Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De betaalbare horloges van Iron Annie

Geplaatst op 20 september 2023 om 08:56 uur

Ben jij op zoek naar een stijlvol horloge van goede kwaliteit en met een aantrekkelijke prijs? Dan is dit een interessant artikel voor jou!

Iron Annie horloge

Wereldwijd zijn er verscheidene horlogemerken die horloges bieden van goede kwaliteit en die tegelijkertijd betaalbaar zijn. Zwitserse horloges staan bekend om de uiterst hoge kwaliteit, maar ook Duitse horloges staan voor degelijkheid en betrouwbaarheid. De Duitse horlogeproducent Pointtec heeft drie verschillende horlogemerken onder zijn hoede, die allen bekend staan om hun gevarieerde en brede collecties. Het gaat hierbij om de horlogemerken Junkers, Zeppelin en Iron Annie. Binnen de collecties van deze merken zijn er horloges verkrijgbaar met diverse soorten uurwerken. Zo kun je bij alle drie deze merken terecht voor horloges met een quartz-/mechanisch- of automatisch uurwerk. Ook is er bij alle drie de genoemde horlogemerken een duidelijke link met de luchtvaarthistorie, waardoor deze merken extra aantrekkelijk zijn voor horlogeliefhebbers met een interesse hierin. In dit artikel vertellen we je graag meer over het merk Iron Annie in het bijzonder.

De naam van het merk Iron Annie refereert aan de naam die de Amerikanen uit bewondering gaven aan de JU-52 vliegtuigen met registratie D-AQUI. Ze doopten deze vliegtuigen zo vanwege hun robuuste inborst en hun betrouwbaarheid. De horloges van Iron Annie staan eveneens bekend om de hoge kwaliteit, het exclusieve design, de betrouwbaarheid en hun robuuste karakter. Vandaar dat de naam van de vliegtuigen destijds, een zeer passende naam voor dit horlogemerk is. Iron Annie horloges weten de liefhebber terug te voeren naar de tijden van weleer, door hun traditionele, soms zelfs retro uitstraling. De collectie van het merk herbergt meer klassieke en meer stoere modellen horloges en biedt bovendien een fraaie collectie pilotenhorloges, speciaal voor de echte liefhebber. De horloges binnen de Bauhaus serie van Iron Annie zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, waarbij minimalisme en ingetogen ontwerpen de boventoon voeren. Deze specifieke horloges hebben een retro uitstraling en zijn voorzien van dunne horlogekasten. Opvallend is daarnaast de perfecte afwerking en het oog voor detail. De Bauhaus horloges van Iron Annie kunnen worden geleverd met een stijlvolle en fraaie lederen horlogeband, of met een stoerdere en robuuste Milanese edelstalen horlogeband. Hiermee wordt de variatie in de collectie van Iron Annie nog eens benadrukt.

We vertellen je graag meer over een aantal specifieke modellen van Iron Annie. Allereerst een model uit de Bauhaus serie van het merk, de Iron Annie Bauhaus 5066-2. Dit horloge is voorzien van een zwartlederen horlogeband met een doornsluiting, die indien gewenst vervangen kan worden door een Milanese edelstalen horlogeband. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 41 mm. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met goudkleurige accenten en is voorzien van K1 mineraalglas. Dit model van Iron Annie is tot 50 meter waterdicht. Het hoogwaardige automatische uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, is afkomstig van het merk Miyota. Naast een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en secondewijzer, biedt dit model ook een gangreserve aanduiding. Als kers op de taart is het horloge voorzien van een glazen bodem, waarmee de echte liefhebber zijn horloge indien gewenst aan het werk kan zien.

Een tweede horloge dat we graag even voor je in de spotlight zetten, is een fraai pilotenhorloge. De Iron Annie Flight Control 5186-3 is voorzien van een retro bruine lederen horlogeband, verfraaid met lichte stiksels. Op de horlogeband prijkt eveneens de merknaam ‘Iron Annie’. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42 mm.
De wijzerplaat van dit horloge is beige van kleur en wordt beschermd door stevig K1 mineraalglas. Dit model is tot 50 meter waterdicht en voorzien van een quartz uurwerk van het merk Ronda (Ronda 5020.B). Dit maakt het horloge niet alleen zeer nauwkeurig wat betreft tijdsweergave, maar ook goed bestand tegen schokken en stoten. De Iron Annie Flight Control 5186-3 biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast beschik je met dit horloge over een handige chronograaf functie.

Wij hebben als officieel dealer van het merk Iron Annie een zeer ruim assortiment horloges te bieden. Wanneer je één van de genoemde modellen zou willen bestellen, of benieuwd bent naar de vele andere mogelijkheden, is het dan ook de moeite zeker waard om onze webshop te bezoeken. Wij leveren de horloges van Iron Annie wereldwijd, met een garantietermijn van 2 jaar. Wij maken voor levering gebruik van de diensten van Fedex, PostNL en DPD. We leveren daarnaast uiteraard een handleiding mee in de vorm van een boekje. Je ontvangt jouw nieuwe Iron Annie horloge verder in een luxe officiële box. Bekijk nu ons ruime aanbod Iron Annie horloges en kies voor het horloge dat het beste bij je past, je zult hier zeker lang plezier van hebben en er geen spijt van krijgen!