Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer horloges | Swiss made

Geplaatst op 8 oktober 2019 om 14:21 uur

Tag Heuer is een topmerk in de horlogerie en bestaat al meer dan 150 jaar. De fraaie geschiedenis van het merk begint in 1860 wanneer Edouard Heuer een werkplaats opent. In 1869 volgt al het eerste patent dat Heuer op zijn naam mag zetten, het gaat hierbij om een innovatie op het gebied van het zakhorloge. Een volgend patent op naam van Heuer zien we in 1887, waar Heuer het ‘Oscilating Pinion’ heeft uitgevonden. Dit betekende een belangrijke vooruitgang voor het horloge met chronograaf en wordt heden dag nog steeds gebruikt.

In 1883 weet het bedrijf een zilveren medaille in de wacht te slepen op de internationale tentoonstelling in Amsterdam. In 1889 wint Heuer weer een zilveren medaille, ditmaal op de tentoonstelling in Parijs voor de Tag Heuer collectie zakhorloges met chronograaf. Door de jaren heen gaat het merk voor niets anders dan perfectie en is steeds weer op zoek naar vernieuwing. Innovatie en ontwikkeling staan voorop. Niet voor niets is de slogan van Tag Heuer ‘vind het wiel steeds opnieuw uit, als je kunt’. Tag Heuer gaat zowel in uitvoering als materiaalgebruik enkel voor het beste. De horlogetechnici van Tag Heuer werken uiterst precies en gedetailleerd. Tag Heuer horloges zijn vandaag de dag voor kwaliteit, technische vooruitgang en sportiviteit. 

Tag Heuer Carrera horloge

Tag Heuer biedt een prachtige collectie kwaliteitshorloges. De Swiss made horloges in deze collectie zijn voorzien van uiterst nauwkeurige automatische uurwerken en zijn dan ook zeer betrouwbaar. Tag Heuer stelt zeer hoge eisen aan haar producten en elk horloge moet dan ook tot zestig beproevingen doorstaan voordat het wordt goedgekeurd. Tag Heuer horloges hebben daarnaast een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Met een Tag Heuer horloge kiest u dan ook voor ultieme Zwitserse kwaliteit.

In de collectie van Tag Heuer horloges vinden we verschillende series. De belangrijkste en bekendste series zijn de Aquaracer en Carrera serie. De horloges zijn modern met een sportieve uitstraling. De Aquaracer horloges zijn sporthorloges geïnspireerd op de magische onderwaterwereld. De horloges in de Carrera serie zijn klassiek en tegelijkertijd hedendaags en vinden hun inspiratie in de motorsport. BensonTrade levert de horloges van Tag Heuer met twee jaar garantie in een luxe officiële box. Daarnaast vindt u verschillende modellen van Tag Heuer bij BensonTrade met een mooie korting.