Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco nieuwe horlogecollectie 2019

Geplaatst op 28 maart 2019 om 13:43 uur

Laco horloges worden al bijna een eeuw geproduceerd in Duitsland. Het merk kent dan ook een indrukwekkende en lange historie. Zo waren zij een van de uitverkoren merken die in de jaren ‘40 pilotenhorloges mochten maken voor het Duitse leger. Hun betrouwbare en duurzame ontwerpen werden door hen goed ontvangen en deze vintage horloges zijn nog steeds verkrijgbaar en zeer in trek. Hier danken zij dan ook een groot gedeelte van hun naamsbekendheid aan. Ook in de tijd van de tweede wereldoorlog wist Laco zich staande te houden en zelfs de productie van hun horloges te verhogen, dit in tegenstelling tot vele andere horlogemerken.

Waar het merk waarde blijft hechten aan het traditionele pilotenhorloge, blijft het zich door de jaren heen ook duidelijk ontwikkelen op technisch gebied en brengt dan ook diverse moderne designs op de markt. Behalve traditie staat innovatie dan ook hoog in het vaandel bij het horlogemerk Laco. Het merk produceert niet alleen automatische horloges, maar ook quartz horloges die meer betaalbaar zijn en goed tegen een stootje kunnen. Naast de hoge kwaliteit van de horloges is het merk ook zeer betaalbaar en spreekt hiermee een ruime doelgroep horlogeliefhebbers aan.

Laco horloge

De Laco horloges kenmerken zich door een ingetogen karakter en minimalistische designs. Met de traditionele ontwerpen weet Laco het gevoel van nostalgie te vangen. Voor de ontwerpen wordt gekozen voor fraaie materialen zoals edelstaal en leder. Deze combinatie zorgt voor een zeer leuke horlogecollectie waarmee Laco al jaren succes heeft.

Als officieel dealer van Laco horloges leveren wij de meeste horloges uit voorraad, met 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding.