Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Prachtige Zeppelin horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 3 april 2019 om 08:13 uur

Diverse horlogemerken hebben een prachtige geschiedenis en/of oorsprong. Zeppelin horloges zijn een goed voorbeeld.

Het Duitse horlogemerk Zeppelin vindt zijn naam en oorsprong in de luchtvaarthistorie. De Duitse uitvinder en luchtvaartpionier Ferdinand Graf von Zeppelin bouwde in 1900 zijn eerste luchtvaartschip, de naar hem vernoemde Zeppelin. In de jaren voor WOI was de majestueuze Zeppelin zeer populair en heeft dan ook een belangrijke rol gespeeld in de luchtvaartgeschiedenis.

Zeppelin horloge

De horloges van Zeppelin zijn een prachtige combinatie van een stukje nostalgie en moderne techniek. Elk ontwerp vertelt zijn eigen verhaal. Zo zijn er de ‘100 jaar Zeppelin’  en ‘Princess of the sky’ collecties, welke speciaal zijn ontworpen ter ere van het 100 jarig jubileum van Zeppelin. Elk Zeppelin horloge deelt zijn elegantie, hoogstaande techniek en tijdloze uitstraling met de fascinerende Zeppelin van weleer.

In de uitgebreide horlogecollectie vindt u Zeppelin horloges met zowel quartz- als automatische kwaliteitsuurwerken, zodat er voor elke liefhebber een passend horloge te vinden is. De uitstraling van de horloges is stijlvol en traditioneel. Voor de klassieke ontwerpen is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gehard glas, edelstaal en leder. Met een Zeppelin horloge kiest u dus niet alleen voor een stukje geschiedenis en nostalgie, maar ook voor een betrouwbaar en duurzaam horloge waarvan u jaren plezier zult beleven.

Bent u op zoek naar een fraai Zeppelin horloge? Bekijkt u onze collectie 2019 met daarin de nieuwste Zeppelin horloges.