Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe generatie Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 5 januari 2021 om 17:45 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson produceert al sinds 2010 watchwinders in verschillende series. De populaire Smart-Tech II serie is sinds 2011 op de markt en wereldwijd een succes. Voornamelijk omdat deze serie hoogwaardige techniek combineert met een hele aantrekkelijke prijs. Nu heeft Benson de allernieuwste Smart-Tech II modellen gepresenteerd. Deze nieuwe generatie watchwinders voldoet aan alle vereisten die een horlogeliefhebber stelt voor het opwinden van zijn of haar automatische horloges.

Benson Smart-Tech II 2021 watchwinder

De nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders zullen vanaf eind januari  2021 verkrijgbaar zijn en zijn uitgerust met duurzame Japanse motoren die tevens vrijwel geluidloos ronddraaien. Elke motor drijft één horlogehouder aan waardoor elk horloge individueel instelbaar is qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar voor 2, 4 en 6 automatische horloges.

Doordat deze watchwinders volledig instelbaar zijn, zijn ze geschikt voor het opwinden van elk automatisch horloge. Je windt horloges van merken zoals Breitling, Omega, Oris, Seiko of Rolex snel en professioneel op, waardoor ze altijd gereed zijn om te dragen. Een stilstaand horloge waarbij je de tijd en datum moet goed zetten en handmatig moet opwinden is verleden tijd.

Alle Benson Smart-Tech II watchwinders hebben een modern design, deur met glas, LED verlichting en zijn zwart gelakt. Aan de binnenkant zijn ze bedekt met zachte stof ter bescherming van de horloges. Ook een extra opberglade ontbreekt niet waardoor je andere horloges en sieraden eenvoudig in de watchwinder kan opbergen.

De horlogehouders hebben een klik systeem waarmee je ze in de watchwinder vastklikt. Hierdoor kan het horloge tijdens het draaien nooit uit de watchwinder vallen. De horlogehouders zijn tevens flexibel en instelbaar qua grootte waardoor ze geschikt zijn voor kleinere en grotere horloges. Je kan dus herenhorloges maar ook dameshorloges opwinden in de Benson Smart-Tech II watchwinders.

De voordelen van de Smart-Tech II watchwinders van Benson zijn talrijk. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, fraaie afwerking en 2 jaar garantie zijn belangrijke aspecten die deze serie watchwinders zo ontzettend populair maakt.

Elke Benson Smart-Tech II watchwinder wordt geleverd in een chique kartonnen verpakking met handleiding en adapter. Eind januari zijn deze nieuwe watchwinders uit voorraad leverbaar. Bestel nu jouw nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinder in onze webshop zodat je verzekerd bent van één van de beste watchwinders op de markt.