Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Masterbox watchwinders

Geplaatst op 21 juli 2020 om 14:49 uur

Op het gebied van watchwinders is zijn er veel verschillende opties. Natuurlijk zijn er tal van merken, maar ook verschil in kwaliteit, capaciteit en design spelen een rol. Wanneer u één automatisch horloge bezit, zult u misschien vooral op zoek zijn naar de functionaliteit van een watchwinder. Er zijn verschillende merken die watchwinders aanbieden voor één enkel horloge, die vaak als voordeel hebben dat ze handzaam zijn en dus makkelijk mee te nemen zijn. Een ander voordeel kan zijn dat deze watchwinders vaak op batterijen hun werk doen en derhalve gemakkelijk in een kluis kunnen worden geplaatst. Maar het meest belangrijke is dat een watchwinder voor één automatisch horloge eigenlijk overal past omdat de watchwinder zo compact en klein mogelijk is.

Swiss Kubik Masterbox Aluminium black watchwinder

Swiss Kubik is een watchwinder merk dat Zwitserse kwaliteit watchwinders levert en ook voor een enkel automatisch horloge mooie opties biedt voor de benodigde energiebehoefte. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Swiss Kubik Masterbox watchwinders, ook wel Swiss Kubik Aluminium watchwinders genoemd. Deze watchwinders zijn  compact, energiezuinig en werken op batterijen. Een Swiss Kubik watchwinder kan met een set AA batterijen tot wel drie jaar zijn horloges opwinden. Ideaal wanneer u uw watchwinder graag meeneemt op reis of naar kantoor. Of wanneer u voor een optimale veiligheid gaat en uw horloge het liefst in de kluis bewaard. Bovendien zijn de krachtige Zwitserse motoren van Swiss Kubik zeer stil in gebruik, ook op de langere termijn. U kunt dus uw automatische horloge opwinden zonder het ongemak van vervelende geluiden te ervaren.

De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is voorzien van een aluminium behuizing. Dit maakt de watchwinder licht in gewicht. De watchwinder is voorzien van een USB aansluiting, een overwind protectie en instelbaar aantal toeren. Zoals de naam al verraadt is de watchwinder zwart van kleur, wat ervoor zorgt dat deze in vrijwel elk interieur passend is. Het ontwerp is eenvoudig, modern en strak en laat elk horloge zeer goed uitkomen.

Het is mogelijk tegen een meerprijs een glazen deurtje te bestellen wanneer u een Swiss Kubik watchwinder bestelt. Deze beschermt uw geliefde horloge(s) dan onder meer tegen condens, stof en vuil. Ook een adapter en kleinere horlogehouders zijn optioneel leverbaar. De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is dan ook geschikt voor elk automatisch horloge. Het opwinden van een Breitling, Omega, IWC of Oris horloge is geen enkel probleem.

In onze collectie vindt u de Swiss Kubik watchwinders. Ook de Swiss Kubik Aluminium Black bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Wanneer u deze watchwinder bestelt bij ons ontvangt u deze met een duidelijke handleiding en maar liefst drie jaar garantie zorgvuldig ingepakt bij u thuis. Wij zijn officieel dealer van Swiss Kubik en bieden de nieuwste collecties en dat voor de scherpste prijzen!