Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Elysee horloges 2019

Geplaatst op 23 april 2019 om 12:58 uur

Het Duitse horlogemerk Elysee staat bekend om haar betaalbare kwaliteit. Het van origine Zwitserse merk, werd opgericht door de horlogemaker Jacques Beaufort. In 1992 wordt het merk echter verkocht aan de Duitse zakenman Reiner Seume, waarna men zich met name richt op de Duitse horlogemarkt. De Elysee horloges worden geproduceerd in Düsseldorf en zijn van zeer hoge kwaliteit terwijl de prijzen zeer interessant zijn. Het merk mag dan ook niet voor niets het predicaat ‘made in Germany’ voeren. In 2013 werden de eisen en voorwaarden voor dit kwaliteitslabel opgesteld en Elysee is hier vanaf het begin zelf bij betrokken geweest. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij het merk dan ook zeer hoog in het vaandel. De bedrijfsfilosofie van het merk legt de basis hiervoor: ‘De kern van ons werk is de optelsom van design en hoge kwaliteit, gecombineerd met de wensen van horlogeliefhebbers’.

Elysee Moon horloge

De horloges van Elysee hebben een traditioneel karakter. De fraaie ontwerpen hebben een ingetogen uitstraling. In de ruime collectie vindt men onder andere klassieke horloges, moderne horloges en pilotenhorloges. Er is daarnaast keuze uit zowel dames- als herenhorloges en zowel quartz- als automatische uurwerken. Elk Elysee horloge is voorzien van hoogstaande technologie op gebied van uurwerken aangezien het merk gaat voor optimale innovatie op dit gebied. Alleen de beste materialen worden geselecteerd voor de horloges zoals saffierglas, edelstaal en kalfsleder. Met een Elysee horloge kiest u gegarandeerd voor een kwaliteitsproduct!

Bekijk de nieuwste Elysee horlogecollectie in onze webshop. Als officieel dealer leveren wij elk horloge met 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding. Mist u een Elysee horloge in onze collectie? Neem dan contact met ons op, wij kunnen elk horloge van dit Duitse merk leveren.

Swiss Kubik watchwinders voor automatische horloges

Geplaatst op 21 april 2019 om 07:37 uur

Al meer dan 10 jaar vervaardigd Swiss Kubik haar watchwinders met de hand in Genève. Dit geheel in lijn met het Zwitsers gedachtegoed op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Ook van al hun leveranciers verwachten zij de sublieme Zwitserse kwaliteit. Mede om deze reden en vanwege het feit dat zij de lijntjes kort willen houden, zijn hun leveranciers binnen een straal van 50 km van Genève gevestigd.

Innovatie en ontwikkeling staan bij Swiss Kubik, naast een zeer hoge kwaliteit, hoog in het vaandel. De 6e generatie Swiss Kubik watchwinders is dan ook al een feit. En dat binnen een tijdsbestek van 10 jaar. De Swiss Kubik watchwinders zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie en een uitstekende Zwitserse motor. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, bijvoorbeeld van merken zoals Breitling, Rolex, Omega, Tag Heuer en Patek. Hoewel de frequentie van het aantal omwentelingen van de Swiss Kubik watchwinders overeenkomt met de meeste automatische horloges, is deze ook in te stellen zodat het geheel perfect op elkaar afgestemd is.

Swiss Kubik ABS geel

De modellen uit de collectie Swiss made watchwinders van Swiss Kubik zijn klein, compact en in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. Enkel de beste materialen worden geselecteerd voor de watchwinders. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van hout, leder en aluminium. Optioneel zijn de beschermglaasje bij de watchwinders. Met een Swiss Kubik watchwinder beschermt u uw horloge(s) tegen slijtage en beschadiging en u zorgt daarnaast voor een optimale energie- en olievoorziening.

Als officieel dealer van Swiss Kubik leveren wij elke watchwinder met 3 jaar garantie en handleiding. De meest populaire modellen zijn op voorraad en direct leverbaar. Daarnaast spaart u bij elke bestelling voor korting op een volgende bestelling. Die korting kan oplopen tot wel 12,5%.

