Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.45 horloge

Geplaatst op 8 juli 2020 om 10:45 uur

Davosa is een mooi Duits horlogemerk dat fraaie horloges met automatische uurwerken van uitstekende kwaliteit biedt. Deze uurwerken zijn van Zwitserse afkomst van de welbekende merken ETA, Sellita en Valjoux. Zowel Duitsland als Zwitserland staan natuurlijk bekend als landen waar horloges geproduceerd worden van hoogstaande kwaliteit. Davosa horloges zijn dan ook geliefd bij horlogeliefhebbers en zeker het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een prachtig horloge. Davosa is absoluut een niche merk te noemen en bovendien uniek op het gebied van design en kwaliteit. Buiten dat biedt Davosa de horloges uit de collectie ook nog eens aan tegen scherpe prijzen en is daarmee toegankelijk voor een breed publiek. Davosa biedt eigenlijk alles wat veel duurdere merken ook bieden, maar dan een stuk voordeliger.

Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.45 horloge

Davosa kent een uitgebreide collectie, die zowel moderne als klassieke horloges herbergt. Het meest populair binnen deze collectie zijn de sportieve Ternos en Argonautic modellen. Deze horloges hebben een sportieve uitstraling en zijn waterdicht. Ze zijn hiermee bij uitstek geschikt voor de echte sportieveling. Binnen de Ternos serie vinden we onder meer de Davosa Ternos Professional TT GMT 161.571.45. Dit is net als de overige Ternos modellen een sportief horloge. Een groot pluspunt van dit horloge is uiteraard de GMT functie, maar daarnaast heeft dit model nog veel meer interessants te bieden.

Elk Davosa horloge is voorzien van extreem sterk saffierglas en een verschroefde bodem, zo ook de Ternos Professional TT GMT 161.571.45. Daarnaast biedt dit specifieke model mooie extra functionaliteiten, zoals een draaibare bezel, lichtgevende indicators en datumaanduiding. De kast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal, net als de horlogeband. De wijzerplaat is zwart van kleur en de blauwe accenten welke verwerkt zijn in het horloge geven het geheel een extra sportieve look. Het Ternos Professional TT GMT 161.571.45 horloge is voorzien van een vouwsluiting en is tot wel 200 meter waterdicht. Met ook hier een mooie scherpe prijs krijgt u zeker waar voor uw geld.

Wanneer u besluit dit prachtige sportieve horloge van Davosa of een ander model uit de collectie te bestellen, kunt u dit eenvoudig en veilig doen in onze webshop. Wij hebben een mooie selectie gemaakt van de horloges van Davosa, die u in de webshop kunt bekijken en vergelijken. Wanneer u een Davosa horloge bestelt,  ontvangt u deze in een originele horlogebox met handleiding en twee jaar garantie. Wij zijn officieel dealer van Davosa en werken al ruim 10 jaar met het merk samen. U bent bij ons dan ook gegarandeerd van een goede service en garantie.