Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Horlogebandjes

Geplaatst op 2 oktober 2020 om 14:43 uur

Hou jij ervan een mooi horloge te dragen? Maar vind je het lastig je horloge met verschillende kledingstijlen te combineren? Dan is hier de oplossing. Wanneer je namelijk als liefhebber van mooie horloges graag wat meer variatie wilt, zonder direct een nieuw horloge aan te schaffen, kan een extra horlogebandje een mooie optie zijn. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je oude horlogebandje aan vervanging toe is, of dat deze toch niet meer zo bij je past. In deze gevallen zal je op zoek willen gaan naar een nieuw horlogebandje of een extra of zelfs meerdere extra horlogebandjes. Op dit gebied is er een breed scala aan opties.

Benson horlogeband

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je kiest voor een horlogebandje van goede kwaliteit. Je wilt tenslotte wel een horlogebandje dat comfortabel zit, aangezien je deze over het algemeen de hele dat om je pols hebt. Naast comfort is ook veiligheid belangrijk. Een horlogebandje moet niet alleen prettig dragen, maar ook stevig zijn en goed sluiten, zodat deze niet van je pols valt. Om te voorkomen dat je je horloge verliest, of dat je je de hele dag stoort aan een bandje dat niet prettig draagt, is het van belang te bedenken wat voor soort horlogebandje jouw voorkeur heeft.

Ben je op zoek naar een nieuw horlogebandje? Wij brengen graag de kwalitatieve horlogebandjes van Benson bij je onder de aandacht. Deze horlogebandjes zijn het eigen merk bandjes van BensonTrade. Het merk Benson heeft een geruime ervaring op het gebied van zowel watchwinders als horloges en weet dus ook hoe belangrijk het is dat een horlogebandje van hoge kwaliteit is en wat de eisen zijn voor een goede horlogeband. Bovendien laat Benson zijn producten vervaardigen in eigen beheer, wat resulteert in producten van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Doordat de lijntjes op dit gebied dun zijn, is het voor Benson mogelijk een scherpe controle uit te voeren op de kwaliteit van het eindproduct.

Benson biedt horlogebandjes met een grote diversiteit. Zo is er de keuze uit verschillende materialen, kleuren, stijlen en maten. Zo kies je eenvoudig een horlogebandje dat bij jou en je horloge past. Je kunt op de website van BensonTrade eenvoudig zo filteren, dat je snel jouw perfecte horlogebandje gevonden hebt! Kies bijvoorbeeld jouw maat, kleur en materiaal en je ziet direct welke opties er zijn. Wat betreft materiaal biedt Benson horlogebandjes van leer, krokodillenleer, rubber en haai. Deze zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren, zoals diverse tinten bruin, maar ook blauw, crème, roze, rood, geel, wit en zwart. Wat betreft de maten biedt Benson horlogebandjes aan van 18 mm, 20 mm, 22 mm en 24 mm. Dit maakt dat er voor zowel dames als heren en voor elke persoonlijke smaak voldoende keuze is op dit gebied. Alle lederen horlogebandjes zijn gemaakt van een uitermate hoge kwaliteit leer, welke bestand is tegen transpiratie en weersinvloeden. Deze horlogebandjes blijven dus extra lang mooi. In de Military horlogebandjes serie vind je horlogebandjes met een extra robuuste look, voor wanneer je een meer stoere uitstraling wilt. In de retro serie zijn horlogebandjes opgenomen met een retro uitstraling in de kleuren bruin en zwart. Naast deze genoemde series horlogebandjes zijn er nog vele andere series die echt de moeite waard zijn om te bekijken. Denk hierbij aan de carbon serie en de kalfsleder serie.

Om je horlogebandje helemaal compleet en extra luxe te maken, is het mogelijk een mooie vouwsluiting bij te bestellen van Benson. Deze vouwsluitingen zijn op alle lederen horlogebanden toepasbaar. Ook deze vouwsluitingen zijn van erg mooie kwaliteit en geven je horlogebandje net dat beetje extra. De vouwsluitingen in de luxe series hebben dubbele drukknopen en een extra veiligheidssysteem. Dit systeem erg veilig, zodat je je horloge niet zult verliezen. Deze variant vouwsluitingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en zwart. De vouwsluitingen van Benson zijn bovendien niet alleen van goede kwaliteit, maar net als de horlogebandjes zelf heel betaalbaar. Zowel de horlogebandjes als de vouwsluitingen van Benson staan dan ook bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je betaalt voor deze kwaliteit in verhouding veel minder dan bij bijvoorbeeld de juwelier.

Zin gekregen om een nieuw horlogebandje en/of vouwsluiting te shoppen? Surf dan naar webshop van BensonTrade en kies eenvoudig jouw favoriet! Je hebt al een goede kwaliteit horlogebandje vanaf 19 euro. Wil je meer luxe? In de handmade serie horlogebandjes vind je bijvoorbeeld prachtig luxueuze handgemaakte horlogebandjes! Maar ook een tussenweg is mogelijk, met bijvoorbeeld de horlogebandjes in de ‘haai’ serie, welke voor 24 euro verkrijgbaar zijn. Dus zelfs met een wat lager budget is het mogelijk om jezelf (of een ander) een mooi horlogebandje met bijbehorende vouwsluiting cadeau te doen! Bestel dus eenvoudig jouw favorieten bij BensonTrade en overtuig jezelf van de hoge kwaliteit en degelijkheid van de producten.