Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horlogecollectie 2021

Geplaatst op 12 januari 2021 om 16:12 uur

Er zijn maar weinig horlogemerken die dezelfde prijs/kwaliteit verhouding hebben als Iron Annie horloges. Dit merk uit Duitsland produceert haar horloges in Duitsland waarbij kwaliteit, afwerking en hoogwaardige materialen tot de speerpunten behoren. Elk horloge wordt voordat het de fabriek verlaat uitvoerig getest. Hierdoor biedt Iron Annie de spreekwoordelijke Duitse degelijkheid. Met een Iron Annie horloge ben je verzekerd van een fijn en duurzaam horloge waarvan je jaren plezier zult hebben. Maar waarom is dit horlogemerk zo aantrekkelijk?

 Elk Iron Annie horloge is voorzien van een degelijk uurwerk. Dit uurwerk kan een quartz, automatisch of mechanisch uurwerk zijn. Het uurwerk vormt het hart van het horloge en moet van goede kwaliteit zijn. Iron Annie gebruikt enkel degelijke uurwerken in haar horloges van bijvoorbeeld ETA, Seiko en Sellita. Deze uurwerk fabrikanten hebben zich decennia lang bewezen als een betrouwbare partner voor de betere horlogemerken.

Naast het goede uurwerk is een ander belangrijk voordeel dat Iron Annie biedt het feit dat de horloges volledig in Duitsland worden gemaakt. Hoogopgeleide horlogemakers zorgen dagelijks dat fraaie Iron Annie horloges de fabriek verlaten. Veel andere horlogemerken in deze prijs categorie produceren hun horloges in het verre oosten. Hiermee besparen ze op de kosten, maar de kwaliteit is vaak niet van hetzelfde niveau. Iron Annie investeert in haar personeel hetgeen resultaat in de hoge kwaliteit van elk Iron Annie horloge.

Als we verder kijken naar de collectie Iron Annie horloges zien we dat er degelijke materialen worden gebruikt. Bijvoorbeeld de horlogekasten zijn gemaakt van edelstaal en het glas is gehad mineraalglas. Ook aan de horlogeband is veel aandacht besteed. Dit zijn veelal fraaie Italiaanse horlogebanden van zeer fijn en comfortabel leder. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort en relatief weinig slijtage aan de band zelf.

De Iron Annie horlogecollectie begint bij 199,00 euro en loopt op tot 1.599,00 euro voor de duurste modellen. Echter is het grootste deel van de collectie maximaal 479,00 euro, waardoor een Iron Annie horloge zeer bereikbaar is voor elke horlogeliefhebber.

BensonTrade is officieel dealer van Iron Annie. Dit betekent dat wij officieel partner zijn van Iron Annie en ondersteunt worden door het merk zelf. Wij bieden de nieuwste horlogecollecties, scherpe prijzen en uitgebreide service qua levering en garantie. Elk Iron Annie horloge wordt met minimaal 2 jaar garantie geleverd. Uiteraard wordt elk horloge geleverd in een fraaie horlogebox met handleiding.

Ben jij op zoek naar een betaalbaar horloge van uitstekende kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij de Iron Annie horloges. Zeker weten dat je positief verrast wordt!