Kunstwinder watchwinders uit de VS

Geplaatst op 18 april 2019 om 15:47 uur

Kunstwinder watchwinders komen voort uit een zoektocht van de ingenieur Valentin Balter. Waar zijn verzameling horloges zich uitbreidde, was hij op zoek naar een watchwinder die ervoor zorgde dat zijn automatische horloges bleven lopen, tegen beschadiging en slijtage beschermd werd en tegelijkertijd zicht bood op het gehele horloge. Daarnaast wilde hij dat het een waardige aanvulling zou zijn op zijn collectie. Toen hij zijn ultieme watchwinder niet kon vinden, besloot hij zelf watchwinders te gaan ontwerpen. Het resultaat mag er zijn. Kunstwinder watchwinders staan voor originaliteit en kwaliteit. De combinatie van functionaliteit en creativiteit in esthetisch opzicht was degene waarnaar Valentin Balter destijds zelf naar op zoek was geweest.

Kunstwinder watchwinder

Kunstwinder watchwinders bieden unieke en exclusieve ontwerpen, welke in geen enkel interieur zullen misstaan. Het is een kunstwerk op zich en daarmee zeker de naam waardig. Naast de unieke designs, onderscheidt het merk zich door een unieke wijze van opwinding van automatische horloges. De prachtige ontwerpen worden gemaakt in de VS. Het eerste ontwerp werd direct het bekendste en populairste model binnen de collectie, genaamd de Oil Baron watchwinder. Hiervoor zijn fraaie en hoogwaardige materialen gebruikt als goud, nikkel en mineraalglas. Deze watchwinder biedt ruimte voor twee horloges en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Kunstwinder watchwinders behoren tot het hogere segment en daardoor zijn ze uitermate geschikt voor de echte horlogeliefhebber die niet alleen bijzondere automatische horloges wilt, maar ook een prachtige watchwinder om de horloges optimaal van energie te voorzien en te genieten van de manier waarop de horloges worden opgewonden.

Elke Kunstwinder watchwinder wordt geleverd in een chique box met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bent u op zoek naar een speciale watchwinder die zijn naam eer aandoet? Dan is een watchwinder van dit Amerikaanse merk absoluut een goede keuze!

Ingersoll horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 18 april 2019 om 15:42 uur

Het Amerikaanse horlogemerk Ingersoll bracht onder deze naam in 1892 hun eerste horloge op de markt, het zogenaamde ‘one dollar watch’. Dit horloge werd immens populair en betekende het begin van een horlogemerk met veel potentie en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Onder andere de betaalbare kwaliteit van het merk, maar ook de veelzijdigheid in uitstraling van de ontwerpen van de horloges zijn kenmerkend. De Ingersoll horloges werden hierna enorm populair en zijn inmiddels een begrip geworden.

Ingersoll IN3900 horloge

Het merk Ingersoll werd opgericht door de gebroeders Robert en Charles Ingersoll. Zij werden gezien als pioniers op hun vakgebied. Het merk Ingersoll is dan ook één van de oudste Amerikaanse horlogemerken. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor diverse innovaties op het gebied van horloges. Voorbeelden hiervan zijn ontwikkelingen zoals het kleinste zakhorloge, radiolite (glow in the dark) en het eerste militaire horloge. Ingersoll wist onder andere hun naamsbekendheid te vergroten door samen te werken met grote namen als Henry Ford en Walt Disney. Ook de 24e president Theodore Roosevelt heeft hierbij een duit in het zakje gedaan doordat hij bekend stond als ‘de man die uit het land komt waar Ingersoll horloges worden geproduceerd’.

De veelzijdige collectie horloges van Ingersoll bevat elegante horloges van klassiek tot modern met een luxe uitstraling. De horloges zijn allen voorzien van automatische uurwerken van goede kwaliteit. In de talrijke dames- en herencollectie wisselen creatieve vormgeving en verrassend kleurgebruik elkaar af. Met een Ingersoll horloge kiest u dan ook voor een echte eyecatcher!

Wij leveren elk Ingersoll horloge in een chique horlogebox met 2 jaar garantie en handleiding.

Heisse und Sohne watchwinders voor automatische horloge

Geplaatst op 13 april 2019 om 19:49 uur

Het premium watchwinder merk Heisse & Söhne is op gebied van watchwinders een naam die staat voor stijl, sublieme kwaliteit en betrouwbaarheid. Heisse & Söhne is afkomstig uit het Sauerland in Duitsland. Het merk kenmerkt zich door moderne en stijlvolle ontwerpen en zeer betrouwbare opwind techniek. Een Heisse & Söhne watchwinder biedt u optimale opwinding van uw automatische horloges en een elegante opbergplaats voor uw waardevolle horloges.

