Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Korting op de Benson Black Series Tower watchwinders

Geplaatst op 5 augustus 2020 om 07:55 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson produceert sinds 2015 haar populaire Black Series modellen. Deze serie watchwinders kenmerkt zich door een zeer luxe en modern design, fraaie materialen en hoogstaande techniek. De Benson Black Series watchwinders bieden een unieke prijs/kwaliteit verhouding en winden elk automatisch horloge probleemloos op.

Benson Black Series Tower 6.17.MA watchwinder

In 2017 presenteerde Benson haar Black Series Tower watchwinders. Deze watchwinders zijn vormgegeven als een toren uit twee delen die op elkaar geplaatst worden. Het onderste deel bevat opbergruimte voor extra horloges en sieraden en is afsluitbaar via een slot. Het bovenste deel bevat de watchwinders. Doordat het bovenste deel een glazen deur heeft heb je perfect zicht op de ronddraaiende horloges. De bediening van elke rotor verloopt via het touchscreen waarmee je bijvoorbeeld ook de ingebouwde LED verlichting kan inschakelen.

De Benson Black Series Tower watchwinders zijn zeer populair gebleken. De meeste modellen zijn wereldwijd uitverkocht en wij hebben nog enkele stuks op voorraad. Normaliter worden Benson watchwinders niet afgeprijsd maar wij maken een uitzondering voor deze Tower watchwinders. Voor deze laatste stuks hebben wij alle modellen voorzien van een leuke korting. Voor deze aanbieding geldt op = op!

Elke Benson Black Series Tower watchwinder wordt geleverd met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat.