Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time Bradley Voyager horloge

Geplaatst op 7 september 2020 om 16:02 uur

Eone Time is een horlogemerk dat een moderne uitstraling heeft en geschikt is voor zowel mensen die niet goed zien als voor mensen die gewoon houden van een modern design. De horloges zijn betaalbaar en je draagt een mooi uniek horloge om je pols. De Eone Time horloges hebben een betrouwbaar quartz uurwerk als basis en zijn altijd voorzien van een comfortabele horlogeband. Optioneel kan je kiezen voor een metalen horlogeband.

Eone Time Bradley Voyager horloge

Een van de meest populaire modellen van Eone Time is de Eone Time Bradley Voyager. Dit horloge is vernoemd naar Brad Snyder, een leger officier die niet meer kan zien door een explosie in Afghanistan in 2011. Als zwemmer won hij vervolgens in 2012 zilveren en gouden medailles op de Paralympics in London. Elk Eone Time horloge is een prachtige mix van design, een achterliggend verhaal en aantrekkelijke prijs.

Het Eone Time Bradley Voyager horloge is een prachtig horloge. Als je houdt van perfectie en een mooi modern design dan is dit horloge zeker iets voor jou. Dit herenhorloge weegt zo’n 90 gram en is dus zeer licht. Het horloge is waterdicht tot 30 meter. Het horlogebandje is bruin en is gemaakt van leder. De horlogekast is 11mm dik en heeft een doorsnede van 40mm. De horlogekast is van aluminium materiaal en heeft een grijze wijzerplaat. Het uurwerk binnenin het horloge is van Zwitserse afkomst en dus Swiss made.

Elk Eone Time horloge wordt geleverd in een chique verpakking met handleiding en 2 jaar garantie. De prijs van dit horloge bedraagt 295 euro. Voor een uniek horloge met Swiss made uurwerk is dit een zeer goede prijs.  

Wij zijn al geruime tijd officieel dealer van Eone Time horloges. Wij hebben ook de meest uitgebreide collectie beschikbaar en de meeste horloges van het merk op voorraad voor een snelle levering.