Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Prachtige kwaliteit Fortis horloges

Geplaatst op 28 juli 2020 om 11:53 uur

Voor de liefhebbers van een sportief horloge van hoogwaardige kwaliteit, is Fortis een heel geschikt merk. Dit Zwitserse horlogemerk is absoluut uniek op het gebied van design en kwaliteit en biedt bovendien scherpe prijzen. Met deze combinatie aan eigenschappen spreekt dit niche merk een breed publiek aan. Het is dan ook niet voor niets dat Fortis als horlogemerk zeer geliefd is bij horlogeliefhebbers. Met een ervaring op dit gebied sinds 1912 weet Fortis het uiterste uit zijn producten te halen en draagt het Swiss made label dan ook met trots.

Fortis Dornier GMT 402.35.41 horloge

De horlogecollectie van Fortis is zeer uitgebreid en divers. Het merk biedt niet alleen kwalitatieve pilotenhorloges, maar nog vele andere sportieve modellen. Elk horloge is voorzien van een automatisch uurwerk van Zwitserse komaf, waarmee de kwaliteit natuurlijk voor zichzelf spreekt. Een voorbeeld van een serie met mooie pilotenhorloges van Fortis zijn de Fortis Aeromaster horloges. Deze horloges zijn wat betreft uitstraling sportief en robuust te noemen. We zien binnen deze serie modellen die tot wel 200 meter waterdicht zijn. Ook zijn ze voorzien van Superluminova, wat oplicht in het donker. Andere mooie extra functionaliteiten zijn de datumaanduiding en de lichtgevende indicators.

Een uniek horloge binnen de serie van Fortis dat zeker benoemd moet worden is de Fortis Dornier GMT 402.35.41. Dit is een absoluut exclusief pilotenhorloge met een mooie en geavanceerde chronograaf functie. Het horloge is verder voorzien van lichtgevende indicatoren, Superluminova, een verschroefde kroon en een prachtige lederen horlogeband. Kortom, een uniek stuk van zeer hoge kwaliteit met alles erop en eraan.

Een andere serie waar Fortis bekend om staat is de ‘Cosmonauts’ serie. Voor deze serie horloges is Fortis een samenwerking aangegaan met Russische Cosmonauten, wat natuurlijk een heel bijzonder gegeven is. Op de achterkant van de horloges is het embleem van ‘the Russian Space Agency’ gegraveerd. De horloges zijn tot 200 meter waterdicht, voorzien van een draaibare bezel en moeten letterlijk onder hoge druk kunnen presteren, aangezien ze worden gebruikt door de Russische Cosmonauten.

Naast de genoemde modellen van Fortis vindt u binnen de collectie nog veel meer mooie en interessante modellen, waaronder prachtige duikhorloges. De kwaliteit van de horloges staat buiten kijf en met de scherpe prijzen maakt Fortis dat deze horloges binnen handbereik zijn voor mensen met een divers budget. In onze webshop vindt u een ruim assortiment Fortis horloges. Wanneer u bij ons een Fortis horloge bestelt, ontvangt u deze thuis met twee jaar garantie in een luxe officiële box.