Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinder 8.16 B

Geplaatst op 20 juni 2020 om 11:13 uur

Op het gebied van de ultieme horlogeaccessoire, de watchwinder, is veel keuzemogelijkheid. Er is niet alleen een ruime keuze wat betreft merken maar ook qua materialen en uitstraling. Ook als we kijken naar de capaciteit van de watchwinder valt er genoeg te kiezen. Er zijn watchwinders voor 1, 2, 4, 6, 8 en tot wel 24 horloges. Voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge is een compacte watchwinder voor één horloge zeer functioneel. Maar ook voor de verzamelaar met meerder automatische horloges zijn er voldoende opties.  De watchwinders van Orbita, Paul Design en Benson zijn een uitstekende keuze voor diegene die veel automatische horloges heeft. Deze merken bieden watchwinders met een grotere capaciteit.

Benson Black Series watchwinder 8.16.B

Een mooi merk op de watchwinder markt is het eerder genoemde Benson. Benson is een relatief jong Nederlands watchwinder merk met een mooie collectie voor zowel de liefhebber als de (grote) verzamelaar en de professional. Binnen de collectie van Benson vinden we verschillende moderne designs. Een voorbeeld van een watchwinder van Benson welke geschikt is voor de grote verzamelaar of professional is de Benson Black Series watchwinder 8.16.B. Deze watchwinder biedt alles dat een echte verzamelaar nodig heeft om zijn 8 automatische horloges op de juiste wijze van energie te kunnen voorzien. De watchwinder heeft een grote capaciteit en biedt ruimte voor het opwinden tot wel acht horloges. Daarnaast is er ook gedacht aan extra opbergruimte voor nog zes andere horloges, of sieraden. Zo kan je al jouw horloges veilig en in stijl bij elkaar opwinden en opbergen.

De Benson Black Series watchwinder 8.16.B is zwart van kleur en geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De watchwinder is voorzien van stille en energiezuinige motoren en biedt drie programma’s (clockwise, counter-clockwise en alternate). Bovendien is de watchwinder uitgerust met een innovatief touchscreen, waarmee je de watchwinder naar jouw wensen kunt instellen. Elke rotor kan individueel worden ingesteld, zodat je de draairichting en het aantal rotaties kunt kiezen. Ook biedt deze watchwinder een powerwinding functie, waarmee je jouw horloge(s) in korte tijd van energie kunt voorzien. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je te allen tijde mooi zicht hebt op jouw horloge(s).

De Benson Black Series watchwinder 8.16. is verkrijgbaar in de kleuren zwart, macassar, wit en carbon.  Deze watchwinder is ook als limited edition verkrijgbaar in het donkerbruin en rood. Binnenkort zal Benson ook nieuwe limited edition modellen presenteren, die een blauw en walnoten uiterlijk hebben.

De watchwinder heeft een zeer luxe uitstraling en is dan ook een waardevolle aanvulling op jouw geliefde verzameling. De watchwinder is voorzien van een soft close deksel, voor extra gebruikscomfort. Aan de binnenkant is de watchwinder voorzien van een speciaal soft velvet, ter bescherming van jouw horloges. Al met al heb je met de Benson Black series watchwinder 8.16 B een kwalitatieve watchwinder in handen met een unieke prijs-/kwaliteitverhouding, want naast een zeer goede kwaliteit biedt Benson ook zeer scherpe prijzen.

De kwalitatieve watchwinders van Benson zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wanneer je een Benson Black Series watchwinder bestelt bij ons, dan wordt deze zorgvuldig ingepakt naar jou verstuurd. Je ontvangt de watchwinder dan met twee jaar garantie, certificaat en een handleiding.