Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuws

Fortis horloge uitverkoop | Profiteer nu | Laatste stuks

Geplaatst op 23 september 2020 om 15:26 uur

Het Zwitserse horlogemerk Fortis produceert sinds 1912 prachtige horloges volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Fortis horloges laten zich het beste omschrijven als sportief, degelijk en stoer. Het merk werkt nauw samen met de Russische kosmonauten waardoor belangrijke techniek en materialen hun weg vinden in de Fortis horloges.

Fortis Marinemaster 6701741-K horloge

Elk Fortis horloge is Swiss made en bevat een Zwitsers automatisch uurwerk. Deze combinatie zorgt ervoor dat het merk wereldwijd populair is onder horlogeliefhebbers. Zij waarderen de horloges omdat ze veel waar voor hun geld bieden. De prijzen van een Fortis horloge liggen dan ook lager dan van horlogemerken met een vergelijkbare kwaliteit en afwerkingsniveau.

Fortis is geen merk dat je veel ziet tijdens marketingcampagnes op banners of in magazines. Het is een relatief klein horlogemerk dat zich niet zozeer focust op marketing maar juist op de productie van hele fraaie horloges. Een klein team van vak technici maakt de Fortis horloges in Grenchen met de hand waarbij het horloge enkel de fabriek verlaat wanneer het aan verschillende strenge tests is onderworpen.

Als officieel Fortis dealer hebben wij nog enkele modellen op voorraad. Deze bieden wij tegen zeer scherpe prijzen aan. Momenteel hebben nog een prachtig pilotenhorloge, het Fortis Aeromaster Steel 655.10.10 horloge, beschikbaar voor de prijs van 999 euro (normale retailprijs 1490 euro). Ook het bijzondere Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge is het vermelden waard. Dit horloge is gelimiteerd en een speciale uitgave van het Zwitserse horlogemerk. Dit model is vrijwel nergens meer nieuw te krijgen, wij hebben nog enkele exemplaren beschikbaar.
 
Daarnaast hebben we nog twee modellen uit de Fortis Cockpit en Marinemaster series beschikbaar. Het eerste model is een origineel pilotenhorloges met klassieke invloeden. Dit Fortis Cockpit One 704.21.18 horloge is eenvoudig vormgegeven en heeft daardoor een rustige look. Het Fortis Marinemaster 670.17.41 horloge is juist een extra sportief horloge en geschikt om mee te duiken door de waterdichtheid tot 200 meter. Dit model heeft rubberen band, oranje secondenwijzer en draaibare bezel. Ideaal voor het gebruik in het water, tijdens het zwemmen, snorkelen of duiken.
 
De speciale prijzen gelden zolang voor de voorraad Fortis horloges strekt. Elk horloge is nieuw, origineel en wordt geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en horlogebox.

De voordelen van Italiaanse horloges

Geplaatst op 22 september 2020 om 11:13 uur

De meest bekende horlogemerken zoals Breitling, Rolex, IWC en Tag Heuer komen uit Zwitserland. Dit land is nog altijd het horlogeland bij uitstek. Dit is van oudsher zo ontstaan en zal ook in de toekomst niet snel veranderen. De Zwitsers hebben een uitstekende naam opgebouwd op gebied van kwaliteit, design en uitstraling. Hierdoor zijn de Zwitserse horloges nog altijd enorm populair en kent iedereen de meest bekende Zwitserse horlogemerken. Het zijn veelal luxe merken die geassocieerd worden met klasse en luxe.

Locman Aeronautica horloge

Toch zijn er veel horlogemerken uit andere landen die niet onderdoen voor de bekende Zwitserse horlogemerken. Ook in Frankrijk, Duitsland, Japan en Italië produceren ze prachtige horloges die zich op gebied van kwaliteit zeker kunnen meten met Zwitserse horlogemerken. In dit blog zullen we ingaan op Italiaanse horloges. Italië heeft een paar prachtige merken waarvan we enkele in onze webshop aanbieden. Wat zijn de voordelen van Italiaanse horloges?

