Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Strumento Marino horloges | hoge korting!

Geplaatst op 2 juli 2024 om 14:56 uur

Vandaag de dag is een luxe horloge meer dan enkel een manier om bij de tijd te blijven. Doordat het dragen van mooie horloges voor menig moderne man daarnaast ook een echte hobby en een uiting van karakter is, is het niet vreemd dat verschillende horlogemerken kiezen voor designs die zijn verweven met verschillende andere hobby’s. Zo zijn er tal van horlogemerken die de inspiratie voor hun ontwerpen vinden binnen bijvoorbeeld de vliegtuigindustrie, de autosport of een stukje bijzondere historie.

Strumento Marino horloge

Een mooi voorbeeld van een bijzonder horlogemerk dat op deze manier verschillende hobby’s weet te verenigen, is het Italiaanse horlogemerk Strumento Marino. Speciaal voor de liefhebber van bijzondere horloges die tegelijkertijd een voorliefde heeft voor verschillende vormen van watersport, fraaie boten, varen en op het water zijn, vertellen wij je in dit artikel graag meer over dit aansprekende horlogemerk. Strumento Marino staat bekend als een gerenommeerd horlogemerk voor high-tech duikhorloges. Dit merk werd opgericht in 2013 door Paolo Alfredo Giovine. Binnen de collectie van Strumento Marino horloges vinden we horloges die perfect geschikt zijn voor het gebruik bij extreme watersporten. Je kunt hierbij denken aan racen, duiken en bijvoorbeeld surfen. Met een horloge van Strumento Marino kun je ervan op aan dat je onder deze extreme omstandigheden altijd op je horloge kunt blijven rekenen. De horloges van het merk kenmerken zich onder meer door een zeer goede waterbestendigheid, heldere kleuren, Italiaanse klasse en een stukje technische finesse.

De collectie van Strumento Marino is onderverdeeld in verschillende series horloges. Voor iedere serie heeft het merk een andere passende inspiratiebron gevonden, met behulp waarvan er steeds opnieuw prachtige en bijzondere designs zijn ontwikkeld. Zo vinden we binnen de serie ‘Speedboat’ horloges die zijn ontworpen als een ode aan de bijzondere avonturen die worden beleefd aan off-shore boten. De fraaie ‘Porto Cervo’ horloges zijn dan weer speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van zeilregatta’s. Binnen de Sirenetta serie biedt Strumento Marino ook fraaie duikhorloges speciaal voor dames, waarvoor men inspiratie zocht bij het mythische wezen de zeemeermin. In dit artikel vertellen we je graag meer over een tweetal horloges afkomstig uit de ‘Freedom’ en ‘Hurricane’ series van Strumento Marino.

Het eerste horloge dat we graag een podium bieden, is de Strumento Marino Freedom SM114S/BK/NR/RS/RS. Dit horloge is met recht een echte eyecatcher om de pols te noemen. Het sprekende en sportieve design in de combinatie van de kleuren rood en zwart spreekt direct ieder sportief hart aan. Het horloge is voorzien van een opvallende rubberen horlogeband. Deze horlogeband is zwart van kleur met rode randen en sluit met een doornsluiting. Dit horloge heeft zoals we gewend zijn van Strumento Marino een zeer goede waterbestendigheid, namelijk tot 300 meter. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal PVD en heeft een dikte van 17mm en een doorsnede van 46mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en eveneens voorzien van rode details. Verder is dit horloge voorzien van gehard mineraalglas. De Strumento Marino Freedom SM114S/BK/NR/RS/RS is in de basis uitgerust met een quartz uurwerk (op batterij) van het bekende merk Miyota. Tot slot beschik je met dit fraaie horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter, verschroefde kroon en chronograaf functie. Al met al het perfecte horloge voor de echte sportieveling en liefhebber van de zee.

Een tweede horloge van Strumento Marino waarover we je graag meer vertellen, is de Strumento Marino Hurricane SM116S/RG/NR/NR. met dit horloge weet Strumento Marino als geen ander een sportief design een klassieke touch te geven. Het horloge is voorzien van een rubberen horlogeband, die zeer comfortabel te dragen is. Deze horlogeband is uitgevoerd in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is rosé van kleur en heeft een dikte van 17 mm en een doorsnede van 46mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en is voorzien van details in de kleuren blauw en rosé. Ook dit model van Strumento Marino is tot maar liefst 300 meter waterdicht en voorzien van gehard mineraalglas. Verder is dit horloge uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk van Miyota en biedt dit model een datumaanduiding, secondewijzer en verschroefde kroon. Ook dit horloge is weer een echt pareltje uit de collectie van Strumento Marino te noemen.

Met een horloge van Strumento Marino kies je voor een echte blikvanger om de pols, van uiterst hoge kwaliteit. Bovendien biedt het merk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een horloge van dit merk altijd veel waar voor je geld krijgt. De collectie van het merk is hiermee ook toegankelijk voor de liefhebber met een minder groot budget.

De genoemde modellen van Strumento Marino vind je nu bij ons in de webshop bovendien met een aantrekkelijke extra korting. Dit is dan ook het uitgelezen moment om een high-end duikhorloge van Strumento Marino aan te schaffen. Wij leveren de horloges als officieel dealer van dit merk met een garantie van twee jaar en duidelijke handleiding. Je ontvangt je nieuwe aanwinst bovendien in een fraaie luxe officiële box.