwinden van 1 horloge. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en is voorzien van een Zwitserse motor. Deze Swiss made motoren staan op dit gebied bekend als het neusje van de zalm, ze zijn dan ook niet alleen zeer krachtig, maar daarnaast bovendien stil in gebruik. Met deze watchwinder van Swiss Kubik wind je moeiteloos ieder type en merk automatisch horloge op. Je kiest met dit model voor Swiss made kwaliteit, voor een schappelijke prijs. Dit model van Swiss Kubik wordt dan ook gezien als een instapmodel. Hiermee heb je alles dat je nodig hebt om jouw automatische horloges van de benodigde energie te voorzien, zonder allerlei toeters en bellen.

Het laatste model dat we bespreken is er één van het luxe merk Bernard Favre, namelijk Bernard Favre Planet Silver watchwinder. De horlogeaccessoires van Bernard Favre zijn een kunstwerk op zich en daarmee een klasse apart. Met een watchwinder van Bernard Favre kun je er zeker van zijn dat alle ogen op jouw horloge en watchwinder gericht zullen zijn. Voor iedereen is het een fascinerend gezicht hoe het automatische horloge wordt opgewonden in de modellen van Bernard Favre. Het horloge draait hierbij om zijn eigen as, als ware het een planeet, vandaar ook de bijzondere naam van deze watchwinders. De Bernard Favre Planet Silver straalt pure luxe uit. De watchwinder is gemaakt van onder andere edelstaal. De zilverkleurige ringen in combinatie met de zwarte voet, geven deze chique horlogeaccessoire een zeer stijlvolle uitstraling. Door de glazen stolp die over de watchwinder geplaatst kan worden, wordt dit nog eens benadrukt. Bovendien zorgt deze er ook voor dat vocht, stof en vuil niet bij jouw horloge kunnen komen.

Deze Bernard Favre watchwinder is uitgerust met een motor van Zwitserse makelij, waarmee een zeer solide en duurzame basis is gelegd. Doordat de watchwinder bovendien beschikt over een ingebouwde accu, is het ook mogelijk deze in een kluis te plaatsen voor een extra veilig gevoel. De watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. De led indicator geeft de status van de batterij weer en opladen is mogelijk met behulp van de USB aansluiting.  Met deze watchwinder van Bernard Favre kies je voor een high end product. Niet alleen op het gebied van techniek, maar ook wat betreft materiaalgebruik en design is dit een absoluut uniek model te noemen.

Het is duidelijk, wanneer je het beste wilt voor jouw horloges, kies je voor het gebruik van een goede watchwinder. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende prijssegmenten in uiteenlopende designs. Wanneer je een watchwinder wilt aanschaffen, neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en bovendien officieel dealer van verscheidene gerenommeerde merken. Wij kunnen dan ook een ieder voorzien van een goed advies op dit gebied wanneer nodig. Welke vraag je ook hebt, wij hebben een passend antwoord. In onze webshop vind je naast de 3 bovengenoemde watchwinders nog vele andere merken en modellen. Wij bieden voor iedere liefhebber van automatische horloges de passende watchwinder!

Laco horloge

Geplaatst op 17 juli 2022 om 08:20 uur

Een mooi en nostalgisch pilotenhorloge heeft voor vele liefhebbers van horloges altijd een speciale aantrekkingskracht. Zeker als je geïnteresseerd bent in geschiedenis in het algemeen of specifiek de legendarische luchtvaartgeschiedenis, is een stijlvol pilotenhorloge zeer passend. Er zijn verschillende mooie horlogemerken van kwaliteit die binnen hun collectie bijzondere pilotenhorloges aanbieden. Natuurlijk vinden we deze merken onder andere in Zwitserland dat bekend staat als het horlogeland ten top. Maar ook in Duitsland vinden we aantrekkelijke horlogemerken die bekend staan om de productie van authentieke pilotenhorloges.

Het Duitse horlogemerk Laco is er daar één van. Laco is opgericht in 1925 en zodoende al bijna een eeuw actief binnen de horlogerie. De pilotenhorloges van het merk worden als sinds 1940 geproduceerd. Laco staat bekend als een traditioneel merk dat door het inzetten van de hand van de echte vakman zeer hoog staat aangeschreven. Daarnaast staan het gebruik van hoogwaardige materialen en een sublieme afwerking bij Laco hoog in het vaandel.

