Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horloge, sieraad voor de pols

Geplaatst op 6 februari 2020 om 16:30 uur

Wanneer u op zoek bent naar een bijzonder kwaliteitshorloge, bent u zeker bij de Duitse en Zwitserse horlogemerken op het juiste adres. Een bekend Duits merk met een mooi verhaal is Iron Annie. De horloges van Iron Annie worden gezien als opvolger van de Junkers horloges, beiden geproduceerd door het bedrijf Pointtec. De horloges van Iron Annie worden met de hand vervaardigd in Duitsland. Elk horloge is voorzien van een kwaliteitsuurwerk van Zwitserse of Japanse komaf. Bij de productie van de Iron Annie horloges ligt de nadruk niet alleen op kwaliteit, maar ook op een nauwkeurige afwerking en fraai design van de horloges.

Voor elke liefhebber en verzamelaar van kwaliteitshorloges biedt Iron Annie een ruim assortiment. In de collectie vinden we namelijk zowel quartz-, als mechanische en automatische horloges met een klassieke en traditionele uitstraling. De horloges van Iron Annie zijn daarnaast zeer betaalbaar en daarmee toegankelijk voor een breed publiek.

In de collectie van Iron Annie onderscheiden we verschillende series, waarvan de Bauhaus serie met name zeer populair is. De horloges binnen de Bauhaus serie zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, dit is met name te herkennen door het minimalisme en het ingetogen karakter van de ontwerpen. Binnen de Bauhaus serie vinden we zowel quartz-, als mechanische en automatische horloges. Bij de automatische modellen zien we horloges welke zicht bieden op het uurwerk. Dit is een bijzonder detail, met name voor de echte liefhebber. De horloges zijn bovendien voorzien van een prachtige lederen- of Milanese edelstalen band. Enkele modellen bieden daarnaast een chronograaf functie.

Iron Annie 5018-4

Naast de Iron Annie Bauhaus serie biedt Iron Annie onder andere ook de ‘Cockpit horloges’. De horloges binnen deze serie zijn echte pilotenhorloges met een stoer en nostalgisch design. Ook voor deze serie is er gekozen voor fraaie materialen zoals mineraalglas, leder en edelstaal. De horloges binnen de Cockpit serie zijn tot 50 meter waterdicht en voorzien van lichtgevende indicators, datumweergave en secondewijzer.

De Iron Annie Amazonas horloges herbergen een klassieke en eenvoudige uitstraling.  In deze serie zien we veel blauw-, bruin-, zwart- en goudtinten. Ook in de Amazonas serie heeft men de keuze uit zowel quartz-, als mechanische en automatische uurwerken. Verschillende modellen van de Amazonas horloges hebben als extra functie de weergave van de maanfase, wat deze ontwerpen net wat extra’s geeft.

Wanneer u kiest voor een Iron Annie horloge en deze bestelt bij BensonTrade, wordt het horloge bij u geleverd in een luxe officiële box en met twee jaar garantie.