Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloges - Swiss made

Geplaatst op 20 oktober 2023 om 13:52 uur

Ben jij ook een fan van fraaie horloges? Heb je verschillende horloges en ben je op zoek naar een model van een interessant horlogemerk? Lees dan vooral verder, want in dit artikel schrijven we over Epos horloges.

Verschillende Zwitserse horlogemerken met allure, vinden hun oorsprong in het Zwitserse Jura gebergte. Een horlogemerk met een rijke geschiedenis en dat menig liefhebber weet te fascineren is daarmee extra aantrekkelijk voor de echte liefhebber van horloges.

De kennis en kunde van de echte vakman op dit gebied komt het best tot uiting in horloges met een automatisch of mechanisch uurwerk. Wanneer deze uurwerken dan ook nog van Swiss made kwaliteit zijn, weet je dat je een horloge van topkwaliteit in handen hebt.

Een niche merk dat horloges van dit kaliber vervaardigt, is het Zwitserse merk Epos. Met de wortels in de Zwitserse Jura en een enorme hoeveelheid kennis en ervaring die door de jaren heen is opgedaan, is Epos een merk dat zijn naam wereldwijd op de kaart heeft weten te zetten. Epos is een merk dat zeer goed bekend staat, ondanks dat het een wat kleiner bedrijf is. Epos kan juist doordat het een kleiner merk is extra aandacht besteden aan kwaliteit en afwerking. Dit zijn dan ook belangrijke pijlers van het merk. Naast kwaliteit en afwerking stelt Epos ook hoge eisen aan een stukje technische finesse en een perfect oog voor detail. De horloges van Epos zijn voorzien van Zwitserse uurwerken van gerenommeerde merken als ETA en Sellita. Dit complete plaatje maakt Epos een uniek merk en resulteert in de productie van horloges met klasse, voorzien van hoogstaande techniek, van uiterst hoge kwaliteit.

Binnen de collectie van Epos kun je terecht voor prachtige designs met een klassieke, stijlvolle en retro uitstraling. Ook voor de mannen die liever een wat stoerder en robuuster model horloge om hun pols hebben, biedt Epos verscheidene mogelijkheden. Zo hebben de modellen met een edelstalen horlogeband een mooie, robuuste uitstraling en een sportiever karakter. We laten je in dit artikel echter graag kennis maken met een meer traditioneel horloge uit de collectie van Epos. Het gaat om een model uit de Epos Originale serie, namelijk de Epos Originale 3437.132.24.18.25. De horloges uit de Epos Originale serie kenmerken zich onder meer door een retro vormgeving in combinatie met een minimalistisch karakter. Door de rustige uitstraling van deze horloges zijn deze passend bij vrijwel iedere outfit. De Epos Originale 3437.132.24.18.25 is voorzien van een bijzonder mooie zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat is zilver van kleur en voorzien van subtiele goudkleurige details. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 39 mm, waarmee dit een wat kleiner model herenhorloge te noemen is. Voor wat betreft het soort glas, heeft Epos hier gekozen voor saffierglas. Saffierglas is zo sterk, dat er nauwelijks krasjes op zullen komen. Dit zorgt voor een lang behoud van jouw horloge.

Epos Originale 3437.132.24.18.25 horloge

Epos zou Epos niet zijn, als de Epos Originale 3437.132.24.18.25 niet voorzien zou zijn van een Swiss made uurwerk. In dit geval is er gekozen voor de ETA 2824-2. Dit is een automatisch uurwerk, dat je bovendien heel mooi aan het werk kunt zien door de prachtige doorzichtige bodem. De werking van een automatisch horloge is voor veel liefhebbers zeer fascinerend, een doorzichtige bodem is dan ook een waardevolle toevoeging voor een hoogwaardig horloge te noemen. Dit horloge van Epos biedt daarnaast een datumaanduiding en een secondewijzer.  Al met al biedt Epos met dit horloge een model van uiterst hoge kwaliteit, met een exclusieve uitstraling. Door het ingetogen karakter van het horloge is deze vrijwel altijd passend. Op het gebied van de techniek behoort dit horloge tot het absolute neusje van de zalm. Wanneer je als man met klasse op zoek bent naar een horloge met automatisch uurwerk van topkwaliteit, is dit model dan ook zeker een aanrader wat ons betreft.

Je vindt bij ons in de webshop een scala aan prachtige hoogwaardige horloges met verschillende soorten uurwerken. Ook het bijzondere en exclusieve merk Epos is daarbij goed vertegenwoordigd. Natuurlijk kun je de Epos Originale 3437.132.24.18.25 bij ons veilig en snel bestellen. Daarnaast bieden wij echter ook Epos horloges uit verschillende andere mooie series van het merk. Sportieve modellen vind je onder meer in de Sportive serie, naast de klassieke modellen uit de Originale en Epos Emotion serie.

Een groot gedeelte van de Epos horloges bij ons in de webshop zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd, doordat wij deze met een mooie korting aanbieden. Dit is dus de uitgelezen kans om een Swiss made horloge te bestellen waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Je bestelt jouw Epos horloge bij ons altijd met een gerust gevoel, omdat wij als officieel dealer van Epos de beste service leveren. Ieder horloge van Epos wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, uiteraard in een officiële box met luxe uitstraling. Bezoek dus nu onze webshop en maak met behulp van de duidelijke foto’s en uitgebreide informatie de keuze voor het Epos horloge dat het beste bij jou past.