Wanneer je de collectie van Laco bekijkt zul je zien dat ze naast de populaire pilotenhorloges ook moderne horloges te bieden hebben. Bovendien staat het merk bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het weet te bieden. De Laco horloges zijn niet enkel van uitmuntende kwaliteit maar bovendien ook betaalbaar. Door deze combinatie is het merk toegankelijk en aantrekkelijk voor een breder publiek. De collectie van Laco bestaat uit verschillende series horloges met ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen. Een van de series van Laco is de Laco Classics serie. Binnen deze serie horloges vinden we modellen die heel rustig ogen en daarmee ook een zeer minimalistisch karakter hebben. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende soorten outfits. De designs zijn verder tijdloos, stijlvol en elegant en bieden een heel overzichtelijke wijzerplaat.

Een specifiek model afkomstig uit de Laco Classics serie is de Laco Classics 862077 Mocca 40. Dit horloge is uitgevoerd in de kleur mokka. De kleur komt terug in zowel de prachtige lederen horlogeband, als de wijzerplaat. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. Verder is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas en sluit dit horloge met een doornsluiting. De basis van het horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk. De energievoorziening van een automatisch horloge wordt verzorgd door de natuurlijke beweging van de pols bij het dragen van het horloge. Wanneer je een automatisch horloge niet draagt, is een goede watchwinder hiervoor een mooie en stijlvolle oplossing. De Laco Classics 862077 Mocca 40 is tot 50 meter waterdicht. Wat betreft extra functionaliteiten biedt dit horloge een datumaanduiding en een secondewijzer. Dit horloge is verkrijgbaar bij ons in de webshop, nu tegen een sterk gereduceerde prijs. Je kunt dit horloge dus nu aanschaffen tegen een extra scherpe prijs. Wanneer je dit horloge bij ons bestelt, ontvang je deze in een mooie officiële box met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Laco Classics 862077 Mocca 40

Graag laten we je ook kennis maken met de Laco Fliegeruhren B 861749 Paderborn 42mm, afkomstig uit de Laco Fliegeruhren serie. Met dit horloge kies je voor een bijzonder en retro pilotenhorloge, dat je terugvoert naar de tijden van weleer. Met de verschillende details op zowel de horlogeband als op het uurwerk, heeft dit model een geheel andere uitstraling dan de Laco Classics 862077 Mocca 40. De lederen horlogeband is donkerbruin van kleur en voorzien van lichter gekleurde stiksels. De wijzerplaat is zwart en voorzien van accenten in de kleuren blauw en lichtgroen. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 12mm, waarmee dit oogt als een robuuster model dan het eerdergenoemde Classics model. Voor dit horloge is daarnaast gekozen voor saffierglas. Dit heeft als groot voordeel dat dit extreem sterk is en er daarom ook niet snel beschadigingen op te zien zullen zijn. Ook dit horloge is voorzien van een automatisch uurwerk van goede kwaliteit. Verder biedt dit horloge een secondewijzer, lichtgevende indicatoren en Blue markers. Dit model is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Ook dit horloge van Laco bieden wij op het moment met een leuke korting aan, waardoor de aanschaf van dit horloge nu extra aantrekkelijk is. Dit horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box.

Naast de 2 genoemde modellen uit de ‘Classics’ en ‘Fliegeruhren’ collectie bieden wij natuurlijk nog vele andere modellen uit deze en andere series van Laco. Hierin biedt het merk veel diversiteit wat betreft uitstraling en bijvoorbeeld materiaalgebruik voor de horlogebanden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment Laco horloges eens beter te bekijken bij ons in de webshop! Of je nu meer van een retro pilotenhorloge houdt, of van een modern en sportief horloge, bij Laco ben je aan het juiste adres!

BensonTrade is officieel dealer van Laco horloges. Al meer dan 12 jaar. Wij bieden jou garanties op gebied van originaliteit, service en scherpe prijzen. Ben jij op zoek naar een fraai Laco horloge? Bekijk dan snel onze website.

Automatische horloges

Geplaatst op 12 juli 2022 om 14:32 uur

Ondanks de opkomst van de smartwatch blijft een authentiek horloge voor de echte liefhebber een grote aantrekkingskracht behouden. Natuurlijk biedt een smartwatch verschillende mooie functies, maar met een horloge dat gemaakt is door de hand van een kundig horlogemaker draag je een uniek sieraad om de pols.

Een horloge is daarmee een uiting van karakter en persoonlijke smaak. Natuurlijk zijn er vele liefhebbers en zelfs verzamelaars van horloges binnen deze categorie, die ieder zo hun eigen voorkeur hebben wat betreft uitstraling, techniek en het soort uurwerk. Er zijn namelijk horloges verkrijgbaar met een quartz-, mechanisch- of automatisch uurwerk.

