Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Luwima watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 3 april 2019 om 08:22 uur

Een echte horlogeverzamelaar en liefhebber onderkent de waarde van een goede watchwinder. Een watchwinder van goede kwaliteit zorgt ervoor dat u uw waardevolle horloge(s) kunt beschermen tegen slijtage en dat deze nauwkeurig op tijd blijft lopen, ook wanneer u deze niet draagt. Een watchwinder is niet alleen fraai maar vooral praktisch.

Een uitzonderljk merk binnen onze collectie watchwinders is Luwima. Luwima onderscheidt zich van andere merken doordat het merk voorziet in een unieke wijze van het opwinden van automatische horloges en is daarnaast een echte eye catcher binnen uw interieur en verzameling. De stijlvolle ontwerpen zijn uniek en modern. Door een andere benadering te kiezen dan de geijkte watchwinders en innovatief te werk te gaan, wist Luwima één van de meest interessante watchwinder merken op de markt te worden. Hierdoor zijn de Luwima watchwinders in korte tijd zeer populair geworden.

Luwima watchwinder

De ontwerpen van de Luwima watchwinders bieden ruimte voor meerdere horloges en er is keuze uit diverse kleuren en varianten, waardoor er voor elke persoonlijkheid een passende watchwinder te vinden is.  Elk onderdeel van de watchwinders is op maat gemaakt en gefreesd. Dit is geheel volgens de gedachte waar Luwima waarde aan hecht, namelijk ‘vorm volgt functie’. De watchwinders zijn gemaakt van aluminium, vanwege de duurzaamheid, sterkte en tegelijkertijd lichte gewicht van het materiaal. In een watchwinder van Luwima komen kwaliteit, originaliteit en passie voor horloges samen.

Bent u op zoek naar een watchwinder in het hogere segment omdat u het beste wilt voor uw automatische horloges? Een Luwima watchwinder is absoluut aan te bevelen! Bekijk hier de actuele Luwima watchwinder collectie.