Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nederlandse horloges

Geplaatst op 29 augustus 2023 om 15:17 uur

Hoewel Zwitserland en ook Duitsland met name bekend staan om de productie van hoogwaardige luxe horloges, zijn er ook verscheidene horlogemerken uit andere landen waarvan de collectie zeker de moeite van het bekijken waard is.

Ook Nederland herbergt een horlogemerk met fraaie hoogwaardige horloges, die bovendien een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weet te bieden. Het Nederlandse merk Van Speyk biedt namelijk zeer robuuste horloges met een fraai design, die bovendien uitgerust zijn met allerlei mooie extra’s. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen die het merk voert, is Van Speyk een horlogemerk dat voor vrijwel iedere horlogeliefhebber toegankelijk is.

Van Speyk is ontstaan als een samenwerkingsverband van verschillende ondernemers, die niet exact dat horloge konden vinden dat hen aansprak in het al bestaande aanbod. Zij hadden dan ook de ambitie horloges te produceren die aan al hun wensen zouden voldoen en die bovendien aantrekkelijk geprijsd zouden zijn.

De horloges van Van Speyk zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. Verschillende horloges van het merk zijn voorzien van een automatisch uurwerk van topkwaliteit. Dit is het soort uurwerk dat bij de meeste liefhebbers het meest in de smaak valt, doordat hier de bijdrage van de echte vakman het grootst is. Automatische horloges zijn daarbij afhankelijk van beweging voor hun functioneren. Je windt simpelweg jouw automatische horloge op door het om je pols te dragen. De natuurlijke bewegingen van je pols doen dan de rest! Van Speyk biedt echter ook modellen aan met een quartz uurwerk. Deze functioneren met behulp van een batterij en zijn uiterst punctueel. Bovendien is dit uurwerk goed bestand tegen schokken en stoten. We hebben drie fraaie modellen uit de collectie van Van Speyk voor je geselecteerd, waarover we je graag nader informeren.

Het eerste Van Speyk horloge dat we graag even in het zonnetje zetten, is de Van Speyk Dutch Diver LG.15.SR. Dit stoere en robuuste horloge is voorzien van een edelstalen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting is niet alleen zeer veilig, maar oogt daarnaast ook uiterst luxe. De horlogekast, eveneens van edelstaal, heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm, wat het robuuste karakter van het horloge benadrukt. De wijzerplaat van dit model van Van Speyk is zilver van kleur en wordt beschermd door zeer sterk saffierglas, wat zorgt voor een optimale bescherming van je horloge. Het automatische uurwerk van dit horloge is afkomstig van het merk Miyota (Miyota 8215) en zeer betrouwbaar. Het horloge is daarnaast tot maar liefst 200 meter waterdicht, wat dit model van het mek zeer geschikt maakt voor de liefhebber van sportieve activiteiten. De Van Speyk Dutch Diver LG.15.SR biedt verschillende mooie extra’s. Je beschikt met dit horloge namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is dit horloge voorzien van een draaibare bezel en verschroefde kroon, kortom een zeer fraai en compleet horloge van Van Speyk.

Van Speyk Dutch Diver LG.15.SR

Het tweede horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.ZL. Dit horloge heeft eveneens een robuuste uitstraling en een sportief karakter. Toch heeft dit model van Van Speyk een geheel andere uitstraling dan het hiervoor genoemde model. Het horloge is voorzien van een zwart leren horlogeband, met felgele stiksels als speels detail. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur. Ook komen hier de gele accenten opnieuw terug, gedeeltelijk in de vorm van het Vitesse logo.  Ook dit model van Van Speyk is uitgerust met saffierglas, dat zeer lang mooi blijft. Het hart van de Van Speyk Vitesse Editie VIT.15.ZL wordt gevormd door een Swiss made quartz uurwerk van topkwaliteit. Ook dit model biedt daarnaast een indrukwekkende lijst aan handige extra’s. Zo is dit horloge voorzien van Superluminova, een datumaanduiding, secondewijzer, draaibare bezel en verschroefde kroon.  

Het derde en laatste horloge van Van Speyk die we voor je hebben uitgezocht, betreft een echt pilotenhorloge. De Van Speyk Dutch Pilot CZ13.BL straalt nostalgie uit en zal dan ook een grote aantrekkingskracht hebben op vele horloge- en luchtvaartliefhebbers. Het horloge is voorzien van een retro bruin lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10mm en een doorsnede van 45mm. Verder is dit model van Van Speyk voorzien van een zwarte wijzerplaat en zeer sterk saffierglas. Dit horloge is tot 100 meter waterdicht. Ook dit model is verder uitgerust met een hoogwaardig quartz uurwerk, in dit geval van het merk Ronda (Ronda 4220.B). Het Van Speyk logo prijkt bij het horloge op zowel de lederen horlogeband als op de achterkant van de horlogekast, voor een extra gevoel van luxe. De datumaanduiding, secondewijzer, lichtgevende indicatoren en handige GMT functie maken het plaatje compleet.

Je vindt de drie genoemde horloges van Van Speyk bij ons in de webshop. Deze horloges worden door ons wereldwijd geleverd in een luxe officiële box met handleiding. Bekijk nu het gehele aanbod Van Speyk horloges in onze webshop en kies voor jouw favoriet!


05-09-2023 Locman horloge