Design

Het eerste voordeel van Italiaanse horloges, en wellicht het meest belangrijke voordeel, is het design. Er is eigenlijk geen land ter wereld waarvan de inwoners zo’n ontzettend goed gevoel hebben voor design. Niet alleen op gebied van horloges hebben de Italianen een oog voor detail en design. Vooral op gebied van mode en auto’s is Italië een begrip. Je kan denken aan merken zoals D&G, Armani, Ferrari en Lamborghini. Iedereen kent deze merken.

Op gebied van horloges is Italië steeds meer succesvol aan het worden. Merken zoals Sector, Meccaniche Veneziane en Locman zijn aansprekende horlogemerken. Het horlogemerk Sector zit in het wat lagere prijssegment, maar produceert prima horloges met een sportief karakter. Locman en Meccaniche Veneziane zitten in het middensegment qua prijs. Locman is een merk dat zich focust op een geheel eigentijds design met veel verschillend kleurgebruik. Meccaniche Veneziane is een nieuwkomer en zeer populair door hun stoere en sportieve horloges. Vooral de Nereide horloges met hun Rolex look verkopen erg goed. Ook het merk Strumento Marino komt uit Italië. Dit merk biedt een goede mix van Italiaans design en betaalbare prijzen. Maar vergeet naast de Italiaanse horloges ook niet de watchwinders van Scatola del Tempo. Watchwinders met een enorm fraaie uitstraling en typisch Italiaans design. Ideaal om een automatisch horloge op te winden.

Design is enorm belangrijk voor Italiaanse horlogemerken. Hiermee kunnen ze zich onderscheiden van andere merken. Dit werkt ook door in het materiaalgebruik. De Italiaanse horlogemerken kiezen voor de beste materialen, niet alleen voor de horloges zelf maar ook voor de handleiding en verpakking.

Kwaliteit

Het tweede voordeel van Italiaanse horloges is de goede kwaliteit. Waar Zwitserse horlogemerken de naam hebben goede kwaliteit te leveren hebben Italiaanse horloges dit zeker ook. Veelal omdat deze Italiaanse horlogemerken ook gebruik maken van Zwitserse uurwerken, zowel automatisch als quartz. Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd. Wat goedkopere merken zoals Sector maken ook gebruik van Japanse uurwerken, bijvoorbeeld van Miyota. De horloges van Meccaniche Veneziane zijn beschikbaar met Zwitsers uurwerk en met Japans uurwerk. Dit hangt af van de exacte serie. De laatste series zijn allemaal voorzien van een automatisch Japans uurwerk omdat deze iets goedkoper zijn maar kwalitatief vrijwel niet onderdoen aan een Zwitsers uurwerk.

Kortom, ook bij Italiaanse horloges is kwaliteit een belangrijk aspect. Kwaliteit die wordt gegarandeerd door gebruik te maken van Zwitserse of Japanse uurwerken.

De meeste Italiaanse horloges zijn voorzien van een edelstalen horlogekast, saffierglas en fraaie horlogeband. Dit zijn eigenlijk de meest belangrijke onderdelen, naast het uurwerk, van een horloge. Tevens geven alle merken minimaal 2 jaar garantie op hun horloges.

Prijs

Als laatste belangrijke voordeel van Italiaanse horloges willen we de prijs noemen. Zwitserse merken hebben de naam en daarvoor betaal je een prijs. Zwitserse horloges zijn in regel wat duurder dan horloges uit andere landen. Uiteraard krijg je daarvoor een horloge van uitstekende kwaliteit, maar je betaalt ook een gedeelte voor de naam en historie.

Italiaanse horloges hebben vaak een erg goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn zeker aantrekkelijker geprijsd dan Zwitserse horloges. Dit is een groot voordeel. De horloges van Meccaniche Veneziane zijn een goed voorbeeld. Deze horloges bieden eigenlijk alles wat de grote bekende horlogemerken bieden, echter hanteert Meccaniche Veneziane een veel aantrekkelijker prijsniveau. Hierdoor is een dergelijk horloge veel meer bereikbaar dan een Rolex, Breitling of Oris horloge. Uiteraard hebben deze merken al jarenlang bewezen fantastische horloges te maken, terwijl Meccaniche Veneziane slechts enkele jaren bestaat. Toch neemt dit niet weg dat je van een Meccaniche Veneziane horloge ontzettend veel plezier kunt hebben voor een bescheiden prijs.

