Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 8 augustus 2019 om 17:09 uur

Een Duits horlogemerk met een ruim aanbod aan zowel dames- als herenhorloges van een goede kwaliteit met een rijke historie, dat is Zeppelin in een notendop. De naam van het merk voert ons terug naar de legendarische luchtvaarthistorie van weleer. Wanneer luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin in 1900 zijn eerste luchtschip bouwt, is dat het begin van een nieuw tijdperk. De naar Ferdinand von Graff vernoemde ‘Zeppelin’ is dan ook zeer populair voor WOI. Tussen 1900-1938 worden nog eens 100 van deze majestueuze luchtschepen gebouwd, in 27 verschillende series. Hiermee is de Zeppelin niet meer weg te denken uit de luchtvaarthistorie. Later zijn de Zeppelin horloges geïntroduceerd met de duidelijke link met de luchtschepen.

Het Zeppelin thema is doorgevoerd in de collectie van Zeppelin horloges, waarmee achter elke serie in de prachtige collectie een bijzonder verhaal schuilt. De liefhebber van exceptionele horloges met interesse in deze legendarische historie, zal dan ook zeker gefascineerd zijn door de Zeppelin collectie. De collectie herbergt horloges met zowel quartz- als mechanische en automatische uurwerken.  De horloges van Zeppelin worden vervaardigd in Duitsland, waarmee u gegarandeerd een duurzaam en betrouwbaar product in huis haalt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Zeppelin 7618M horloge

De designs van Zeppelin zijn klassiek vormgegeven, stijlvol en tijdloos. Een combinatie van hoge kwaliteit, hoogstaande techniek en nostalgisch design maken van Zeppelin een absoluut succesverhaal. Daarnaast is het merk ook nog uiterst betaalbaar. De materialen voor de ontwerpen worden met zorg gekozen. De Zeppelin horloges zijn voorzien van een prachtige lederen- of edelstalen band. Verder wordt er onder andere gebruik gemaakt van gehard mineraalgas en saffierglas. De horloges worden geleverd in een chique horlogebox met twee jaar garantie en gebruiksaanwijzing.

BensonTrade is officieel dealer van Zeppelin. Dit betekent dat wij de echtheid garanderen en elk horloge leveren in originele verpakking met minimaal twee jaar garantie.