Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin 100 Years horloges

Geplaatst op 5 januari 2022 om 14:04 uur

Voor de horlogeliefhebber die het waardeert wanneer een horlogemerk een stukje historie met zich meebrengt, is Zeppelin zeker een interessant merk. Dit Duitse horlogemerk voert de echte liefhebber terug naar de tijd dat de Zeppelin de luchtvaargeschiedenis voor altijd veranderde. De Zeppelin is ontworpen door luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin. De naam van het horlogemerk Zeppelin is geïnspireerd door deze getalenteerde en bijzondere man. Waar de Zeppelin destijds de meest elegante wijzer van vervoer was, brengen de horloges van Zeppelin tegenwoordig dezelfde elegantie. Als officieel dealer van Zeppelin brengen wij dit interessante merk graag onder de aandacht. Ben jij geïnteresseerd in fraaie en betaalbare horloges? Dan moet je zeker verder lezen.

Zeppelin 7680-1 horloge

De collectie van Zeppelin horloges is op verschillende vlakken divers en onderscheidend te noemen. Zo biedt het merk wat betreft uitstraling vele verschillende mooie designs, zodat er voor diverse persoonlijke voorkeuren alternatieven voor handen zijn. Maar ook op het gebied van uurwerken, biedt Zeppelin een mooie mix. Zo zijn er horloges met zowel quartz, mechanische en automatische uurwerken van Zeppelin verkrijgbaar. Zeppelin biedt bovendien een zeer goede kwaliteit en afwerking voor een aantrekkelijke prijs. Met deze goede prijs-/kwaliteit verhouding weet het merk Zeppelin ook toegankelijk te blijven voor mensen met een minder groot budget. Dit in combinatie met de gevarieerde collectie maakt dat Zeppelin interessant is voor vrijwel elke liefhebber en/of verzamelaar van kwaliteitshorloges. Een echt Zeppelin horloge mag in geen enkele verzameling ontbreken.

Graag lichten we in dit artikel enkele horloges van Zeppelin voor je uit. We hebben hiervoor 3 bijzondere modellen uit de Zeppelin 100 Years serie uitgekozen. De Zeppelin 100 Years serie herbergt prachtige stijlvolle en klassieke horloges welke speciaal ontworpen zijn voor het 100 jarig jubileum. Met deze serie heeft Zeppelin een reeks tijdloze designs weten te ontwerpen, waarmee het merk iedere liefhebber zal weten aan te spreken. Een mooi model dat afkomstig is uit deze serie, is de Zeppelin 100 Years 7618-1. Dit horloge is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk van het merk ETA Valjoux en is tot 50 meter waterdicht. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 42mm en een dikte 13mm. Het horloge beschikt verder over verschillende mooie extra functionaliteiten zoals een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en een chronograaf functie. Wat betreft uitstraling is dit een traditioneel horloge in een stijlvol design. De horlogeband is vervaardigd uit een mooie kwaliteit leder in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. Verder is er gekozen voor het gebruik van sterk saffierglas, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes of beschadigingen. De wijzerplaat is wit van kleur met zwarte accenten.

Het volgende horloge dat we graag onder je aandacht brengen is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk en is eveneens tot 50 meter waterdicht. Verder lijkt het model een beetje op het voorgenoemde design wat betreft uitstraling. Zo heeft ook dit horloge een wit uurwerk met zwarte accenten en is het voorzien van een prachtige lederen band, bij dit horloge in de kleur bruin. Ook dit horloge kenmerkt zich door technische verfijning. Zo biedt ook dit horloge een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en een chronograaf functie. Met andere woorden, opnieuw een zeer compleet kwaliteitshorloge met een tijdloos design.

Het derde en  laatste horloge uit de 100 Years collectie van Zeppelin dat we benoemen is de Zeppelin 100 Years 7690-1. Dit model biedt eveneens een prachtige lederen band in de kleur zwart, welke sluit met een doornsluiting. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. De kleur van de wijzerplaat van dit horloge is zilver. Dit model van Zeppelin is voorzien van een Swiss made quartz uurwerk van het merk Ronda. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een doorsnede van 40 mm. Ook op technisch gebied biedt dit horloge weer een compleet plaatje. Met een secondewijzer, datumaanduiding, tachymeter en opnieuw een mooie chronograaf functie, biedt het horloge alles dat de liefhebber zich kan wensen.

Naast de horloges uit de 100 Years serie biedt Zeppelin natuurlijk nog vele andere series die absoluut het bekijken waard zijn. Zo staat het merk ook onder meer bekend om de bijzondere Bauhaus horloges, welke zijn geïnspireerd op de kunststroming Bauhaus. In deze serie zien we minimalisme en ingetogen karakters als uitgangspunt.  Maar ook alle andere series uit de collectie van Zeppelin bieden vele karakteristieke designs welke absoluut het bekijken waard zijn.

Zeppelin is een bekend merk, maar tegelijkertijd ook een kleiner merk met extra aandacht voor kwaliteit en afwerking. Dit is dan ook terug te zien aan het oog voor detail dat duidelijk naar voren komt bij de horloges van Zeppelin. Met een Zeppelin horloge kies je voor een merk met historie dat een vleugje nostalgie doet opleven in deze moderne tijden.

Wanneer je een Zeppelin horloge bij ons wilt bestellen, doe je dit eenvoudig en vooral ook veilig bij ons in de webshop. Betalen kan gemakkelijk met iDeal, Paypal of creditcard en wij zorgen ervoor dat jouw pakketje veilig wordt verstuurd met Fedex, DPD of Post NL.

Als officieel Zeppelin dealer bieden wij je zekerheid, een ruime collectie en snelle levering vanuit voorraad.