Als je op zoek bent naar een horloge met een fraai design, gemaakt van goede materialen en voor een aantrekkelijke prijs dan moet je zeker eens bij een paar Italiaanse horlogemerken kijken. Wij zijn persoonlijk erg fan van Meccaniche Veneziane. Simpelweg omdat ze schitterende horloges maken die kwalitatief erg goed zijn. Daarnaast bieden ze saffierglas, draaibare lunette, een waterdichtheid van 200 meter, geschroefde kroon en een comfortabele horlogeband. De sportieve designs van het merk spreken een groot publiek aan, en zeker ons!

Neem eens een kijkje bij de Italiaanse horlogemerken Locman, Meccaniche Veneziane, Sector en Strumento Marino. Bij al deze merken hebben we diverse modellen met een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot wel 40%.

Lapizta horloges | uitverkoop!

Geplaatst op 16 september 2020 om 09:38 uur

Lapizta staat voor racebaan in het Spaans. De Lapizta horloges hebben een link met autosport. Dit resulteert in extreme horloges met allerlei elementen uit deze sport. De designs, materialen en eigenschappen zijn allemaal gemaakt op snelheid, kracht en sportiviteit. De Lapizta horloges zijn over het algemeen oversized. Door de perfecte pasvorm zijn ze comfortabel te dragen. Lapizta werkt samen met grote partijen uit de autosport zoals Porsche en Ducati. Ervaring en adviezen worden hierdoor direct in de Lapizta horloges verwerkt op gebied van techniek, innovatie en kwaliteit. Lapizta is een absoluut iets voor de echte autosport liefhebber.

Lapizta Oryx L211201 horloge

In dit artikel willen we graag een aantal Lapizta horloges bespreken. Deze horloges zijn populair en geven een goed beeld van de Lapizta horlogecollectie.

Lapizta ORYX L21.1201 horloge

Dit Lapizta Oryx L21.1201 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een doorsnede van 48mm. De dikte van het horloge bedraagt 14mm. De kast is zwart van kleur door het PVD materiaal op de horlogekast. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas. De band is van leder in de kleur zwart. De basis van het horloge wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De chronograaf waarover het horloge beschikt zorgt voor een accurate tijdmeting. Met een datumaanduiding en stopwatch functie is het horloge zeer compleet op gebied van functies.

Al met al een zeer compleet horloge voor de racesport liefhebber.

Lapizta IZURUS L24.1803 horloge

Dit Lapizta Izurus L24.1803 horloge heeft een witte wijzerplaat en een doorsnede van 48mm. De dikte van het horloge bedraagt 14mm. De kast is rosé kleurig. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas. De band is van rubber in de kleur zwart. De basis van het horloge wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De chronograaf waarover het horloge beschikt zorgt voor een accurate tijdmeting. Met een datumaanduiding, geschroefde kroon en stopwatch functie heeft dit horloge alles wat je nodig hebt. 

Lapizta ZATARA 43mm L27.2305 horloge

Dit Lapizta Zatara 43mm L27.2305 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een doorsnede van 43mm. De dikte van het horloge bedraagt 12mm. De kast is PVD zwart van kleur. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas. De band is van rubber in de kleur zwart. De basis van het horloge wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De chronograaf waarover het horloge beschikt zorgt voor een accurate tijdmeting. Met een datumaanduiding, geschroefde kroon en draaibare bezel is dit horloge goed voorzien van handige eigenschappen.

Ben je op zoek naar een sportief horloge met link naar autosport dan is Lapizta het horloge dat je zeker wilt dragen. Dit merk combineert een leuke prijs met uitstekende eigenschappen. Momenteel hebben we vrijwel alle Lapizta horloges afgeprijsd waardoor je ze kunt kopen voor een extra scherpe prijs. Elk Lapizta horloge wordt geleverd met een luxe horlogebox, handleiding en 2 jaar garantie.

