Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 28 januari 2020 om 14:19 uur

Heisse & Söhne is een Duits watchwinder merk dat al sinds 1976 bestaat en een mooi aanbod aan kwalitatieve watchwinders biedt dat geschikt is voor alle automatische horloges. Dit ongeacht het merk of type horloge. Heisse & Söhne biedt een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, vernieuwende technieken en een sublieme afwerking. Onder andere kenmerkend voor de watchwinders van Heisse & Söhne, zijn de moderne ontwerpen. De bijzondere Duitse designs zullen een eyecatcher zijn in zowel een klassiek als een modern interieur. Naast deze watchwinders biedt Heisse & Söhne ook speciale watchwinder kluizen. Deze voldoen aan de hoogste Europese normen, zodat u met een veilig gevoel uw horlogecollectie achter kunt laten.

In de collectie van Heisse & Söhne is er een geruime keuze aan stijlvolle watchwinders met diverse capaciteit. Zo is er voor de kleine verzamelaar een watchwinder beschikbaar met ruimte voor bijvoorbeeld twee horloges, maar ook de grote verzamelaar kan zijn hart ophalen. Met een watchwinder als de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/30 heeft u een luxueuze watchwinder met ruimte voor wel zestien horloges. De Heisse & Söhne Berlin watchwinder heeft naast ruimte voor twee automatische horloges ook nog eens een geïntegreerd digitaal uurwerk. Naast de twee bovengenoemde watchwinders voorziet Heisse & Söhne nog in verschillende andere watchwinders met een capaciteit hier tussenin, zodat er voor elke liefhebber en verzamelaar van automatische horloges een passend alternatief wordt geboden. Kenmerkend voor de Collector watchwinders van Heisse & Söhne zijn de moderne techniek en grotere capaciteit voor het opwinden van veel automatische horloges. 

Voor de ontwerpen van Heisse & Söhne wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige en luxe ogende materialen zoals hout, carbon en mineraalglas. Het contrast waar deze materialen tezamen voor zorgen onderstreept de chique uitstraling van de watchwinders. Qua kleur zien we veel zwart en grijs, maar bijvoorbeeld ook donkerblauw. Deze kleurstellingen passen perfect bij een luxeproduct als een watchwinder en zijn passend in vrijwel elk interieur.

De watchwinders worden van stroom voorzien middels een adapter en zijn uitgerust met een stille Japanse motor, voor optimaal gebruikscomfort. Daarnaast zijn de watchwinders voorzien van een LCD scherm en LED verlichting. De rotoren zijn individueel instelbaar en ook het aantal toeren kan worden ingesteld. Bovendien zijn de watchwinders van Heisse & Söhne voorzien van een overwind protectie ter bescherming van uw geliefde horloge(s). Ze bieden daarnaast de mogelijkheid van drie verschillende programma’s, te weten CC, CW en Alternatie.

Als officieel dealer bieden wij een ruim assortiment Heisse & Söhne watchwinders. Wanneer u kiest voor een watchwinder van Heisse & Söhne wordt deze door ons geleverd met twee jaar garantie, adapter en handleiding. Wil je een prachtige watchwinder die perfect past bij jouw mooie horlogeverzameling? Een Heisse & Söhne watchwinder is de horlogeaccessoire voor jou!