Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

MeisterSinger horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 7 februari 2020 om 16:45 uur

Manfred Brassler heeft MeisterSinger in 2001 opgericht Hij wilde een alternatief creëren voor reguliere polshorloges. Het idee om een horloge met slechts één wijzer te produceren werd geboren. De MeisterSinger horloges zijn gemakkelijk te lezen omdat Brassler hun wijzerplaten de praktische, duidelijke leesbaarheid gaf die klassieke meters en meetinstrumenten vandaag de dag nog steeds hebben. Hierdoor hebben ze ook gelijk een eigen gezicht en worden ze wereldwijd gewaardeerd.

De typische kenmerken van een MeisterSinger horloge zijn de index en het sterk gewelfde glas. De huidige collectie van dit fraaie horlogemerk wordt jaarlijks uitgebreid met meer complexe modellen die bijvoorbeeld ook de weekdag, de datum, of zelfs een tweede tijdzone tonen.

Meistersinger SAMX9-02GR
 
De torenklokken van de middeleeuwen hadden vrijwel allemaal één wijzer. Geleidelijk werden de klokken meer en meer voorzien van minuten- en secondenwijzers, waardoor mensen meer gedetailleerd de tijd konden zien.
 
De naam Meistersinger komt van de Meistersingers die burgerlijke dichters en zangers in de 15e en 16e eeuw waren. De Meistersingers waren vooral actief in de steden Augsburg, Neurenberg, Straatsburg en Frankfurt. Het verhaal van een zangwedstrijd wordt verteld in Richard Wagner's opera "The Meistersingers of Nuremberg". Met slechts één uurwijzer geven de MeisterSinger horloges een gevoel van vertraging, waardoor je je meer bewust bent van de tijd.
 
MeisterSinger verhoogde, door het grote succes, ook het niveau van technische verfijning in zijn eigen horloges. In Zwitserland heeft het merk het perfecte uurwerk beschikbaar; de handmatig opgewonden MSH01, die een prima gangreserve heeft. Techniek in combinatie met design is een belangrijk element waar dit horlogemerk op inzet. De MeisterSinger horloges staan voor kwaliteit en unieke designs. De unieke wijze van tijdwaarneming is slechts één van de pluspunten van een MeisterSinger horloge.
 
Momenteel hebben wij diverse MeisterSinger horloges op voorraad en beschikbaar met aantrekkelijke kortingen. Het betreft enkele stuks per model. De kortingen lopen op tot wel 30% van de officiële winkelverkoopprijs.
 
Elk MeisterSinger horloge is nieuw en wordt geleverd in originele doos met handleiding en 2 jaar internationale garantie. Bent u op zoek naar een schitterend horloge van een bijzonder horlogemerk? Een MeisterSinger horloge is zeker een prachtig sieraad om jouw pols.
 
In onze webshop kun je eenvoudig bestellen. Wij verzenden wereldwijd via DPD, PostNL of Fedex. Je kunt betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.