Een watchwinder voorziet in de juiste olie- en energievoorziening waardoor slijtage en beschadiging aan het horloge worden voorkomen. Naast de reguliere collectie watchwinders biedt Heisse & Söhne diverse kluizen aan met ingebouwde watchwinders. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen en bieden dan ook de meest optimale bescherming. Deze Heisse & Söhne kluizen met ingebouwde watchwinders zijn in verschillende beveiligingsklassen verkrijgbaar, zodat de horloges in de kluis eenvoudig te verzekeren zijn.

Heisse & Söhne watchwinders

De verschillende Heisse & Söhne watchwinders zijn zeer uiteenlopend in zowel capaciteit als ontwerp en materiaalgebruik. Dit maakt dat er voor elke horlogeliefhebber een Heisse & Söhne watchwinder te vinden is die voldoet aan zijn of haar wensen. Er is bewust gekozen voor het gebruik van contrasterende materialen zoals hout, edelstaal en glas, waardoor de diverse ontwerpen een unieke uitstraling hebben. De luxueuze stijl van de designs van Heisse & Söhne is een chique toevoeging aan een stijlvolle verzameling van fraaie horloges. De innovatieve techniek komt terug in onder andere de LCD bediening, LED verlichting en instellingen voor bijvoorbeeld het aantal omwentelingen per dag en de draairichting.

Wij leveren, als officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders, elke watchwinder met 2 jaar garantie en handleiding.

Iron Annie horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 13 april 2019 om 19:33 uur

Het relatief nieuwe horlogemerk Iron Annie wordt gemaakt in Duitsland en onderscheidt zich onder andere door unieke ontwerpen, technische innovatie en betrouwbaarheid. De Iron Annie horlogecollectie 2019 is een ode aan de legendarische JU52 D-AQUI die door de Amerikanen uit bewondering Iron Annie werd genoemd. Het historisch gedachtegoed maakt dit horlogemerk extra bijzonder en zorgt voor een stukje nostalgie. Met een Iron Annie horloge draagt u daarmee een ontzettend leuk horloge met een verhaal.

De Iron Annie horlogecollectie kent verschillende series, waaronder prachtige authentieke pilotenhorloges. De Iron Annie Bauhaus collectie is geïnspireerd op de moderne en minimalistische stijl van de Bauhaus architectuur, met als resultaat prachtige tijdloze designs van de Iron Annie Bauhaus horloges. Met deze achtergrond zijn de horloges met recht een ‘piece of art’ te noemen.

Iron Annie biedt de keuze uit een breed assortiment van zowel dames- als herenhorloges voorzien van de moderne technologie met een klassieke uitstraling. Om aan de wensen van elke horlogeliefhebber te kunnen voldoen zijn er in de verschillende series van de Iron Annie collectie zowel quartz-, mechanische- als automatische horloges te vinden. Iron Annie horloges zijn daarnaast betaalbaar, maar bieden een hoogwaardige kwaliteit en luxe presentatie d.m.v. een horlogebox en gebruikershandleiding.

De Iron Annie horloges worden binnenkort in Nederland gelanceerd. Als officieel dealer van Iron Annie zullen wij de nieuwste collectie 2019 in onze webshop aanbieden. Elk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie en gratis verzending binnen Nederland. Uiteraard verzenden wij via Fedex ook naar het buitenland, en kunt u betalen via iDeal, Paypal en creditcard.

Benson Black Series watchwinders 2019

Geplaatst op 5 april 2019 om 15:18 uur

Elke liefhebber van automatische horloges weet dat een watchwinder een enorm handige accessoire is. Met een goede watchwinder staan jouw automatische horloges nooit meer stil. Dit is belangrijk voor het behoud van de horloges maar vooral erg handig omdat jouw horloges altijd klaar zijn om te dragen, zonder dat je de tijd, datum of andere complicaties moet instellen. Een watchwinder bespaart tijd maar zorgt er ook voor dat je één van de meest kwetsbare onderdelen van een horloge, de kroon, weinig hoeft te openen. Hierdoor is er minder risico de kroon en zelfs het uurwerk (via de stift) te beschadigen. Een defecte kroon of zelfs stift waarmee de kroon aan het uurwerk is verbonden kan leiden tot een kostbare reparatie. 

