Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Single watchwinders

Geplaatst op 20 januari 2021 om 15:46 uur

Een van de meest populaire series binnen de Benson watchwinder collectie is de Compact Single serie. Deze serie watchwinders die geschikt is voor het opwinden van 1 horloge heeft een compact en modern design en is in verschillende kleuren leverbaar. De Benson Compact Single watchwinders zijn populair door hun uitstekende eigenschappen en betaalbare prijs. Eigenlijk is er geen ander merk in deze prijsklasse die een betere watchwinder aanbiedt. Benson weet een uitstekende kwaliteit te combineren met fraai design en hoog gebruiksgemak. Deze elementen zorgen ervoor dat Benson watchwinders wereldwijd een groot succes zijn.

Benson Compact Series 1.BS watchwinder

De Benson Compact Single watchwinders zijn leverbaar in het zwart, carbon fibre, wit en walnoot. Binnen deze kleuren is er keuze uit een chroom- of goudkleurige ring om de horlogehouder heen. Deze watchwinders zijn compact van vorm en gemakkelijk overal neer te zetten. De Compact Single watchwinders kan je namelijk aansluiten op netstroom via de adapter maar ook gebruiken op een set batterijen. Hierdoor kan je deze watchwinder ook in een kluis plaatsen of neerzetten op een plek waar je geen stopcontact in de buurt hebt.

Deze watchwinders zijn gemaakt van hout dat niet alleen zeer degelijk is maar ook geluid absorbeert. Hierdoor is deze watchwinder één van de meest stille watchwinders in dit segment. De onderkant van de Benson Compact Single watchwinders is bedekt met zachte stof zodat de watchwinder nooit de ondergrond kan beschadigen waar je de watchwinder neerzet. Uiteraard zijn ook deze Compact Single watchwinders voorzien van de handige en flexibele horlogehouder waar je elk horloge op kunt plaatsen. Vervolgens klik je de horlogehouder, met horloge, vast in de watchwinder waardoor deze veilig vastzit tijdens het draaien.

Aan de achterkant van de watchwinder bevindt zich het bedieningspaneel. Via deze bediening kan je de watchwinder rechtsom, linksom en afwisselend rechtsom en dan linksom laten ronddraaien. Tevens stel je hier het aantal omwentelingen per dag in. Beide instellingen zijn erg belangrijk voor het goed opwinden van een automatisch horloge. Als je eenmaal de watchwinder hebt ingesteld, dit neemt slechts 30 seconden in beslag, heb je er geen omkijken meer naar.

De voordelen van de Benson Compact Single watchwinders zijn talrijk. Maar het meest belangrijk om te noemen is de combinatie van een fraai design, een degelijke Japanse motor en een betaalbare prijs. Onze persoonlijke favorieten zijn de Benson Compact Single 1.BS en 1.WS watchwinders. De eerste is zwart van kleur en de tweede wit van kleur.

Elke Benson Compact Single watchwinder is verpakt in een stevige doos met adapter, 2 jaar garantie en handleiding. Als officieel dealer leveren wij vrijwel alle modellen uit voorraad. Wij verzenden met DPD, PostNL of Fedex. Uiteraard kan je betalen met iDeal, creditcard, overschrijving of Paypal.

Ben je op zoek naar een fraaie betaalbare watchwinder voor 1 horloge? Bekijk dan zeker onze collectie Benson Compact Single watchwinders.