Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 14 augustus 2021 om 08:48 uur

Watchwinders zijn een “must have” als je automatische horloges hebt. Deze horlogeaccessoire is er in allerlei soorten en maten. Voor de liefhebber van automatische horloges is een goede watchwinder een onmisbaar onderdeel van deze liefhebberij. Natuurlijk heeft niet iedere liefhebber een onbeperkt budget hiervoor. Een goede watchwinder hoeft echter ook echt niet duur te zijn. Ben je op zoek naar een watchwinder voor meerdere automatische horloges en benieuwd naar een goed alternatief voor de duurdere merken? Dan is dit artikel interessant voor jou. Wij brengen namelijk graag het merk Paul Design watchwinders bij je onder de aandacht. Als officieel dealer zijn we al ruim 10 jaar partner van dit aansprekende merk.

Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder

Paul Design is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Voor Paul Design zijn innovatie en vernieuwing belangrijke waarden voor de ontwikkeling van hun watchwinders. Dit is dan ook te zien aan hun vooruitstrevende ontwerpen, de gebruikte techniek en fraaie uitstraling.

Binnen de collectie van Paul Design vinden we onder meer watchwinders die zeker voor de verzamelaar heel geschikt zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Paul Design Gentlemen 4+6 watchwinder, die niet geschikt is voor het opwinden van 4 horloges maar daarnaast ook nog extra opbergruimte voor maar liefst 6 horloges. Met deze watchwinder biedt Paul Design dus een bijzonder overzichtelijke en veilige, maar vooral ook ruime opbergplaats voor al jouw horloges bij elkaar. De watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout in de kleur black shadow. Het interieur van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart dat in combinatie met de buitenkant een zeer luxe uitstraling geeft. Deze watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur zodat de horloges nog eens extra beschermd zijn. Je houdt hiermee invloeden van buitenaf makkelijker weg bij je horloges. Denk maar eens aan vuil en stof, condens of ongewenste kinderhandjes bijvoorbeeld.

Paul Design maakt gebruik van Japanse motoren. Deze motoren worden ook gebruikt in het populaire Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow model. Deze motoren hebben verschillende eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw gebruikscomfort wordt verhoogd. Zo zijn ze natuurlijk betrouwbaar en duurzaam, zodat je altijd op je watchwinder kunt rekenen om jouw horloges van de benodigde energie te voorzien. Je hoeft hiermee dus nooit meer bang te zijn voor stilstand van je horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Verder zijn de motoren van Japanse komaf energiezuinig wat voor menig liefhebber een voorwaarde zal zijn. Wanneer je watchwinder jouw horloges opwindt wil je natuurlijk niet gestoord worden door vervelende geluiden. Deze watchwinder van Paul Design met Japanse motoren doet zijn werk dan ook vrijwel geluidloos. Plaats dus wanneer je wilt je watchwinder zonder zorgen in je slaapkamer of op je werkplek.

Met de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder beschik je over de verschillende programma’s zodat dit model geschikt is voor het opwinden van elk automatisch horloge, ongeacht merk of model van het horloge. Je stelt de watchwinder binnen enkele minuten in en hebt er vervolgens geen omkijken meer naar. De horloges worden van energie voorzien en jij kan ze direct wanneer jij dat wilt omdoen en dragen. Daarnaast is de watchwinder natuurlijk uitgerust met een overwind protectie. Je kunt de watchwinder instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Doordat het mogelijk is dit per rotor individueel te doen, schep je de meest ideale condities voor ieder horloge afzonderlijk. Het instellen van de watchwinder doe je eenvoudig met behulp van het moderne touchscreen. Deze watchwinder van Paul Design is als kers op de taart ook nog eens uitgerust met een ingebouwde LED verlichting. Die zorgt ervoor dat je je horloges letterlijk in de spotlight kunt zetten. Niet alleen kun je zo zelf optimaal genieten van het zicht op je horloges, je kunt je watchwinder zo ook gebruiken als display om jouw horloges te laten zien aan anderen.

Kortom, wanneer je kiest voor de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow, kies je voor een klassieke stijlvolle watchwinder met alles erop en eraan tegen een aantrekkelijke prijs. De prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders van Paul Design is zeer goed te noemen, waardoor dit traditionele merk als geen ander de concurrentie weet aan te gaan met duurdere en bekendere merken. Een perfecte keuze dus als je een perfecte combinatie wenst van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar ook buiten dat is Paul Design een interessant merk voor elke liefhebber of verzamelaar. Je levert tenslotte niet in op het gebied van kwaliteit, design of technische snufjes, enkel op de prijs!

Wij bieden een ruime collectie watchwinders van Paul Design in onze webshop. Wanneer je de Paul Design Gentlemen 4+6 Black Shadow watchwinder of één van de andere prachtige watchwinders van dit merk wilt aanschaffen, ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.  

Wij verpakken jouw nieuwe aanwinst uiteraard met de grootst mogelijke zorg, zodat we zeker weten dat deze netjes bij jou aankomt. Met een watchwinder van Paul Design weet je dat je voorlopig geen omkijken meer hebt naar een goede energievoorziening voor jouw horloges. Kies nu voor één van de beste watchwindermerken voor jouw horlogeverzameling en voor je portemonnee!