Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik watchwinders | Officieel dealer

Geplaatst op 2 augustus 2019 om 13:47 uur

De echte liefhebber van automatische horloges kan er niet buiten, een goede watchwinder. Dit ultieme accessoire zorgt ervoor dat uw horloge niet stil komt te staan wanneer het niet gedragen wordt, door de natuurlijke beweging van de pols na te bootsen. Elk automatisch horloge heeft deze beweging nodig om van de benodigde energie te worden voorzien. Door te voorkomen dat uw horloge stil komt te staan, voorkomt u tegelijkertijd slijtage aan het horloge en onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Verder is een watchwinder een veilige opbergplaats voor uw horloge.

Swiss Kubik watchwinder geel

Er zijn veel verschillende soorten en merken watchwinders op de markt. Een Zwitsers merk dat eruit springt is Swiss Kubik watchwinders. Swiss Kubik watchwinders is een zeer vooruitstrevend watchwinder merk dat gaat voor de nieuwste technologieën op dit gebied. In de ruim 10 jaar tijd dat Swiss Kubik watchwinders actief is op deze markt, wist het merk al een zesde generatie Swiss Kubik watchwinders te realiseren. Steeds weer is het merk op zoek naar de meest geavanceerde technologie en de beste kwaliteit. Niet alleen worden de watchwinders van Swiss Kubik met de hand ontworpen en met de grootste zorg gemaakt in Zwitserland, ook zoekt het bedrijf al haar leveranciers binnen een straal van 50 km. Zo zijn zij in staat de lijntjes kort te houden en er zelf op toe te zien dat er de allerbeste kwaliteit geleverd wordt.

Elke Swiss Kubik watchwinder is voorzien van een prima kwaliteit Zwitserse motor. De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges, ongeacht het merk. De modellen zijn compact van formaat en werken +- twee jaar op batterijen, wat ze erg geschikt maakt om mee te nemen op reis of te plaatsen in een kluis. Swiss Kubik is een traditioneel merk en valt tegelijkertijd op door de moderne vormgeving en technologie. De collectie van Swiss Kubik biedt verschillende watchwinders qua stijl, kleur en materiaal. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van aluminium en leder. Daarnaast zijn er modellen voor één horloge, maar ook modellen voor meerdere automatische horloges. Optioneel zijn de beschermglaasjes mee te bestellen om uw horloge te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Elke Swiss Kubik watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie. De meeste modellen leveren wij vanuit voorraad.