Eone Time Bradley Voyager horloge

Geplaatst op 7 september 2020 om 16:02 uur

Eone Time is een horlogemerk dat een moderne uitstraling heeft en geschikt is voor zowel mensen die niet goed zien als voor mensen die gewoon houden van een modern design. De horloges zijn betaalbaar en je draagt een mooi uniek horloge om je pols. De Eone Time horloges hebben een betrouwbaar quartz uurwerk als basis en zijn altijd voorzien van een comfortabele horlogeband. Optioneel kan je kiezen voor een metalen horlogeband.

Eone Time Bradley Voyager horloge

Een van de meest populaire modellen van Eone Time is de Eone Time Bradley Voyager. Dit horloge is vernoemd naar Brad Snyder, een leger officier die niet meer kan zien door een explosie in Afghanistan in 2011. Als zwemmer won hij vervolgens in 2012 zilveren en gouden medailles op de Paralympics in London. Elk Eone Time horloge is een prachtige mix van design, een achterliggend verhaal en aantrekkelijke prijs.

Het Eone Time Bradley Voyager horloge is een prachtig horloge. Als je houdt van perfectie en een mooi modern design dan is dit horloge zeker iets voor jou. Dit herenhorloge weegt zo’n 90 gram en is dus zeer licht. Het horloge is waterdicht tot 30 meter. Het horlogebandje is bruin en is gemaakt van leder. De horlogekast is 11mm dik en heeft een doorsnede van 40mm. De horlogekast is van aluminium materiaal en heeft een grijze wijzerplaat. Het uurwerk binnenin het horloge is van Zwitserse afkomst en dus Swiss made.

Elk Eone Time horloge wordt geleverd in een chique verpakking met handleiding en 2 jaar garantie. De prijs van dit horloge bedraagt 295 euro. Voor een uniek horloge met Swiss made uurwerk is dit een zeer goede prijs.  

Wij zijn al geruime tijd officieel dealer van Eone Time horloges. Wij hebben ook de meest uitgebreide collectie beschikbaar en de meeste horloges van het merk op voorraad voor een snelle levering.

Laco horloge: unieke prijs/kwaliteit verhouding

Geplaatst op 1 september 2020 om 08:36 uur

Het Duitse horlogemerk Laco bestaat al 90 jaar en is een traditionele horloge producent waarbij kwaliteit, vakmanschap en fraaie materialen centraal staan. De Laco horloges zijn vooral bekend geworden door de aansprekende pilotenhorloges die zij al sinds 1940 produceren. Naast de pilotenhorloges produceert Laco ook moderne horloges met een uitstekende functionaliteit en hoog draagcomfort. Elk Laco horloge wordt in Pforzheim, Duitsland, vervaardigd door vaktechnici die allemaal hetzelfde doel hebben: prachtige Laco horloges vervaardigen. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitshorloge met een retro look en betaalbare prijs, dan is een Laco horloge absoluut het overwegen waard. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit bij Laco waardoor je altijd gegarandeerd bent van een uitstekend horloge. De Laco horlogecollectie bestaat uit diverse series. Het horlogemerk is natuurlijk bekend vanwege haar pilotenhorloges, maar het heeft veel meer te bieden. Laco heeft prachtige horloges met chronograaf functie en een ruime collectie van horloges met een modern design.

Een Laco horloge koopt u niet alleen voor uzelf maar ook voor uw nageslacht. De kwaliteit en hoogwaardige afwerking die elk Laco horloge tot een fraai stukje techniek maken zal uw pols sieren. De horloges hebben een traditionele inslag en ingetogen karakter. De sublieme kwaliteit die elk Laco horloge herbergt komt tot uiting in de bijzondere uurwerken en fraaie lederen horlogebanden. Kiest u voor traditionele kwaliteit? Dan kiest u voor een Laco horloge.

Laco Chronographen horloges

Een goed voorbeeld is het Laco Chronographen 861915 Trier horloge. De horlogekast is gemaakt van edelstaal met een dikte van 10mm en een doorsnede van 40mm. Dit horloge weegt zo’n 90 gram. De wijzerplaat is zwart en voorzien van SuperLuminova C3. Het uurwerk is een quartz uurwerk met chronograaf functie. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband die zeer comfortabel zit.

