Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Maen horloges | Uitverkoop!

Geplaatst op 9 augustus 2019 om 16:22 uur

Het horlogemerk Maen is opgericht door twee Nederlanders die gefascineerd raakten door het verhaal dat schuil gaat achter New York City. Diverse plaatsnamen uit New York zijn oorspronkelijk afkomstig uit het Nederlands. Een voorbeeld hiervan is Manhattan, dat in 1626 omgedoopt werd in Nieuw-Amsterdam, toen het werd ontdekt door Kapitein Hudson van het Nederlandse schip ‘de halve Maen’.  In het Hudson-River valley gebied is nog altijd de invloed van de Nederlanders voelbaar. Een bijzonder verhaal achter deze nostalgische naam.

Maen is een bijzonder horlogemerk dat de focus legt op kwaliteit en materiaalgebruik. Daarnaast staat oog voor het kleinste detail hoog in het vaandel, dit komt dan ook in elke fase van de ontwikkeling van een horloge terug. Elk Maen horloge wordt met de hand vervaardigd en voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk van Zwitserse makelij. Het merk weet zich te onderscheiden van andere merken door een openheid van geest en het ontwerpen van unieke uurwerken. Voor een Maen horloge de markt opgaat, moet het voldoen aan de strengste eisen en diverse testen ondergaan.

Maen Manhattan horloge

De eigenaren van het merk Maen zijn heden dag nog steeds Nederlands, maar de horloges in de collectie van Maen zijn van Scandinavisch design en worden ontwikkeld in Stockholm. In de collectie vindt u zowel casual als zakelijke herenhorloges, elk design even stijlvol. Ondanks de hoge eisen die Maen zichzelf stelt op het gebied van kwaliteit, materiaalgebruik en stijl zijn de horloges zeer betaalbaar. BensonTrade heeft de Maen horloges op dit moment in de uitverkoop en biedt alle horloges van Maen dan ook aan met hoge kortingen. Bent u op zoek naar een horloge met een fraaie verschijning en hoge kwaliteit, dan is dit het juiste moment. Elk horloge van Maen wordt geleverd met twee jaar garantie in een luxe officiële box.