Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges

Geplaatst op 29 december 2021 om 14:27 uur

Als je een echte liefhebber bent van mooie horloges ben je bij BensonTrade aan het goede adres. Een ideaal horloge is dan ook niet alleen van hoge kwaliteit maar heeft nog meer te bieden. Een merk dat veel meer biedt, naast een uitstekende kwaliteit, is het Italiaanse merk Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazia PVD horloge

Meccaniche Veneziane besteedt aan ieder afzonderlijk onderdeel van de horloges de uiterste zorg en aandacht. Enkel de beste ambachtslieden op dit gebied komen bij de productie van deze horloges te pas. Een goed voorbeeld van een onderdeel waaraan veel aandacht wordt besteed zijn de horlogebanden. Iedere horlogeband wordt met passie en liefde voor het vak handgemaakt door echte vakmensen. Het leder dat hiervoor wordt gebruikt wordt behandeld met een milieuvriendelijk looiproces, wat zorgt voor een stukje  duurzaamheid van het merk. Bovendien zorgt dit proces voor een bijzondere retro look van de banden naarmate het horloge langer gebruikt wordt, dat onmogelijk op een andere wijze kan worden verkregen. Het leder is afkomstig uit Toscane en Veneto.

Milieuvriendelijk te werk gaan is overigens een belangrijk aspect van het gedachtegoed van Meccaniche Veneziane. Men richt zich dan ook op de consument die zowel mens als milieu respecteren. Naast de prachtige lederen horlogebanden komt ook bij de bijzondere houten horlogedoosjes van Meccaniche Veneziane de hand van de vakman eraan de pas. Deze horlogedoosjes worden gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli en bieden een absolute meerwaarde wanneer je gaat voor een totaalbeleving bij aanschaf van een nieuw horloge. De Meccaniche Veneziane horloges worden daarnaast natuurlijk ook met de grootst mogelijke zorg geassembleerd door de horlogetechnici van dit bijzondere merk. In ieder aspect en detail van ieder afzonderlijk horloge van het merk vind je dan ook zorg, aandacht en passie voor horloges terug.

In de collectie van Meccaniche Veneziane zien we sportieve en moderne designs. De horloges van Meccaniche Veneziane zijn dan ook een mooie combinatie van de meest moderne techniek en de welbekende Italiaanse goede smaak en klasse. Meccaniche Veneziane weet als jong horlogemerk met zijn horloges veel liefhebbers aan te spreken. Niet alleen door de hoge kwaliteit, sublieme afwerking en het oog voor detail, maar ook doordat de horloges van Meccaniche Veneziane zeer betaalbaar zijn. Meccaniche Veneziane biedt horloges met Zwitserse automatische uurwerken, maar tegenwoordig ook horloges met automatische Japanse uurwerken. Dit maakt de prijs van de horloges nog interessanter. Wanneer jouw interesse ligt bij horloges met Swiss made uurwerken moet je zeker verder lezen. Wij bieden namelijk de laatste serie horloges met Swiss made uurwerken van Meccaniche Veneziane in onze webshop aan, en deze zijn nu afgeprijsd.

We hebben het dan over de Meccaniche Veneziane Nereide GMT horloges. Er zijn bij ons nog verschillende modellen uit deze serie verkrijgbaar met horlogebanden in verschillende tinten bruin of zwart. Graag benoemen we een tweetal modellen afkomstig uit deze serie.

Het eerste horloge is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Diaspro. Dit horloge is aansprekend, door de combinatie van de lichtbruine lederen band, zwarte wijzerplaat en contrasterende rood met blauwe draaibare bezel. Met dit horloge kies je voor iets unieks om de pols. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 14 mm en doorsnede van 42 mm. Verder is er gebruik gemaakt van het welbekende extreem sterke saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes te zien zijn. Daarnaast is het horloge voorzien van een verschroefde kroon en is het tot 200 meter waterdicht. Het Swiss made automatische uurwerk zorgt ervoor dat je altijd op je horloge kunt rekenen. Verder biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en een mooie GMT functie. Het Superluminova zorgt ervoor dat het horloge ook in het donker te raadplegen is.

Een tweede model dat we eveneens met een mooie korting aanbieden is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT Topazia PVD. Dit horloge is eveneens een echte eyecatcher. De lederen horlogeband is uitgevoerd in een bijzonder mooie lichtbruine kleur leder. De wijzerplaat is zwart met gouden accenten en ook de draaibare bezel is uitgevoerd in de kleur goud. Uiteraard is ook dit horloge uitgerust met een Zwitsers automatisch uurwerk van ongeëvenaarde kwaliteit en het sterke saffierglas. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal PVD en is 14 mm dik en heeft een doorsnede van 42 mm.

Ook dit horloge biedt verschillende mooie extra’s. Niet alleen is dit model voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren, maar ook een verschroefde kroon, GMT functie en Superluminova ontbreken niet. Kortom, een zeer compleet en stijlvol horloge waarvan je jarenlang plezier kunt hebben.

Wij leveren ieder Meccaniche Veneziane horloge met 2 jaar garantie. Natuurlijk ontvang je je Meccaniche Veneziane horloge in de prachtige houten horlogebox waar het merk bekend om staat. Wanneer je nu kiest voor een Swiss made Nereide horloge van Meccaniche Veneziane kies je voor topkwaliteit tegen een extra scherpe prijs.  Je hebt hiermee bovendien een horloge dat bij vrijwel iedere outfit passend en daarbij een uiting van goede smaak is.

Bekijk de actuele collectie Meccaniche Veneziane horloges in onze webshop. Wij leveren vanuit voorraad en verzenden wereldwijd. In onze webshop kan je betalen per creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Verzenden doen we met DPD, Fedex of PostNL.