Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos horloges

Geplaatst op 29 december 2020 om 16:05 uur

In dit artikel richten we ons met name op de sportieve man. Want waar een horloge voor vele mannen alleen een sieraad is of misschien ook een beetje een statussymbool, is de betekenis van een horloge voor de sportieveling over het algemeen nog belangrijker. Wanneer je op zoek gaat naar een goed en sportief horloge, kijk je niet alleen naar de uitstraling van een horloge, hoewel dat natuurlijk zeker ook een belangrijke rol speelt. De kwaliteit staat in dit geval zeker voorop, want je wilt in alle omstandigheden op je horloge kunnen rekenen. Jouw ideale horloge moet dus absoluut tegen een stootje kunnen en daarnaast is het prettig als het horloge goed waterdicht is. Voor een horloge om mee te duiken of te snorkelen is dit natuurlijk een eerste vereiste. Ook bepaalde extra functionaliteiten zijn eigenlijk onmisbaar voor een sportief horloge.

Davosa Ternos 161.455.10 horloge

Voor de liefhebber van een mooi en sportief horloge, brengen we graag het Duitse merk Davosa onder de aandacht. Davosa is een merk met een lange en bijzondere historie en het avontuur van dit kwaliteitsmerk begon dan ook al in 1881. Door de jaren heen heeft het merk verschillende ontwikkelingen doorgemaakt en uiteraard veel kennis vergaard op het gebied van kwaliteitshorloges. Dit resulteert in de prachtige en gevarieerde collecties horloges waar Davosa vandaag de dag bekend om staat. De Davosa horloges zijn allen van Swiss made kwaliteit, wat maakt dat je met een Davosa horloge een sieraad in huis haalt waar je op kunt vertrouwen en dat heel duurzaam is.

Davosa staat er bekend om dat haar horloges kwalitatief zeer sterk zijn. De uitstraling van de Davosa horloges varieert van klassiek en modern tot sportief. De collectie van Davosa bestaat uit verschillende series horloges. Het mooie van de collectie van Davosa is onder meer dat het op verschillende gebieden zeer divers is. Zo is er de keuze uit mechanische-, automatische- en quartz uurwerken. Maar ook wat betreft uitstraling is er een ruime diversiteit te zien. Er is veel verschil in kleurgebruik in de verschillende series horloges, maar ook bijvoorbeeld het materiaal van de horlogeband verschilt heel erg per horloge. We zien onder meer horlogebanden van edelstaal, leder en kunststof. Er is dus eigenlijk voor iedereen wel een Davosa horloge te vinden dat passend is.

De Davosa Argonautic en de verschillende Pilot series zullen welbekend zijn bij de echte liefhebber. Een andere zeer populaire serie horloges van Davosa is de Davosa Ternos serie. In deze serie vinden we het Davosa Ternos Diver 161.455.10 horloge. Dit Davosa horloge in het bijzonder willen we eens nader voor jullie onder de loep nemen. De Davosa Ternos Diver 161.455.10 is uitgerust met een automatisch Swiss made uurwerk. Dit uurwerk is van het welbekende merk ETA, dat tot de beste in de wereld behoort. Daarnaast is het horloge voorzien van extreem sterk saffierglas. De horlogeband is van edelstaal en daarmee ook zeer sterk. Verder beschikt dit mooie horloge over een aantal extra functionaliteiten. Het gaat dat om lichtgevende indicatoren, datumaanduiding, secondewijzer en een draaibare bezel. Bovendien is het horloge voorzien van een verschroefde bodem. Het horloge is dan ook maar liefst 200 meter waterdicht en daarmee uitermate geschikt voor de sportieveling. Zeker als je van snorkelen en duiken houdt!

De uitstraling van dit specifieke horloge is met de edelstalen horlogekast en horlogeband in combinatie met de witte wijzerplaat met lichtgroene accenten modern en sportief. Wat verder opvalt is de rode secondewijzer. Het horloge heeft een enigszins rustige uitstraling waardoor het passend is bij veel verschillende outfits en persoonlijkheden.

Is het Ternos Diver 161.455.10 horloge jou op het lijf geschreven? In onze webshop bestel je dit horloge eenvoudig, snel en veilig! Wij zijn al geruime tijd officieel dealer van Davosa en beschouwen het merk zelf als één van onze favoriete horlogemerken. Dit heeft de maken met de Swiss made kwaliteit die Davosa te bieden heeft, maar ook met het feit dat de horloges ondanks de goede kwaliteit nog steeds betaalbaar zijn. Dit maakt dat Davosa een geduchte concurrent blijkt voor verschillende duurdere merken en bovendien toegankelijk is voor een breed publiek.

De Davosa Ternos Diver 161.455.10 is bovendien op dit moment bij BensonTrade verkrijgbaar met een aantrekkelijke korting. Dit geldt ook voor verschillende andere modellen van dit kwaliteitsmerk. Een heel mooi moment voor je dus om je eens te verdiepen in de collectie van Davosa. Je kunt nu tenslotte voor een extra scherpe prijs een prachtig horloge van Davosa dragen. Dus wacht niet te lang en bezoek onze webshop. De horloges van Davosa vind je heel gemakkelijk. Bovendien is het mogelijk de horloges met elkaar te vergelijken, met de nieuwe vergelijkfunctie in de webshop.

Wanneer je een Davosa horloge bestelt in onze webshop ontvang je deze thuis in een luxe officiële box, samen met een duidelijke handleiding en 2 jaar garantie.