Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double 2.BS watchwinder

Geplaatst op 24 oktober 2023 om 14:48 uur

Een fraai automatisch horloge verdient uiteraard een stijlvolle watchwinder om in te worden opgewonden en opgeborgen. Dit hoeft echter zeker niet altijd te betekenen dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Er zijn namelijk merken binnen de horlogerie die met name bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van hun producten en derhalve hoogwaardige en complete watchwinders bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Benson Compact Double 2.BS Watchwinder

Ben jij als liefhebber of verzamelaar van automatische horloges bijvoorbeeld al bekend met het Nederlandse merk Benson? Zo niet, is het zeker de moeite waard de collectie van Benson eens te bekijken. Benson staat namelijk onder meer bekend vanwege de hoge kwaliteit en het hoge gebruikerscomfort van de watchwinders uit de collectie, in combinatie met de scherpe prijzen waartegen deze worden aangeboden. Met een watchwinder van Benson kies je daarom niet alleen voor het beste voor jouw automatische horloge of horloges, maar ook voor je portemonnee. De collectie van Benson herbergt watchwinders met een diverse capaciteit. Zo kun je bij dit bijzondere merk terecht wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt, maar ook wanneer je een kleine of grote verzameling automatische horloges van de benodigde energie wilt kunnen voorzien. Daarnaast biedt de collectie van Benson watchwinders met zowel Swiss made- als Japanse motoren en watchwinders met uiteenlopende designs. Kortom, de collectie van Benson is zeer uitgebreid en gevarieerd, waarmee het merk zijn pijlen richt op een breed publiek.

We zetten in dit artikel graag een specifieke watchwinder van Benson in het zonnetje, namelijk de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Deze watchwinder is ideaal wanneer je 2 of 3 automatische horloges in het bezit hebt, want dit model biedt de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd. De watchwinder is gemaakt van hout en in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is daarnaast compact vormgegeven, waardoor je niet veel ruimte nodig hebt om deze watchwinder te kunnen plaatsen. Bovendien kun je de watchwinder door deze eigenschap gemakkelijk met je meenemen naar bijvoorbeeld kantoor. De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is verder uitgerust met Japanse motoren van topkwaliteit. Deze motoren verzorgen probleemloos de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Ze staan er bovendien om bekend de opwinding te verzorgen op energiezuinig en stille wijze, wat het hoge gebruikerscomfort van deze watchwinder ten goede komt. Dit betekent dat je de watchwinder kunt plaatsen waar je wilt, ook op plaatsen waar stilte gewenst is, zoals op je slaapkamer of werkkamer. Verder biedt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder een mooie extra, dit model is namelijk voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je jouw automatische horloges desgewenst letterlijk in de spotlight.

De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is uitgerust met een innovatief touchscreen, waarmee je de watchwinder kunt instellen wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Het is mogelijk dit te doen voor ieder horloge apart, waardoor je ieder automatisch horloge precies de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Doordat er verder voor deze watchwinder gebruik is gemaakt van flexibele horlogehouders past vrijwel ieder automatisch horloge moeiteloos in de watchwinder.
De Benson Compact Double 2.BS watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model van Benson biedt ook een handige powerwinding functie. Met deze functionaliteit kun je je automatische horloge in korte tijd van de benodigde energie voorzien, ideaal als je even niet zoveel tijd hebt! Kortom, de Benson Compact Double 2.BS Watchwinder is een zeer complete watchwinder met alles erop en eraan, die door de hoge kwaliteit en het hoge gebruikerscomfort wat ons betreft een echte aanrader te noemen is. De watchwinder is bovendien voor hetgeen je ervoor krijgt zeer betaalbaar te noemen, wat het merk Benson een voorsprong geeft op vele andere watchwindermerken met hoogwaardige watchwinders in de collectie. Je kunt de Benson Compact Double 2.BS watchwinder bekijken en bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren dit model van Benson met 2 jaar garantie, een adapter en een handleiding in de vorm van een boekje. Je vindt naast de Benson Compact Double 2.BS watchwinder de gehele overige collectie van Benson bij ons in de webshop, er is dan ook altijd een Benson watchwinder voorhanden die bij jou en je automatische horloges past.

Weet je niet goed welke Benson watchwinder het meest passend is? Wij helpen je graag verder. Met onze ruime kennis en jarenlange ervaring op dit gebied zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn. Je bestelt bij ons bovendien altijd met een goed gevoel. Betalen kan bij ons namelijk met verschillende betaalwijzen waaronder Ideal, Paypal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Er staat je dus niets in de weg om te kiezen voor het beste voor jouw automatische horloges, kies daarom een voor Benson watchwinder!