Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Binnenkort: MeisterSinger horloges met 30% korting

Geplaatst op 30 januari 2020 om 17:02 uur

Er zijn veel aansprekende horlogemerken die onze interesse hebben. Merken zoals Fortis, Glycine, Davosa, Epos en Damasko zijn voorbeelden van goede merken die prachtige horloges produceren. Deze merken zijn wellicht minder bekend dan Breitling, Omega, Tag Heuer, Oris, IWC en Patek, echter bieden ze enorm veel kwaliteit tegen een lagere prijs. Een merk dat ook bij bovenstaande merken hoort is MeisterSinger. Dit Duitse merk produceert schitterende horloges van uitstekende kwaliteit. Voor de horlogeliefhebbers is het fijn dat de prijzen aanzienlijk lager liggen dan bij de meest bekende horlogemerken. Door de relatief kleine productie van MeisterSinger ben je ook verzekerd van een uniek horloge waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

MeisterSinger CC908LG

Binnenkort zullen wij diverse MeisterSinger horloges presenteren in onze webshop. Deze horloges uit verschillende series hebben aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 30%. Hierdoor koop je een prachtige MeisterSinger horloge voor een lage prijs. Elk MeisterSinger horloge is voorzien van een Zwitsers uurwerk. Vooral het concept van één wijzer spreekt veel horlogeliefhebbers aan.

MeisterSinger SAMX9

Alle MeisterSinger horloges die wij aanbieden zijn nieuw en hebben 2 jaar garantie. Uiteraard wordt het horloge geleverd met originele horlogedoos en handleiding. Voor deze collectie horloges geldt op = op aangezien we slechts enkele stuks van de aangeboden modellen hebben. Profiteer snel van deze unieke prijzen en houdt onze website goed in de gaten!