Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Goedkope Benson Compact watchwinders

Geplaatst op 28 september 2020 om 11:17 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is wereldwijd actief en één van de grotere spelers op gebied van opwindtechniek voor automatische horloges. Het merk combineert uitstekende opwind eigenschappen met fraaie designs en een aantrekkelijk prijsniveau. Het leuke aan Benson watchwinders is dat ze verschillende modellen met verschillende prijsniveaus aanbieden. Hierdoor slaag je als horlogeliefhebber, die een goede watchwinder zoekt om jouw automatische horloges op te winden, altijd bij Benson.

Benson Compact watchwinders

De collectie van Benson watchwinders kent de Compact, Smart-Tech II en Black series. De Compact watchwinders van het merk zijn de instapmodellen voor diegene die een goede watchwinder zoekt maar niet honderden euro’s wilt uitgeven aan een horlogewinder. Dit model watchwinder biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt.

De Benson Compact watchwinders onderscheiden zich door hun compacte en moderne design. De techniek wordt gevormd door een solide Japanse motor van Mabuchi. Het bedieningspaneel is een LCD schermpje waarmee je de draairichting en het aantal omwentelingen per dag bepaalt. Je kan het automatische horloge rechtsom, linksom en afwisselend naar beide richtingen laten draaien. Daarnaast kan je het horloge opwinden op 600, 900, 1200, 1500, 1800 en 2100 omwentelingen per dag. Door deze combinatie van kiesbare draairichting en aantal omwentelingen per dag kan je letterlijk elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, snel en veilig opwinden. Het maakt niet uit of jouw horloge van Breitling, Omega, Tag Heuer, Oris, Omega of IWC is.

De Benson Compact watchwinders zijn leverbaar voor 1 en 2 automatische horloges. Bij het model voor 2 horloges kan je beide rotoren individueel bedienen en instellen. Je kan dus twee verschillende horloges tegelijkertijd opwinden. Je kan ook een horloge opwinden en de andere rotor laten stilstaan. Het voordeel van de Benson Compact watchwinder voor 1 horloge is dat deze ook op batterijen werkt. Hierdoor kan je de watchwinder makkelijk op een plek naar keuze zetten zonder dat je netstroom in de buurt nodig hebt. Je kan de watchwinder ook in een kluis zetten of meenemen op reis of vakantie.

Een ander belangrijk voordeel van alle Benson watchwinders zijn de flexibele horlogehouders. Deze zijn erg breed en geschikt voor elk type horloge, groot of klein. Zowel heren- als dameshorloges plaats je gemakkelijk op de houder waarna je deze vastklikt in de watchwinder. Hierdoor zit het horloge veilig vast in de watchwinder en kan deze er uiteraard niet uitvallen.

De watchwinders uit de Compact serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De prijzen beginnen bij 169,00 euro (incl. BTW). Dit is een hele scherpe prijs voor een watchwinder die alles biedt wat je nodig hebt om een automatisch horloge van energie te voorzien. Uiteraard zijn een adapter en handleiding inclusief en wordt de watchwinder goed verpakt geleverd.

Bekijk snel de collectie Benson Compact watchwinders in onze webshop.


02-10-2020 Horlogebandjes