Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Lapizta horloges | uitverkoop!

Geplaatst op 16 september 2020 om 09:38 uur

Lapizta staat voor racebaan in het Spaans. De Lapizta horloges hebben een link met autosport. Dit resulteert in extreme horloges met allerlei elementen uit deze sport. De designs, materialen en eigenschappen zijn allemaal gemaakt op snelheid, kracht en sportiviteit. De Lapizta horloges zijn over het algemeen oversized. Door de perfecte pasvorm zijn ze comfortabel te dragen. Lapizta werkt samen met grote partijen uit de autosport zoals Porsche en Ducati. Ervaring en adviezen worden hierdoor direct in de Lapizta horloges verwerkt op gebied van techniek, innovatie en kwaliteit. Lapizta is een absoluut iets voor de echte autosport liefhebber.

Lapizta Oryx L211201 horloge

In dit artikel willen we graag een aantal Lapizta horloges bespreken. Deze horloges zijn populair en geven een goed beeld van de Lapizta horlogecollectie.

Lapizta ORYX L21.1201 horloge

Dit Lapizta Oryx L21.1201 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een doorsnede van 48mm. De dikte van het horloge bedraagt 14mm. De kast is zwart van kleur door het PVD materiaal op de horlogekast. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas. De band is van leder in de kleur zwart. De basis van het horloge wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De chronograaf waarover het horloge beschikt zorgt voor een accurate tijdmeting. Met een datumaanduiding en stopwatch functie is het horloge zeer compleet op gebied van functies.

Al met al een zeer compleet horloge voor de racesport liefhebber.

Lapizta IZURUS L24.1803 horloge

Dit Lapizta Izurus L24.1803 horloge heeft een witte wijzerplaat en een doorsnede van 48mm. De dikte van het horloge bedraagt 14mm. De kast is rosé kleurig. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas. De band is van rubber in de kleur zwart. De basis van het horloge wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De chronograaf waarover het horloge beschikt zorgt voor een accurate tijdmeting. Met een datumaanduiding, geschroefde kroon en stopwatch functie heeft dit horloge alles wat je nodig hebt. 

Lapizta ZATARA 43mm L27.2305 horloge

Dit Lapizta Zatara 43mm L27.2305 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en een doorsnede van 43mm. De dikte van het horloge bedraagt 12mm. De kast is PVD zwart van kleur. Het horloge beschikt over gehard mineraalglas. De band is van rubber in de kleur zwart. De basis van het horloge wordt gevormd door een Miyota quartz uurwerk. De chronograaf waarover het horloge beschikt zorgt voor een accurate tijdmeting. Met een datumaanduiding, geschroefde kroon en draaibare bezel is dit horloge goed voorzien van handige eigenschappen.

Ben je op zoek naar een sportief horloge met link naar autosport dan is Lapizta het horloge dat je zeker wilt dragen. Dit merk combineert een leuke prijs met uitstekende eigenschappen. Momenteel hebben we vrijwel alle Lapizta horloges afgeprijsd waardoor je ze kunt kopen voor een extra scherpe prijs. Elk Lapizta horloge wordt geleverd met een luxe horlogebox, handleiding en 2 jaar garantie.