De prijs bedraagt 290,00 euro. Dat is weinig geld voor een horloge dat in Duitsland is gemaakt en van zeer goede kwaliteit is. Elk Laco horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding.

Laco Classics horloges

Een geheel andere stijl heeft het Laco Classics 862064 Cottbus 40 horloge. Dit horloge heeft een doorsnede van 40mm en dikte van 10mm. Het is voorzien van gehard mineraalglas en weegt 70 gram. De waterdichtheid is tot 50 meter. Het creme kleurig bandje is gemaakt van leder. Het uurwerk werkt op beweging en is dus automatisch. Het uurwerk is gebaseerd op het 9015 Miyota uurwerk. Met een afgeprijsde prijs van 379 euro (originele prijs 440,00 euro) is het horloge absoluut betaalbaar. Het biedt enorm veel kwaliteit en een unieke uitstraling.

De Laco collectie kent nog veel meer horloges binnen de Classics serie. Er is keus uit verschillende modellen en kleuren.

Conclusie

De Laco horloges zijn van echte topkwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd. Laco horloges hebben een mooi design en rustige uitstraling. Hierdoor spreekt Laco veel horlogeliefhebbers aan.

Wij zijn officeel dealer van Laco horloges. Dit heeft als voordeel dat wij altijd de nieuwste collecties en scherpe prijzen hebben. Daarnaast is het belangrijk omdat wij in direct contact staan met Laco. Hierdoor kunnen wij u snel informeren, snel leveren en altijd helpen in geval van service.

Bent u op zoek naar een kwalitatief horloge voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk eens onze collectie Laco horloges. Het merk heeft veel te bieden. Met haar diverse stijlen en collecties zult u zeker slagen bij Laco.

Moderne Eone Time horloges

Geplaatst op 25 augustus 2020 om 16:29 uur

Eone Time komt uit de Verenigde Staten en is opgericht in 2013. Het begin was het Eone Bradley horloge dat het eerste horloge is van dit bijzondere ambitieuze horlogemerk. Het horlogemerk richtte zich met de Eone Time Bradley horloges in eerste instantie op mensen met een visuele beperking. Echter werd het design zo populair dat juist mensen zonder visuele beperking de horloges gingen kopen. Hierdoor combineert Eone Time het beste van twee werelden.

Dit is precies de insteek geweest van het horlogemerk; een horloge maken dat altijd en door iedereen gebruikt kan worden. Functionaliteit staat bovenaan. De horloges zien er modern uit en zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. De Eone Time horloges hebben een betrouwbaar quartz uurwerk en zijn voorzien van een comfortabele horlogeband. Doordat de horloges ook licht zijn is het fijn om deze te dragen. Het voordeel van Eone Time horloges is dat ze een zeer aantrekkelijke prijs hebben en je toch een uniek horloge draagt.

Eone Time Bradley horloge

De Eone Time horlogecollectie bevat veel verschillende stijlen en kenmerken om uit te kiezen. Een belangrijk voordeel is de gunstige prijs. De prijsrange ligt tussen de 265 en 360 euro wat een zeer aantrekkelijke prijs is voor een dergelijk kwalitatief horloge.

De horloges van dit Amerikaanse merk zijn allemaal waterdicht tot 30 meter en hebben een fijne horlogeband met doornsluiting. Er is veel keuze uit verschillende kleuren horlogebanden waardoor je het horloge precies kunt personaliseren naar jouw wensen. Je kan ook kiezen voor een edelstalen band op elk horloge. Hierdoor is het ideale Eone Time horloge altijd binnen handbereik voor jou. De doorsnede van het horloge is 40mm en de kast heeft een dikte van 11mm. Hierdoor zijn de horloges niet te groot. De horlogekasten zijn van aluminium gemaakt en daardoor licht van gewicht waardoor de horloges zeer comfortabel te dragen zijn.

