Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De pilotenhorloges van Laco

Geplaatst op 22 januari 2020 om 14:46 uur

Laco is een traditioneel Duits horlogemerk, dat met name bekend is geworden door hun pilotenhorloges. De ontwerpen van de Laco horloges worden gemaakt in Duitsland en zijn onder meer tijdloos, nostalgisch en traditioneel te noemen. Wat Laco onder andere onderscheidt van andere horlogemerken, is dat het merk allerlei verschillende uurwerken voert, namelijk zowel quartz- als mechanische- en automatische uurwerken. Dus of de voorkeur nu uitgaat naar authentiek vakwerk of naar het modernste quartz horloge, bij Laco bent u altijd op het juiste adres. Dit geldt ook op het gebied van de uitstraling van de Laco horloges in de collectie. Want naast de populaire pilotenhorloges vindt u in het assortiment van Laco ook horloges met een meer moderne uitstraling.

Laco Seattle horloge

Laco is niet alleen traditioneel, maar heeft ook innovatie en moderne techniek zeer hoog op het prioriteitenlijstje staan. Stilstand ziet men bij Laco als achteruitgang, dus zijn zij met hun ontwerpen en technieken altijd in ontwikkeling. Met een Laco horloge bent u dus gegarandeerd van een horloge van hoge kwaliteit voorzien van de nieuwste technieken. In de Chronographen serie vind je bijvoorbeeld de mooiste horloges met extra functionaliteiten zoals een moderne chronograaf functie, datumaanduiding en lichtgevende indicatoren. In de Fliegeruhren serie zien we dan weer horloges voorzien van Superluminova C3 en bij een aantal designs ook blue markers. De horloges in de Einsatzuhren serie zijn waterdicht tot wel 1000 meter en extreem sterk. Dus ook op het gebied van techniek en functionaliteit is er ruime keuze bij Laco.

Het oog voor detail waar de Laco horloges om bekend staan, komt duidelijk naar voren in de designs. Met een grote precisie zijn de horloges afgewerkt. De collectie van Laco is in uitstraling zeer gevarieerd. Elk design heeft zijn eigen kenmerken. Laco kiest voor hoogwaardige materialen zoals edelstaal en gehard mineraalglas. Voor de horlogebanden is gekozen voor allerlei verschillende materialen, zoals leder, nato, nylon, edelstaal en edelstaal PVD. Door dit wisselende materiaalgebruik in combinatie met diverse kleuren krijgt elk design een eigen stempel en uitstraling.

Ondanks de hoogwaardige techniek, duurzame kwaliteit en diversiteit in uurwerken en uitstraling van designs is het assortiment van Laco betaalbaar gebleven en hiermee toegankelijk voor een breed publiek. Ook wat betreft uitstraling is dit merk zeer interessant voor veel horlogeliefhebbers en verzamelaars door de diversiteit.

BensonTrade biedt een zeer ruime collectie Laco horloges in haar assortiment. Wanneer u bij BensonTrade een Laco horloge bestelt, wordt deze geleverd met twee jaar garantie in een luxe officiële horlogebox met handleiding.