Een quartz horloge is een horloge dat functioneert middels een batterij. Het voordeel is de punctualiteit van dit uurwerk en het feit dat deze goed bestand is tegen schokken en stoten. Een mechanisch uurwerk werkt door middel van opwinding en een automatisch uurwerk wordt door middel van beweging van de benodigde energie voorzien. Het horloge met een automatisch uurwerk heeft voor vele liefhebbers de voorkeur. Dit komt doordat hierin de werking van de klok en de hand van de vakman in zijn meest pure vorm tot uiting komt. Niet voor niets zijn er veel hoogwaardige automatische horloges op de markt met een doorzichtige bodem. Deze zorgt er namelijk voor dat de echte liefhebber zijn automatische horloge aan het werk kan zien. Dit is absoluut een fascinerend gezicht.

Zoals gezegd is een automatisch horloge afhankelijk van beweging. Waar het horloge wordt voorzien van de benodigde energie door de natuurlijke beweging van de pols wanneer het horloge gedragen wordt is er voor de momenten dat je hem niet draagt ook een mooie oplossing voorhanden. Je kunt op dit moment jouw automatische horloge in een watchwinder plaatsen, waar het alsnog van de benodigde beweging wordt voorzien. Dit gebeurt veelal door middel van rotatie. Met een watchwinder heb je bovendien direct een veilige opbergplaats voor jouw horloge voorhanden, twee vliegen in één klap dus! Wij bieden in onze webshop een breed assortiment aan automatische horloges van topkwaliteit en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinders. In dit artikel geven we je graag twee voorbeelden van automatische horloges. Deze zijn niet alleen van uiterst goede kwaliteit, maar hebben ook een geheel eigen tijdloze uitstraling. Hiermee zijn ze perfect geschikt voor de moderne man van vandaag.

Het eerste horloge waar we je graag meer over vertellen is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 van het Zwitserse horlogemerk Tag Heuer. Tag Heuer is al bijna 150 jaar actief binnen de horlogerie en heeft daarmee zeer veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van horloges van topkwaliteit. Het merk heeft door de jaren heen dan ook naar niets anders gestreefd dan perfectie. De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is hiervan een goed voorbeeld. Dit horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband en -kast. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42mm. De horlogeband is mooi afgewerkt met een vouwsluiting. De wijzerplaat van dit model is wit van kleur en voorzien van zilverkleurige details. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat als extreem sterk bekend staat. Dit model van Tag Heuer is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk en het horloge is tot maar liefst 300 meter waterdicht. Dit robuuste design is dan ook uitermate geschikt voor de echte sportieveling. Het horloge biedt bovendien verschillende mooie extra functionaliteiten. Je beschikt met dit model namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, draaibare bezel, verschroefde kroon en een chronograaf functie. Met dit horloge koop je met recht een compleet plaatje.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Het tweede horloge waarmee we je graag kennis laten maken, is afkomstig van het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane streeft ernaar met ieder horloge hoogwaardige kwaliteit te leveren in combinatie met een stukje Italiaanse klasse. Bovendien weet het merk de horloges betaalbaar te houden, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek. De Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia PVD is een mooi voorbeeld van een aansprekend design uit de collectie van het merk. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband, afgewerkt met lichter gekleurde stiksels. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal PVD en heeft een dikte van 14 mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van dit model is uitgevoerd in de kleur zwart en voorzien van rode, blauwe en witte accenten. Dit geeft dit horloge een sportieve uitstraling. Verder is dit design voorzien van saffierglas en sluit het horloge met een doornsluiting. Dit horloge van Meccaniche Veneziane is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk en tot wel 200 meter waterdicht. Daarnaast is dit model voorzien van Côtes de Genève. Ook aan allerlei mooie extra’s is bovendien gedacht. Zo biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, draaibare bezel, verschroefde kroon en een GMT functie. Tot slot is dit horloge voorzien van Superluminova, dat licht geeft in het donker.

Met de twee bovengenoemde horloges hebben we twee pareltjes uit ons uitgebreide assortiment voor je uitgelicht. Wanneer je een liefhebber bent van automatische horloges is het zeker de moeite waard een kijkje te nemen in onze webshop. Scoor dus nu jouw favoriete automatische horloge en maak deze compleet met een passende watchwinder!