Eone Time horloges zijn één van onze favoriete type horloges. Het merk is zeer sympathiek en de horloges zijn van uitstekende kwaliteit. De oorsprong en intenties van het merk leveren een mooie bijdrage aan de maatschappij. Juist doordat Eone Time horloges maakt die (ook) geschikt zijn voor visueel gehandicapten. Inmiddels zijn we ruim 8 jaar officieel dealer van dit merk naar volle tevredenheid. Wij krijgen van veel klanten ontzettend leuke reacties. Van mensen die een visuele handicap hebben, maar ook van klanten zonder visuele handicap die de horloges gewoon ontzettend leuk en mooi vinden.

Wij, BensonTrade, zijn al geruime tijd officieel dealer van Eone Time horloges. Wij zijn niet alleen de eerste officieel dealer in Nederland en België, wij hebben ook de meest uitgebreide collectie op voorraad voor een snelle levering wereldwijd. Elk Eone Time horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie in een originele horlogedoos. Uiteraard is elk horloge ook voorzien van een handleiding.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit blog artikel over Eone Time horloges? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder als je vragen hebt!

Junkers horloges, fraaie kwaliteit uit Duitsland

Geplaatst op 20 augustus 2020 om 17:24 uur

Junkers horloges hebben inmiddels al enige bekendheid gekregen. Het Duitse horlogemerk produceert fraaie horloges voor een betaalbare prijs. Deze combinatie maakt een Junkers horloge een aantrekkelijke keuze voor diegene die een leuk horloge zoekt maar niet teveel geld wilt uitgeven. Een horloge uit Duitsland staat nog altijd goed aangeschreven doordat Duitsers waarde hechten
aan kwaliteit en afwerking. Een horloge moet volgens de Duitse filosofie van onberispelijke kwaliteit zijn. Junkers, gevestigd in het zuiden van Duitsland, zorgt ervoor dat kwaliteit gewaarborgd wordt door uitstekende uurwerken van Japanse en Zwitserse origine te gebruiken in haar horloges. Het uurwerk is namelijk het hart van het horloge en één van de meest belangrijke onderdelen.

De Junkers horlogecollectie bestaat uit een paar series waarvan de Bauhaus serie absoluut het meest populair is. Junkers horloges zijn van oorsprong pilotenhorloges maar het merk heeft met de Bauhaus horloges een uitstekende zet gedaan. De Junkers Bauhaus horloges zijn volgens de Bauhaus kunststroming vormgegeven met eenvoudige maar doeltreffende designs. De horlogekasten zijn zeer dun  waardoor de horloges comfortabel dragen. De dunne horlogekasten hebben ook als voordeel dat de horloges licht van gewicht zijn. De Junkers Bauhaus hebben veelal een witte, cremekleurige of zwarte wijzerplaat. De horloges zijn uitgerust met een fijne lederen band maar kunnen ook uitgerust worden met een edelstalen Milanese band. Deze is zeer stijlvol en licht van gewicht zodat het Junkers horloge nog altijd fijn om de pols zit.

Een groot voordeel van de Junkers horloges is dat ze zeer betaalbaar zijn. De collectie begint al vanaf 199 euro voor een in Duitsland gemaakt horloge met goed uurwerk en minimaal 2 jaar garantie. Er zijn slechts weinig horlogemerken, die in Europa geproduceerd worden, die hiermee kunnen concurreren. Wij vinden een Junkers horloge een uitstekende keuze omdat we al ruim 15 jaar samenwerken met dit horlogemerk naar volledige tevredenheid. In deze periode hebben we duizenden Junkers horloges verzonden aan klanten. Bekijk snel onze collectie van Junkers horloges voor de meest actuele modellen en aantrekkelijke kortingen die we geven op bepaalde horloges van dit fraaie Duitse horlogemerk.

Prachtige Epos horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 11 augustus 2020 om 14:57 uur

Voor een ieder die op zoek is naar een horloge van Swiss made kwaliteit, is Epos een aanrader. Dit is een Zwitsers horlogemerk dat absoluut uniek is op het gebied van design en kwaliteit. Epos biedt een mooie collectie kwalitatieve horloges met automatische uurwerken. Epos horloges zijn niet voor niets erg geliefd bij horlogeliefhebbers. De kwaliteit van de horloges spreekt voor zich. De insteek van het merk is traditioneel en heeft een ruime ervaring op het gebied van mechanische en automatische horloges, aangezien het merk al in 1925 werd opgericht.

