Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre

Geplaatst op 12 september 2023 om 14:21 uur

Voor de echte horlogeliefhebber gaat er niets boven een fraai automatisch horloge. Een horloge met een automatisch uurwerk laat het werk van de echte horlogemaker tenslotte op de meest pure wijze tot uiting komen.

Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre

Er is echter bij een automatisch horloge wel iets om rekening mee te houden, het horloge functioneert door middel van beweging en niet met behulp van een batterij. Dit betekent dat de bewegingen van jouw pols bij het dragen van het horloge er automatisch voor zorgen dat jouw horloge wordt opgewonden. Op deze manier zal hij dus niet stil komen te staan. Wanneer je je horloge echter niet om de pols hebt, ontbreekt deze vorm van beweging. Dit kan stilstand van je horloge veroorzaken en dit is zeer ongewenst. Niet alleen kan dit namelijk onnauwkeurigheden in de tijdsweergave veroorzaken, daarnaast moet je je horloge ook steeds opnieuw instellen als dit gebeurt. Denk hierbij niet alleen aan de tijd, maar bijvoorbeeld ook aan de datum, de maanfase en een eventuele GMT functie.

Kortom, stilstand van je automatische horloge wil je te allen tijde voor zijn. Hiervoor is een onmisbaar accessoire verkrijgbaar, namelijk een watchwinder. Een watchwinder verzorgt de benodigde beweging voor jouw horloge wanneer je hem niet draagt, meestal door middel van rotatie. Dit is een perfecte oplossing om stilstand te voorkomen. Bovendien heb je met een goede watchwinder direct ook een veilige en stijlvolle opbergplaats voor jouw automatische horloge in handen.

Wanneer je op zoek gaat naar een watchwinder die passend is voor jouw automatische horloge, heb je de keuze uit verschillende merken die hoge kwaliteit bieden. Daarnaast bestaan er ook watchwinders die veel goedkoper zijn, maar niet van de gewenste kwaliteit. Het watchwindermerk Paul Design, dat afkomstig is uit de UK, wilde het gat invullen tussen de goedkope Aziatische watchwinders en de veel duurdere watchwinders van gerenommeerde merken. De mensen bij Paul Design hadden dan ook als doel hoogwaardige watchwinders te produceren, tegen een scherpe prijs. De collectie van Paul Design is zeer gevarieerd en biedt watchwinders voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge, maar ook voor de echte verzamelaar. Voor die liefhebber die op zoek is naar een watchwinder die geschikt is voor het opwinden van een enkel horloge, lichten we graag een specifiek model watchwinder van het merk Paul Design uit. We hebben het dan over de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre.

De Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre is klein van stuk en zodoende makkelijk te plaatsen en verplaatsen. Het meenemen naar kantoor of op reis is hiermee ook een goede mogelijkheid, zeker doordat deze watchwinder niet alleen met een adapter, maar ook op batterij kan functioneren. Deze watchwinder van Paul Design is gemaakt van hout van goede kwaliteit en uitgevoerd in een carbon fibre look. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. De Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre is voorzien van een Japanse motor van topkwaliteit. Deze motor zorgt ervoor dat jouw automatische horloge niet alleen op energiezuinige wijze, maar ook in stilte van de benodigde energie wordt voorzien. Je kunt deze watchwinder hierdoor met een gerust hart op plaatsen neerzetten waar stilte gewenst is, denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer of je kantoor. De watchwinder is bovendien zeer gemakkelijk in te stellen. Met een enkele druk op de knop kun je de instellingen van de watchwinder wijzigen. Zo zijn de draairichting en het aantal rotaties per dag zeer eenvoudig en snel in te stellen. Hiermee zorg je ervoor dat jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Dit maakt dan ook dat de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre geschikt is voor het opwinden van ieder type en merk automatisch horloge. De watchwinder is bovendien voorzien van een overwind protectie, die jouw horloge bescherming biedt tegen overspanning. Je kunt met deze watchwinder van Paul Design rekenen op een veilige, milde en efficiënte wijze van opwinding voor jouw horloge. Paul Design staat bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de watchwinders uit hun collectie. Je krijgt met aankoop van deze watchwinder dan ook veel waar voor je geld. Je hebt hiermee alles om jouw automatische horloge van energie te kunnen voorzien en bovendien kun je je horloge hier veilig in opbergen, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Deze watchwinder is dan ook een echte aanrader als je niet op de kwaliteit wilt hoeven inleveren, maar een minder breed budget wilt of kunt besteden.

Wanneer je de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre of een andere hoogwaardige watchwinder van dit merk wilt aanschaffen, kun je dit met een goed gevoel doen bij ons in de webshop. Als officieel dealer van Paul Design bieden wij je de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen. Je ontvangt de Paul Design Gentlemen 1 Carbon Fibre bij ons bovendien met twee jaar garantie. Kies dan ook nu voor het beste voor jouw automatische horloge én voor je portemonnee, kies voor Paul Design!


05-09-2023 Locman horloge