Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Nereide | SALE !!

Geplaatst op 31 juli 2020 om 16:28 uur

Er zijn allerlei horlogemerken die prachtige horloges maken. Horloges met Zwitserse automatische uurwerken, saffierglas, verschroefde kroon, draaibare bezel en een lichtgevende index. Maar horloges die deze uitstekende eigenschappen hebben zijn zeer betaalbaar? Horloges met deze eigenschappen kosten vaak 1000+ euro. Het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane doet het anders, bij dit merk koop je een Swiss made horloge met van hoge kwaliteit voor minder dan 600 euro. Hoe dit kan? Wij geven op alle Swiss made Meccaniche Veneziane horloges nu een extreem hoge korting. Deze korting geldt zolang onze voorraad strekt, en veel modellen zijn al uitverkocht. Het gaat dus echt een om speciaal aanbod om een prachtig Zwitsers horloge te kopen voor een spectaculair lage prijs.

Meccaniche Veneziane Nereide GMT Ardesia horloge

Meccaniche Veneziane horloges

Voor de horlogeliefhebbers die Meccaniche Veneziane nog niet kennen geven we een korte introductie. Dit Italiaanse horlogemerk is een paar jaar geleden opgericht door twee broers die de Italiaanse horlogetechniek wilden laten herleven. De regio nabij Venetië staat namelijk bekend vanwege haar techniek en ambacht m.b.t. klokken en tijdinstrumenten. Tegenwoordig heeft Italië niet heel veel succesvolle horlogemerken, waardoor er ruimte was voor een nieuw merk dat alle eigenschappen van een heel duur horloge combineert en via moderne marketingmiddelen in de markt zet. Meccaniche Veneziane weet heel slim via social media, YouTube en kleinschalige marketingcampagnes haar horloges te presenteren aan een jong en trendy publiek. Hierdoor is het merk zonder een groot marketingbudget erin geslaagd de Meccaniche Veneziane horloges enorm populair te maken. Doordat er geen hoge kosten zijn qua marketing kan de marge op de horloges veel kleiner zijn, hetgeen resulteert in een zeer aantrekkelijke winkelverkoopprijs.

Techniek en eigenschappen

Als we naar de horloges zelf kijken valt op dat Meccaniche Veneziane enkel gebruik maakt van automatische uurwerken. De eerste series zijn van Zwitserse afkomst en mogen het predicaat Swiss made dragen. De huidige collecties zijn voorzien van een Japans automatische uurwerk. De Meccaniche Veneziane Nereide horloges zijn allemaal voorzien van een edelstalen kast, saffierglas, datumfunctie, draaibare bezel, lichtgevende index en een verschroefde kroon. Dit laatste is belangrijk gezien de waterdichtheid van 200 meter / 20 ATM. Een Meccaniche Veneziane horloge is waterdicht en kan je probleemloos dragen wanneer je gaat zwemmen, duiken of lekker gaat ontspannen in de sauna.

Het moderne en trendy design van de Meccaniche Veneziane horloges lijkt wat op Rolex. Dit hoogwaardige merk heeft natuurlijk een bepaalde aantrekkingskracht die veel andere horlogemerken proberen te integreren in hun eigen horloges. Het robuuste en stoere karakter dat de Meccaniche Veneziane horloges hebben geeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De horloges vallen in de goede zin van het woord op. De drager van een Meccaniche Veneziane horloge heeft nagedacht over wat hij wilt dragen om zijn pols en een bewuste keuze gemaakt voor een kwaliteitshorloge met Zwitsers uurwerk.

Nereide en Nereide GMT modellen

De populairste modellen van Meccaniche Veneziane zijn van de Nereide en Nereide GMT serie. Vandaar ook dat we juist de horloges uit deze series in prijs hebben verlaagd. Bekijk snel de actuele Meccaniche Veneziane Nereide horloges met zeer aantrekkelijke kortingen.

Elk horloge wordt geleverd in een schitterende handgemaakte houten horlogebox. Uiteraard is een handleiding en certificaat inclusief. Dit maakt het plaatje compleet. Ben jij op zoek naar een kwaliteitshorloge van Zwitserse komaf met Italiaanse klasse? Dan ben je bij Meccaniche Veneziane op het juiste adres.

Als officieel dealer van Meccaniche Veneziane leveren wij uit voorraad en verzenden wij wereldwijd. Buiten de EU leveren wij BTW vrij. Dit bespaart 21%. Uiteraard kan je in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewoon via bankoverschrijving.