Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwste RSC horloges uit Belgie

Geplaatst op 4 april 2019 om 07:56 uur

RSC is een bijzonder horlogemerk uit België. De naam is een afkorting voor Ronald Steffen Creations. Ronald Steffen is medeoprichter en designer van het merk. Zijn inspiratie vindt hij in zijn passie voor legendarische vliegtuigen en squadrons. Voor zijn eerste ontwerp liet hij zich inspireren door een iconisch vliegtuig dat een belangrijke rol speelde tijdens WOI, de Sopwith Camel genaamd. Na dit eerste prachtige design, bleef de luchtvaarthistorie voor Ronald Steffen een bron van inspiratie. Niet alleen Mustangs en Spitfires, maar ook straaljagers, helikopters en vrachtvliegtuigen legden de basis voor de unieke RSC collectie. RSC is hiermee uitgegroeid tot een waar icoon onder de pilotenhorloges. Dit maakt de RSC horloges populair aangezien pilotenhorloges nog altijd erg geliefd en gewild zijn.

RSC Vickers horloge

Met een historisch verhaal achter elk ontwerp, ademen de horloges van RSC nostalgie. Doordat RSC ervoor kiest de ontwerpen in beperkte oplage op de markt te brengen, blijven de ontwerpen exclusief. De modellen die zijn gebaseerd op legendarische Squadrons uit WOI hebben een oversized horlogekast die comfortabel om de pols zit. Bijkomend voordeel is dat de tijd zeer goed af te lezen is. Ook zijn er verschillende Squadron logo’s en accenten verwerkt in de ontwerpen.

Ondanks de hoge kwaliteit van de horloges in de RSC collectie, zijn ze zeer betaalbaar. Voor elk ontwerp worden de beste materialen geselecteerd, zoals gehard mineraalglas, saffierglas, edelstaal en soepel leder. De horloges zijn voorzien van betrouwbare quartz uurwerken, van bekende merken zoals Miyota en Ronda. Dit tezamen zorgt ervoor dat RSC ontzettend leuke en betaalbare horloges aanbiedt waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Alle RSC horloges worden geleverd met 2 jaar garantie, luxe horlogedoos en handleiding. Als officieel dealer van dit Belgische horlogemerk hebben wij de nieuwste collecties en veel aantrekkelijke aanbiedingen op diverse RSC horloges.