Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Duitse Junkers horloges | Collectie 2019/2020

Geplaatst op 26 september 2019 om 14:18 uur

Het horlogemerk Junkers is één van de grootste Duitse horlogemerken en produceert onder andere prachtige pilotenhorloges. Het merk vindt haar inspiratie in de indrukwekkende historie van de Duitse luchtvaartindustrie. De Junkers horloges zijn een verwijzing naar de vliegtuigen van weleer, ontworpen door ingenieur en luchtvaartpionier Hugo Junkers. De vliegtuigen van Junkers werden veelvuldig ingezet in zowel WOI als WOII. Kenmerkend voor de ontwerpen van Hugo Junkers was het gebruik van golfplaten, welke de vliegtuigen een geheel eigen en unieke uitstraling gaven. Junkers werkte voor de ontwerpen van zijn vliegtuigen samen met kunstenaars van de Bauhaus beweging. Deze stroming komt later ook terug in de ontwerpen van Junkers horloges. De horloges van Junkers staan net als de vliegtuigen voor duurzaamheid en een uniek ontwerp.

Bij de designs van de horloges van Junkers kiest men voor een traditionele insteek. Junkers staat bekend als een niche merk voor de liefhebber en vanwege de goede Duitse kwaliteit van hun producten. De collectie biedt zowel automatische- als mechanische en quartz horloges en zijn voorzien van Japanse en Zwitserse uurwerken. Junkers combineert in haar horloges klassieke ontwerpen met de hoogste technische kwaliteit.

Junkers Bauhaus 6030-2

Het assortiment bestaat uit allerlei collecties en designs, waardoor er voor elke liefhebber letterlijk een passend horloge is. Zo zijn er de eerder genoemde Bauhaus horloges, welke een minimalistische uitstraling hebben en gekenmerkt worden door onder andere dunne horlogekasten. Deze serie horloges is enorm populair en voorziet in zowel dames- als herenhorloges. De G-38 serie is geïnspireerd op een legendarisch vliegtuigontwerp van Hugo Junkers, de G-38. De ontwerpen in deze serie zijn tijdloos en hebben een retro uitstraling. Een ander voorbeeld uit de Junkers collectie zijn de cockpit JU52 horloges. Deze horloges zijn een verwijzing naar de cockpit van de JU52 en hebben een sportief design. Dit is slechts een kleine greep uit de prachtige collectie van Junkers. Naar welk horloge uw voorkeur ook uitgaat, bij Junkers kiest u gegarandeerd voor duurzaamheid, kwaliteit en hoogstaande techniek. Het merk is daarnaast ook zeer betaalbaar.

BensonTrade biedt een zeer ruim assortiment Junkers horloges voor zowel dames als heren. Elk Junkers horloge wordt geleverd in een luxe officiële box met twee jaar garantie en handleiding.