In onze collectie hebben we verschillende merken watchwinders. Alle merken hebben wij geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid, prijs en de reputatie van het merk. Wij vinden dat een watchwinder perfect moet passen bij jouw horlogecollectie en daarom zijn we officieel dealer van 14 watchwinder merken, zodat er altijd een goede watchwinder bij zit voor jou als horlogeliefhebber. 

Benson Black Series watchwinder

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is één van onze favoriete watchwinder merken. Niet alleen omdat Benson een Nederlands bedrijf is, wel omdat ze zeer goede kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat de Benson watchwinders enorm populair zijn in binnen- en buitenland. In 2016 heeft Benson de uiterst succesvolle Benson Black Series watchwinders op de markt gebracht. Deze serie watchwinders kenmerkt zich door een zeer luxe design, fraaie materialen, moderne en betrouwbare techniek en interessante winkelverkoopprijzen. De Benson Black Series watchwinders worden inmiddels in meer dan 20 landen verkocht door ongeveer 200 officiële dealers. 

De Benson Black Series watchwinder collectie biedt verschillende watchwinders qua capaciteit, kleur en prijs. De watchwinders winden elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos op doordat de watchwinders alle functies hebben die nodig zijn om een automatisch horloge van energie te voorzien. De Benson Black Series watchwinders kan je rechtsom, linksom en afwisselend laten ronddraaien. Daarnaast kan je het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day) instellen op 600, 900, 1200, 1500, 1800 en 2100. Hierdoor kunt u elke rotor, en dus elk horloge, individueel instellen naar de opwind vereisten van elk automatische horloge. De watchwinders worden bediend via het touchscreen en fraai verlicht door de ingebouwe LED verlichting. Daarnaast, en zeker niet onbelangrijk, biedt elke Benson Black Series watchwinder extra opbergruimte voor andere horloges en/of sieraden. Op deze manier houd je alle horloges en sieraden veilig bij elkaar en ben je snel klaar wanneer je van horloge wilt wisselen. In de tussentijd zorgt de Benson Black Series watchwinder ervoor dat alle automatisch horloges netjes opgewonden worden en dus direct klaar zijn om te dragen. 

Benson Black Series watchwinders

Ben je op zoek naar een goede watchwinder voor jouw horlogecollectie? Wil je kwaliteit maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is een Benson Black Series watchwinder absoluut een goede keuze! 

De nieuwste RSC horloges uit Belgie

Geplaatst op 4 april 2019 om 07:56 uur

RSC is een bijzonder horlogemerk uit België. De naam is een afkorting voor Ronald Steffen Creations. Ronald Steffen is medeoprichter en designer van het merk. Zijn inspiratie vindt hij in zijn passie voor legendarische vliegtuigen en squadrons. Voor zijn eerste ontwerp liet hij zich inspireren door een iconisch vliegtuig dat een belangrijke rol speelde tijdens WOI, de Sopwith Camel genaamd. Na dit eerste prachtige design, bleef de luchtvaarthistorie voor Ronald Steffen een bron van inspiratie. Niet alleen Mustangs en Spitfires, maar ook straaljagers, helikopters en vrachtvliegtuigen legden de basis voor de unieke RSC collectie. RSC is hiermee uitgegroeid tot een waar icoon onder de pilotenhorloges. Dit maakt de RSC horloges populair aangezien pilotenhorloges nog altijd erg geliefd en gewild zijn.

RSC Vickers horloge

Met een historisch verhaal achter elk ontwerp, ademen de horloges van RSC nostalgie. Doordat RSC ervoor kiest de ontwerpen in beperkte oplage op de markt te brengen, blijven de ontwerpen exclusief. De modellen die zijn gebaseerd op legendarische Squadrons uit WOI hebben een oversized horlogekast die comfortabel om de pols zit. Bijkomend voordeel is dat de tijd zeer goed af te lezen is. Ook zijn er verschillende Squadron logo’s en accenten verwerkt in de ontwerpen.

