Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Maurice Lacroix horloges

Geplaatst op 5 oktober 2019 om 13:44 uur

Het bedrijf Desco von Schulthess kent een fraaie historie. Voor de geboorte van dit bedrijf gaan we terug naar 1889, waar het in de basis wordt opgericht door Eduard Sulzer-Frizzoni in Zürich.  Waar het bedrijf in het begin de focus had liggen op de import van zijde uit Azië, groeit het door de jaren heen uit tot een bedrijf met diverse handelswaar en mag zich vanaf 1946 onder andere vertegenwoordiger noemen van verschillende bekende Zwitserse horlogemerken, met name in het Verre Oosten. In 1961 wordt Schulthess de eigenaar van een horlogefabriek in Saignelégier, in de Zwitserse Jura. Hier lanceert het bedrijf in 1975 haar eigen horlogemerk onder de naam Maurice Lacroix. De Maurice Lacroix horloges worden dus inmiddels al meer dan 40 jaar geproduceerd in de eigen ateliers van het bedrijf en behoren absoluut tot de beste automatische horloges ter wereld.

Maurice Lacroix Masterpiece MP6128 Roger Federer Edition

De kernwaarde van het merk ‘succes is een reis, geen eindbestemming’ maakt al duidelijk dat het zich continue blijft ontwikkelen, gebruik makende van onder meer puur vakmanschap, gepatenteerde technologieën en de juiste instelling. Het bedrijf heeft niet voor niets meerdere grote prijzen gewonnen binnen haar vakgebied.

De kwaliteitshorloges van Maurice Lacroix zijn voorzien van automatische uurwerken, het neusje van de zalm voor de echte horlogeliefhebber. De Swiss made modellen zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardige materialen en uiterst betrouwbaar en duurzaam te noemen. Opvallend is het oog voor detail en de perfecte afwerking van de horloges. De uitstraling van Maurice Lacroix horloges laat zich het best omschrijven door ingetogen en klassiek. Voor betaalbare Zwitserse kwaliteit bent u bij Maurice Lacroix absoluut aan het juiste adres.

In onze webshop vindt u een topstuk van Maurice Lacroix, namelijk de Maurice Lacroix Masterpiece MP6128 Roger Federer Edition. Van dit horloge is er nog enkel één exemplaar verkrijgbaar, exclusief bij ons. Dit horloge is een limited edition van Roger Federer, welke wordt gezien als de beste tennisser ter wereld. Dit exceptionele stuk is uitgevoerd met een gouden 18 karaat horlogekast en voorzien van een uiterst hoge kwaliteit Zwitsers uurwerk en een chronometer. Wij leveren dit fraaie Maurice Lacroix horloge met originele papieren, horlogedoos en twee jaar garantie.