Epos horloge

De horloges van Epos worden met de hand vervaardigd, door mensen die hun vak verstaan. Dit gebeurt in Zwitserland, het horlogeland pur sang. Epos wordt gezien als een niche merk, dat kwaliteit, duurzaamheid, design en betaalbaarheid zeer goed weet te combineren. De prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges van Epos is dan ook goed te noemen. De uurwerken die gebruikt worden voor de horloges van Epos, zijn die van de welbekende merken Sellita en ETA. Dit zegt veel over de betrouwbaarheid van de horloges.

Binnen de collectie van Epos zijn de horloges in verschillende bijzondere series verdeeld, met elk hun eigen specifieke kenmerken. De horloges in de Epos Emotion serie bijvoorbeeld, hebben een rustig en ingetogen karakter. Met een overzichtelijke wijzerplaat en een prachtige lederen of robuuste edelstalen horlogeband biedt Epos een horloge passend bij elk karakter. Bijzonder en interessant detail bij de horloges zijn de modellen waarbij men het uurwerk goed kan zien door de doorzichtige bodem. Zeker de echte liefhebber van de werking van de klok zal deze eigenschap zeer kunnen waarderen.

Een andere mooie serie van Epos is de Epos Sportive serie. De horloges in deze serie hebben een sportief en stoer uiterlijk. We zien horlogebanden van zowel leder als edelstaal en rubber. Verschillende modellen vallen op door de blauwe en gele accenten die in de ontwerpen verwerkt zijn. Er zijn modellen tot 200 meter waterdicht, maar ook tot wel 500 meter waterdicht, voor de echte sportieveling. Naast de genoemde twee series vindt u nog vele andere mooie horloges binnen de collectie van Epos, echt het bekijken waard!

Een horloge van Epos bestelt u eenvoudig en veilig bij BensonTrade. BensonTrade levert Epos horloges met twee jaar garantie in een officiële horlogebox. BensonTrade mag zich officieel dealer noemen van Epos en levert derhalve ook horloges van Epos op aanvraag welke niet in de webshop opgenomen zijn. U kunt hiervoor dus ook zeker bij BensonTrade terecht.

Korting op de Benson Black Series Tower watchwinders

Geplaatst op 5 augustus 2020 om 07:55 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson produceert sinds 2015 haar populaire Black Series modellen. Deze serie watchwinders kenmerkt zich door een zeer luxe en modern design, fraaie materialen en hoogstaande techniek. De Benson Black Series watchwinders bieden een unieke prijs/kwaliteit verhouding en winden elk automatisch horloge probleemloos op.

Benson Black Series Tower 6.17.MA watchwinder

In 2017 presenteerde Benson haar Black Series Tower watchwinders. Deze watchwinders zijn vormgegeven als een toren uit twee delen die op elkaar geplaatst worden. Het onderste deel bevat opbergruimte voor extra horloges en sieraden en is afsluitbaar via een slot. Het bovenste deel bevat de watchwinders. Doordat het bovenste deel een glazen deur heeft heb je perfect zicht op de ronddraaiende horloges. De bediening van elke rotor verloopt via het touchscreen waarmee je bijvoorbeeld ook de ingebouwde LED verlichting kan inschakelen.

De Benson Black Series Tower watchwinders zijn zeer populair gebleken. De meeste modellen zijn wereldwijd uitverkocht en wij hebben nog enkele stuks op voorraad. Normaliter worden Benson watchwinders niet afgeprijsd maar wij maken een uitzondering voor deze Tower watchwinders. Voor deze laatste stuks hebben wij alle modellen voorzien van een leuke korting. Voor deze aanbieding geldt op = op!

Elke Benson Black Series Tower watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat.

Meccaniche Veneziane Nereide | SALE !!

Geplaatst op 31 juli 2020 om 16:28 uur

Er zijn allerlei horlogemerken die prachtige horloges maken. Horloges met Zwitserse automatische uurwerken, saffierglas, verschroefde kroon, draaibare bezel en een lichtgevende index. Maar horloges die deze uitstekende eigenschappen hebben zijn zeer betaalbaar? Horloges met deze eigenschappen kosten vaak 1000+ euro. Het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane doet het anders, bij dit merk koop je een Swiss made horloge met van hoge kwaliteit voor minder dan 600 euro. Hoe dit kan? Wij geven op alle Swiss made Meccaniche Veneziane horloges nu een extreem hoge korting. Deze korting geldt zolang onze voorraad strekt, en veel modellen zijn al uitverkocht. Het gaat dus echt een om speciaal aanbod om een prachtig Zwitsers horloge te kopen voor een spectaculair lage prijs.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia horloge

Meccaniche Veneziane horloges

Voor de horlogeliefhebbers die Meccaniche Veneziane nog niet kennen geven we een korte introductie. Dit Italiaanse horlogemerk is een paar jaar geleden opgericht door twee broers die de Italiaanse horlogetechniek wilden laten herleven. De regio nabij Venetië staat namelijk bekend vanwege haar techniek en ambacht m.b.t. klokken en tijdinstrumenten. Tegenwoordig heeft Italië niet heel veel succesvolle horlogemerken, waardoor er ruimte was voor een nieuw merk dat alle eigenschappen van een heel duur horloge combineert en via moderne marketingmiddelen in de markt zet. Meccaniche Veneziane weet heel slim via social media, YouTube en kleinschalige marketingcampagnes haar horloges te presenteren aan een jong en trendy publiek. Hierdoor is het merk zonder een groot marketingbudget erin geslaagd de Meccaniche Veneziane horloges enorm populair te maken. Doordat er geen hoge kosten zijn qua marketing kan de marge op de horloges veel kleiner zijn, hetgeen resulteert in een zeer aantrekkelijke winkelverkoopprijs.

Techniek en eigenschappen

Als we naar de horloges zelf kijken valt op dat Meccaniche Veneziane enkel gebruik maakt van automatische uurwerken. De eerste series zijn van Zwitserse afkomst en mogen het predicaat Swiss made dragen. De huidige collecties zijn voorzien van een Japans automatische uurwerk. De Meccaniche Veneziane Nereide horloges zijn allemaal voorzien van een edelstalen kast, saffierglas, datumfunctie, draaibare bezel, lichtgevende index en een verschroefde kroon. Dit laatste is belangrijk gezien de waterdichtheid van 200 meter / 20 ATM. Een Meccaniche Veneziane horloge is waterdicht en kan je probleemloos dragen wanneer je gaat zwemmen, duiken of lekker gaat ontspannen in de sauna.

Het moderne en trendy design van de Meccaniche Veneziane horloges lijkt wat op Rolex. Dit hoogwaardige merk heeft natuurlijk een bepaalde aantrekkingskracht die veel andere horlogemerken proberen te integreren in hun eigen horloges. Het robuuste en stoere karakter dat de Meccaniche Veneziane horloges hebben geeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De horloges vallen in de goede zin van het woord op. De drager van een Meccaniche Veneziane horloge heeft nagedacht over wat hij wilt dragen om zijn pols en een bewuste keuze gemaakt voor een kwaliteitshorloge met Zwitsers uurwerk.

Nereide en Nereide GMT modellen

De populairste modellen van Meccaniche Veneziane zijn van de Nereide en Nereide GMT serie. Vandaar ook dat we juist de horloges uit deze series in prijs hebben verlaagd. Bekijk snel de actuele Meccaniche Veneziane Nereide horloges met zeer aantrekkelijke kortingen.

Elk horloge wordt geleverd in een schitterende handgemaakte houten horlogebox. Uiteraard is een handleiding en certificaat inclusief. Dit maakt het plaatje compleet. Ben jij op zoek naar een kwaliteitshorloge van Zwitserse komaf met Italiaanse klasse? Dan ben je bij Meccaniche Veneziane op het juiste adres.

Als officieel dealer van Meccaniche Veneziane leveren wij uit voorraad en verzenden wij wereldwijd. Buiten de EU leveren wij BTW vrij. Dit bespaart 21%. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewoon via bankoverschrijving.