Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

Geplaatst op 30 augustus 2022 om 14:24 uur

Een luxe horloge omvat passie, hoogstaande techniek en gevoel  voor stijl. Wanneer we het hebben over Italiaanse stijl en finesse binnen de horlogerie, hebben we het over het Italiaanse horlogemerk Locman. Locman werd in 1986 opgericht door Marco Mantovani en Fulvio Locci.  Locman werd gevestigd op het Italiaanse eiland Elba, wat ook de geboorteplaats van Marco Mantovani is. Hier ontwikkelde hij een grote passie voor de natuur. Marco Mantovani werd gedurende zijn leven dan ook geïnspireerd door de natuur en wist dit later te verwerken in zijn werk binnen de horlogerie. Zo vond hij voor zichzelf ook verschillende overeenkomsten tussen de natuur en de horlogerie. Voor hem is de liefde voor het maken van prachtige horloges iets wat door je aderen moet stromen en waar je een oprecht geluksgevoel door ervaart.

Een horlogemerk als het Toscaanse merk Locman is er één met veel kennis en ervaring en bovendien een aansprekende geschiedenis. Zo heeft het merk de rechten weten te bemachtigen voor het maken van de horloges voor de luchtmacht en marine van het Italiaanse leger. Niet alleen is dit een grote eer, het benadrukt bovendien het solide en robuuste karakter van de Locman horloges.  Locman biedt een prijs-/kwaliteitverhouding waar niet veel merken mee kunnen concurreren. De uitmuntende kwaliteit en elegante uitstraling van de horloges in combinatie met de uitnodigende prijzen, blijken een gouden greep. Niet alleen de unieke designs van Locman, maar ook het gebruik van bijzondere materialen zoals carbon fibre en titanium zijn kenmerkend voor dit originele merk. Daarnaast heeft Locman innovatie, ontwikkeling en technische perfectie hoog in het vaandel staan.

We laten je graag kennis maken met een Locman Montecristo model. De Montecristo horloges uit de collectie van Locman zijn de meest populaire designs van het merk. De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK is een opvallend en uniek horloge te noemen. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van rubber in de kleur zwart en sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zwart van kleur en daarnaast voorzien van helderblauwe en witte accenten. De horlogekast is gemaakt van titanium. Dit is een materiaalsoort die ook veel in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Dit materiaal is niet alleen sterk, maar daarnaast ook licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat dit horloge uiterst prettig draagt. De kast heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 44 mm, wat dit tot een groter model maakt. De uitstraling van dit model is zeer sportief en stoer. Daarmee draag je dit horloge mooi bij een sportieve outfit, maar ook bij een zakelijke of meer casual outfit is dit horloge perfect passend.

Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK

De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK is voorzien van een automatisch uurwerk van uitstekende kwaliteit. Het horloge is daarnaast tot maar liefst 100 meter waterdicht en voorzien van extreem sterk saffierglas. Dit laatste zorgt voor het behoud van je horloge, doordat hier niet snel krasjes op zichtbaar zullen zijn. De Locman Montecristo Classic 051100BKFBL0GOK biedt tot slot mooie extra functionaliteiten in de vorm van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Je kiest met dit horloge voor een trendy horloge, die mede door de opvallende kleurstelling en het unieke design een echte eyecatcher zullen zijn om je pols. Ook op technisch gebied is dit een absolute aanrader. Een automatisch uurwerk is de meest pure vorm van horlogemaken, waardoor de passie en de liefde voor dit vak duidelijk in dit model naar voren komen.

De collectie van Locman is divers op verschillende gebieden. Zo biedt dit innovatieve merk horloges met zowel quartz- als automatische uurwerken, zodat je het horloge kunt kiezen dat het beste bij jouw persoonlijke voorkeur aansluit. Daarnaast zien we ook op het gebied van uitstraling veel variatie. Zo kun je kiezen voor een horloge met het voor Locman kenmerkende levendige kleurgebruik, maar zijn er ook meer neutrale modellen beschikbaar. Bovendien is er de mogelijkheid te kiezen tussen een 3- handsuitvoering of chronograaf. Bovendien zien we niet alleen rubberen horlogebanden, maar ook prachtige banden van hoogwaardig leder. De diversiteit in de collectie in combinatie met de scherpe prijzen, zorgen ervoor dat Locman een merk is dat toegankelijk is voor een breed publiek. Wanneer de Italiaanse stijl jou op het lijf geschreven is en je bovendien waarde hecht aan een uniek design en jouw sportief karakter van een horloge, dan is Locman absoluut het merk voor jou.

Bij ons in de webshop vind je een uitgebreide selectie Locman horloges met voornamelijk de populaire Montecristo modellen. Wij leveren als officieel dealer van Locman deze horloges met 2 jaar garantie en uiteraard een handleiding. Veel modellen van Locman kunnen wij uit voorraad leveren, waardoor we je snel van dienst kunnen zijn. Neem dus nu een kijkje in onze webshop en kies voor jouw favoriete Locman horloge. Met een horloge van dit Italiaanse merk heb je altijd een elegante en stijlvolle uitstraling.