Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges: betaalbaar en Duits fabricaat

Geplaatst op 1 juli 2020 om 13:55 uur

Wie een beetje thuis is in de horlogerie, weet dat horloges uit Duitsland goed bekend staan. Kenmerkend voor Duitse horloges zijn over het algemeen de betrouwbaarheid, degelijkheid en robuustheid. Een Duits horlogemerk dat een ruim assortiment van dit kaliber horloges in huis heeft is Laco. Dit merk produceert al meer dan 90 jaar horloges van uitstekende kwaliteit. Alle Laco horloges worden in Duitsland gemaakt door vakmensen. Het horlogemerk staat onder meer bekend door de nostalgische pilotenhorloges die zij in de collectie heeft. Maar daarnaast heeft Laco nog veel meer moois te bieden.

Laco Memmingen 861746 horloge

De collectie van Laco bestaat uit diverse series. Wat in het algemeen opvalt binnen deze collectie, is de nostalgische en traditionele insteek van het merk. De klassieke vormgeving van de horloges, tezamen met het verhaal erachter zorgen voor een interessante collectie Laco horloges. De horloges van Laco zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook betaalbaar. Deze combinatie maakt dat het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt en derhalve interessant is voor een breed publiek.

Voorbeeld van een mooie serie binnen de Laco collectie is de Laco Chronografen serie. Binnen deze serie zien we veel diversiteit wat betreft materiaalgebruik. We zien hoogwaardige materialen voorbijkomen zoals echt leder, saffierglas en edelstaal. Verschillende modellen zijn uitgerust met extra functionaliteiten zoals datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en natuurlijk een mooie en handige chronograaf functie. Voor de liefhebber zijn er modellen met een automatisch uurwerk, maar er zijn ook horloges beschikbaar met een quartz of mechanisch uurwerk.

Een andere lijn binnen de Laco collectie is de Laco Classics serie. Kenmerkend voor de horloges is de klassieke, maar vooral ook rustige en minimalistische uitstraling van de horloges. Er zijn verschillende klassieke kleuren die terugkomen binnen deze serie, zoals donkergroen, donkerblauw en donkerbruin. Ook bij deze serie Laco horloges zijn er fraaie materialen gebruikt.

Naast de twee bovengenoemde series herbergt de collectie van Laco onder andere diverse mooie pilotenhorloges, die zij al sinds 1940 produceren. Bijvoorbeeld de Laco Fliegeruhren A serie. Bij BensonTrade vindt u in deze serie enkele modellen met een leuke korting, bijvoorbeeld het aansprekende Laco Memmingen horloge. Voor de echte liefhebber zeer interessant om te bekijken. Het aanbod in de collectie is zeer divers wat betreft uitstraling van de pilotenhorloges.

Bij BensonTrade kunt u snel en veilig een horloge van Laco bestellen. U heeft in de webshop van BensonTrade een ruime keuze aan Laco horloges uit verschillende series. Wanneer u kiest voor een horloge van Laco en deze via de webshop bestelt, ontvangt u deze met twee jaar garantie en handleiding in een officiële box.