Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloge

Geplaatst op 5 september 2023 om 15:47 uur

Italiaanse horloges hebben ons altijd al aangesproken. De producenten in Italië produceren altijd met hun hart de meest prachtige producten. Denk aan kleding, kazen, auto’s en horloges. Italiaanse horlogemerken zijn een tijdje minder aanwezig geweest op de wereldmarkt, maar zijn de laatste jaren weer goed op weg met fraaie collecties horloges.

Ben je op zoek naar een sportief horloge met een Italiaans tintje? Lees dan vooral even verder! Wij vertellen je in dit artikel namelijk graag meer over het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman is een bekend Italiaans horlogemerk dat is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba en bovendien het meest populaire horlogemerk van het land. De Locman horloges kenmerken zich door een hoge kwaliteit, een stukje technische finesse en een scherpe prijs. Het merk is daardoor toegankelijk voor een breed publiek van horlogeliefhebbers. Daarnaast valt binnen de collectie van Locman een expressief kleurgebruik op.

Wanneer je houdt van robuuste en sportieve horloges, met een geheel eigen persoonlijkheid, is Locman dan ook zeer de moeite van het leren kennen waard. De horloges van Locman zijn van dermate hoge kwaliteit, dat ze zelfs de speciale rechten hebben verworven om de horloges voor het Italiaanse leger te mogen produceren. Dit getuigt uiteraard van een groot vertrouwen in de horloges van het merk. Erg populair binnen de collectie van Locman zijn de Montecristo modellen. Deze Locman horloges hebben een zeer aansprekend design en zijn dan ook geliefd bij menig horlogeliefhebber. Voor dit artikel hebben wij een drietal Locman Montecristo modellen voor je geselecteerd, waarmee we je graag nader kennis laten maken.

Het eerste Locman horloge dat we graag even in de spotlight plaatsen, is de Locman Montecristo Classic 0510A07S-00GYRDSA. Dit is absoluut een goed voorbeeld van een stijlvol en elegant herenhorloge met een sportief karakter. Het horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van grijs rubber. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium. Dit is een hoogwaardige materiaalsoort die niet alleen sterk, maar ook zeer licht in gewicht is. Dit maakt dit horloge niet alleen duurzaam, maar ook zeer comfortabel te dragen. De horlogekast is 13 mm dik en heeft een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van dit model is grijs van kleur en voorzien van sprekende rode accenten. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas, wat de eigenschap heeft dat het zeer lang mooi blijf. De Locman Montecristo Classic 0510A07S-00GYRDSA is voorzien van een hoogwaardig quartz uurwerk. Dit betekent dat het horloge werkzaam is op batterij. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is dit uurwerk zeer goed bestand tegen stoten en schokken en het is daarnaast zeer punctueel. Het horloge biedt verder een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Tot slot beschik je met dit model over een chronograaf functie.

Het tweede Locman horloge uit de collectie dat ons erg aanspreekt, is de Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK. Dit model is eveneens voorzien van een rubberen horlogeband, dit keer in de kleur zwart. Deze horlogeband zorgt ervoor dat het horloge zeer comfortabel te dragen is. De horlogekast van dit model is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13mm. De doorsnede van de horlogekast is 44mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, waarbij de felgele accenten zorgen voor een sportief tintje. Ook voor dit horloge is er verder gebruik gemaakt van het extreem sterke saffierglas. Het horloge is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Een automatisch uurwerk is afhankelijk van beweging voor zijn functioneren. Dit is voor veel horlogeliefhebbers het meest favoriete soort uurwerk, omdat hierbij het vak van de ambachtelijke horlogemaker het best tot uiting komt. Het horloge is daarnaast tot 100 meter waterdicht. Dit model biedt tevens een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Kortom, een zeer sportief, kwalitatief en betaalbaar horloge.

Het laatste horloge dat wat ons betreft niet mag ontbreken in dit rijtje, is de Locman Montecristo 41mm 0541A19S-00PTWHPL. Dit is een horloge uit de Locman collectie met een meer klassieke uitstraling. Dit model is voorzien van een lederen horlogeband in de kleur groen, voorzien van een patroon. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast is gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en heeft een dikte van 14mm en een doorsnede van 41mm. De wijzerplaat is eveneens groen van kleur en wordt beschermd door zeer sterk saffierglas. Dit model van Locman is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. Met dit horloge beschik je tot slot over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Een Locman horloge is een uitstekende keuze wanneer je een horloge wilt aanschaffen met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je krijgt met een model uit de Locman collectie dan ook veel waar voor je geld. Wanneer jouw oog is gevallen op een fraai Locman horloge, kun je deze bestellen bij ons in de webshop. Naast de genoemde modellen, bieden wij nog vele andere fraaie Locman horloges bij ons in de webshop. Wij leveren deze horloges wereldwijd met een garantietermijn van 2 jaar. Je ontvangt jouw nieuwe horloge bovendien in een luxe officiële box met duidelijke handleiding. Bekijk nu ons aanbod en kies voor jouw favoriete Locman horloge.