Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger Salthora Meta X horloge

Geplaatst op 26 juni 2020 om 11:16 uur

Het horlogemerk MeisterSinger is, zoals de naam al doet vermoeden, een absolute ‘Meister’ in haar vakgebied. Het merk werd opgericht in 2001 door Manfred Brassler. Hij zag het als een uitdaging om horloges te ontwerpen met een eigen originele design. Dit Duitse horlogemerk produceert sindsdien horloges die uniek zijn op het gebied van design en kwaliteit en is mede hierdoor zeer geliefd bij horlogeliefhebbers. Horloges welke afkomstig zijn uit Duitsland staan in het algemeen bekend om hun betrouwbaarheid en degelijkheid en dit is bij dit meesterlijke merk niet anders. MeisterSinger onderscheidt zich bovendien met een geheel eigen identiteit, doordat de horloges voorzien zijn van een enkele wijzer. Door het toepassen van deze bijzondere wijze van tijdsweergave, tezamen met een unieke index en het sterk gewelfde glas is MeisterSinger absoluut uniek in zijn soort. Hiermee is de missie van Manfred Brassler zeker geslaagd.

MeisterSinger Salthora X SAMX902GR

Bij aanschaf van een MeisterSinger horloge kunt u er dan ook zeker van uitgaan dat u een bijzonder stuk in huis haalt van hoge kwaliteit, waar u zeker lang plezier van zult hebben. Daarbij komt nog dat MeisterSinger zijn horloges aanbied voor scherpe prijzen, waarmee een goede prijs-/kwaliteitsverhouding ook gegarandeerd is.

In de uitgebreide collectie van MeisterSinger vinden we horloges met automatische uurwerken van bijzonder goede kwaliteit. Een prachtig voorbeeld van een tophorloge binnen deze collectie is de MeisterSinger Salthora Meta X. Dit is een zeer sportief horloge qua uitstraling. De MeisterSinger Salthora Meta X heeft een zwarte wijzerplaat met groene accenten, ook de lederen horlogeband is zwart. Deze kleurencombinatie maakt de uitstraling van dit horloge niet alleen sportief, maar ook stoer en robuust. De volledige modelnaam is Salthora Meta X SAMX902GR.

De horlogekast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal, heeft een dikte van 10 mm en een diameter van 43 mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat zeer sterk is.  Bovendien is de MeisterSinger Salthora Meta X uitgerust met een Zwitsers kwaliteitsuurwerk van het merk Sellita, welke een gangreserve kent van 38 uur.  Het horloge biedt daarnaast nog diverse extra’s, zoals een draaibare bezel en lichtgevende indicatoren.  Als kers op de taart is het horloge waterdicht tot wel 200 meter.

Bij BensonTrade vindt u een zeer mooi aanbod aan MeisterSinger horloges. De MeisterSinger Salthora Meta X is er hier één van. Wanneer u dit horloge, of een ander horloge van dit niche merk bestelt bij BensonTrade, ontvangt u deze met twee jaar garantie en handleiding in een luxe box thuis.