Ondanks de hoge kwaliteit van de horloges in de RSC collectie, zijn ze zeer betaalbaar. Voor elk ontwerp worden de beste materialen geselecteerd, zoals gehard mineraalglas, saffierglas, edelstaal en soepel leder. De horloges zijn voorzien van betrouwbare quartz uurwerken, van bekende merken zoals Miyota en Ronda. Dit tezamen zorgt ervoor dat RSC ontzettend leuke en betaalbare horloges aanbiedt waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Alle RSC horloges worden geleverd met 2 jaar garantie, luxe horlogedoos en handleiding. Als officieel dealer van dit Belgische horlogemerk hebben wij de nieuwste collecties en veel aantrekkelijke aanbiedingen op diverse RSC horloges.

Luwima watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 3 april 2019 om 08:22 uur

Een echte horlogeverzamelaar en liefhebber onderkent de waarde van een goede watchwinder. Een watchwinder van goede kwaliteit zorgt ervoor dat u uw waardevolle horloge(s) kunt beschermen tegen slijtage en dat deze nauwkeurig op tijd blijft lopen, ook wanneer u deze niet draagt. Een watchwinder is niet alleen fraai maar vooral praktisch.

Een uitzonderljk merk binnen onze collectie watchwinders is Luwima. Luwima onderscheidt zich van andere merken doordat het merk voorziet in een unieke wijze van het opwinden van automatische horloges en is daarnaast een echte eye catcher binnen uw interieur en verzameling. De stijlvolle ontwerpen zijn uniek en modern. Door een andere benadering te kiezen dan de geijkte watchwinders en innovatief te werk te gaan, wist Luwima één van de meest interessante watchwinder merken op de markt te worden. Hierdoor zijn de Luwima watchwinders in korte tijd zeer populair geworden.

Luwima watchwinder

De ontwerpen van de Luwima watchwinders bieden ruimte voor meerdere horloges en er is keuze uit diverse kleuren en varianten, waardoor er voor elke persoonlijkheid een passende watchwinder te vinden is.  Elk onderdeel van de watchwinders is op maat gemaakt en gefreesd. Dit is geheel volgens de gedachte waar Luwima waarde aan hecht, namelijk ‘vorm volgt functie’. De watchwinders zijn gemaakt van aluminium, vanwege de duurzaamheid, sterkte en tegelijkertijd lichte gewicht van het materiaal. In een watchwinder van Luwima komen kwaliteit, originaliteit en passie voor horloges samen.

Bent u op zoek naar een watchwinder in het hogere segment omdat u het beste wilt voor uw automatische horloges? Een Luwima watchwinder is absoluut aan te bevelen! Bekijk hier de actuele Luwima watchwinder collectie.

Prachtige Zeppelin horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 3 april 2019 om 08:13 uur

Diverse horlogemerken hebben een prachtige geschiedenis en/of oorsprong. Zeppelin horloges zijn een goed voorbeeld.

Het Duitse horlogemerk Zeppelin vindt zijn naam en oorsprong in de luchtvaarthistorie. De Duitse uitvinder en luchtvaartpionier Ferdinand Graf von Zeppelin bouwde in 1900 zijn eerste luchtvaartschip, de naar hem vernoemde Zeppelin. In de jaren voor WOI was de majestueuze Zeppelin zeer populair en heeft dan ook een belangrijke rol gespeeld in de luchtvaartgeschiedenis.

Zeppelin horloge

De horloges van Zeppelin zijn een prachtige combinatie van een stukje nostalgie en moderne techniek. Elk ontwerp vertelt zijn eigen verhaal. Zo zijn er de ‘100 jaar Zeppelin’  en ‘Princess of the sky’ collecties, welke speciaal zijn ontworpen ter ere van het 100 jarig jubileum van Zeppelin. Elk Zeppelin horloge deelt zijn elegantie, hoogstaande techniek en tijdloze uitstraling met de fascinerende Zeppelin van weleer.

In de uitgebreide horlogecollectie vindt u Zeppelin horloges met zowel quartz- als automatische kwaliteitsuurwerken, zodat er voor elke liefhebber een passend horloge te vinden is. De uitstraling van de horloges is stijlvol en traditioneel. Voor de klassieke ontwerpen is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gehard glas, edelstaal en leder. Met een Zeppelin horloge kiest u dus niet alleen voor een stukje geschiedenis en nostalgie, maar ook voor een betrouwbaar en duurzaam horloge waarvan u jaren plezier zult beleven.

Bent u op zoek naar een fraai Zeppelin horloge? Bekijkt u onze collectie 2019 met daarin de nieuwste Zeppelin horloges.