Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Mare Unlimited horloges - mega korting!

Geplaatst op 25 juni 2024 om 15:04 uur

Ben jij die liefhebber en/of verzamelaar van luxe horloges met een sportieve en stoere inslag? Wordt jij net als vele andere liefhebbers erg enthousiast van het design van Rolex, maar ligt dit ver buiten jouw budget? Dan stellen wij je graag voor aan een horlogemerk dat horloges biedt met een design dat doet denken aan de horloges van Rolex, maar dan tegen een fractie van de prijs. Een horlogemerk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden als het gaat om hoogwaardige horloges en waarmee jij echt kennis wilt maken als je dat nog niet gedaan hebt. Wij hebben het dan over het bijzondere en vrij nieuwe horlogemerk Mare Unlimited. Binnen de collectie van Mare Unlimited vinden we betaalbare horloges van hoge kwaliteit, met een uiterst aantrekkelijk en stijlvol design. In dit artikel vertellen we je graag meer over een aantal specifieke horlogemodellen van dit merk.

Mare Unlimited Greenwich horloge

Het eerste horloge van Mare Unlimited die we graag even in het zonnetje zetten, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK. Dit bijzonder mooie horloge is voorzien van een zwarte kunststof horlogeband, met een doornsluiting. Het horloge is daarnaast uitgerust met een zeer dunne horlogekast (8mm), gemaakt van edelstaal. Dit in combinatie met de kunststof horlogeband maakt het horloge zeer comfortabel om te dragen. De doorsnede van deze horlogekast is 40 mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en voorzien van witte accenten. Doordat het horloge is voorzien van extreem sterk saffierglas, hoef je niet snel bang te zijn dat er krasjes te zien zullen zijn op het glas. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK is in de basis voorzien van een high quality quartz uurwerk van het merk Ronda. Daarnaast is dit model tot maar liefst 100 meter waterdicht. De indrukwekkende lijst met mooie extra’s maakt het plaatje bij dit horloge helemaal af. Zo beschik je met dit model over een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, verschroefde kroon, GMT functie en draaibare bezel. Mare Unlimited biedt met de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK een echt pareltje, die nog aantrekkelijk geprijsd is ook.

Een tweede zeer aantrekkelijk model uit de  collectie van Mare Unlimited, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK. Dit horloge is eveneens voorzien van een kunststof horlogeband in de kleur zwart, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. Verder is het horloge voorzien van zeer sterk saffierglas en is het tot 100 meter waterdicht. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur en wordt omringd door een zwart/blauwe draaibare bezel. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK is uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk (op batterij) van het merk Ronda en biedt daarnaast verschillende andere mooie extra’s. Zo beschik je met dit model van Mare Unlimited over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit horloge is ook nog voorzien van een GMT functie en een verschroefde kroon. De GMT functie zorgt ervoor dat je bij dit horloge een tweede tijd kunt instellen, handig bijvoorbeeld voor als je op (zaken)reis gaat. Ook met de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK kies je niet alleen voor een echte eyecatcher om de pols, maar ook voor een horloge van zeer hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Het derde en laatste horloge van Mare Unlimited waarmee we je graag nader laten kennismaken, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK. Dit horloge biedt een comfortabele horlogeband gemaakt van rubber, uitgevoerd in de kleur zwart. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. Ook dit model is voorzien van saffierglas en heeft een edelstalen horlogekast met een dikte van 8mm en een doorsnede van 40mm. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.MRBK heeft een wijzerplaat in de kleur zwart, met daaromheen een draaibare bezel in verschillende tinten, waaronder zwart, bruin en goudkleur. Dit geeft het horloge een geheel eigen karakter. Verder is ook dit horloge van Mare Unlimited voorzien van een quartz uurwerk van topkwaliteit, van het merk Ronda. Het horloge is tot 100 meter waterdicht. Tot slot biedt dit horloge een datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren, een verschroefde kroon en een GMT functie.

Wij bieden in onze webshop een mooie selectie horloges van het merk Mare Unlimited, waaronder de hierboven genoemde modellen. Deze mooie horloges bieden wij aan met een aantrekkelijke korting. Aangezien deze horloges toch al interessant geprijsd zijn, kun je de horloges nu aanschaffen tegen zeer lage prijs. Kies jij ook voor de combinatie van hoge kwaliteit,  een stijlvolle uitstraling en een scherpe prijs?

Bekijk nu de mogelijkheden bij ons in de webshop en kies voor het model dat het beste bij je past. Wij leveren deze Mare Unlimited horloges met een garantie van twee jaar en een duidelijke handleiding. Je ontvangt je nieuwe aanwinst bovendien in een luxe officiële box. Bij vragen helpen wij je graag verder, neem hiervoor gerust contact met ons op!