Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

Geplaatst op 2 oktober 2023 om 14:40 uur

Wellicht één van de leukste horloges die wij verkopen komt van het Duitse horlogemerk Davosa. De Davosa horloges spreken ons aan omdat ze veel kwaliteit bieden voor een interessante prijs. Een Davosa horloge kost veel minder dan een Zwitsers horloge, terwijl de kwaliteit absoluut vergelijkbaar is. Immers, Davosa gebruikt ook Zwitserse uurwerken in haar horloges.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65

De Davosa Argonautic Carbon Limited edition horloges trokken gelijk onze aandacht. Er zijn twee varianten qua wijzerplaat kleur en van elke versie zijn er slechts 140 stuks gemaakt. Bij de inschrijving voor deze modellen hebben we gelijk toegeslagen en een aantal stuk gereserveerd en ingekocht. Na aflevering van de horloges werden we positief verrast. Wat een prachtige horloges! Uniek en kwalitatief ontzettend goed. In dit artikel schrijven we meer over Davosa en deze limited edition horloges. Ben je op zoek naar een fraai horloge van absolute topkwaliteit? Dan moet je zeker deze Davosa Argonautic Carbon horloges eens bekijken!

Als echte liefhebber van luxe horloges ga je bij de aanschaf van een nieuw exemplaar hiervan uiteraard niet over één nacht ijs. Allereerst moet het design van je beoogde nieuwe horloge je natuurlijk aanspreken. Er zijn op dit gebied talloze mogelijkheden. Ben jij meer een type voor een klassiek, retro of sportief model? Of zoek je een horloge om jouw verzameling compleet te maken? Vrijwel alles is op dit gebied mogelijk. Naast het design van een horloge is voor de echte liefhebber het gebruik van hoogwaardige materialen van belang. Ook het soort uurwerk is daarnaast belangrijk. Zo kies je met een horloge met een quartz uurwerk voor een perfecte weergave van de tijd en voor een uurwerk dat goed bestand is tegen schokken en stoten. Voor vele liefhebbers is echter de charme van een automatisch uurwerk onweerstaanbaar, door het stukje technische finesse dat hierachter schuilt. Een laatste mogelijkheid is een mechanisch horloge, dit horloge functioneert door middel van handmatige opwinding. Behalve het design, de techniek en het materiaalgebruik, speelt natuurlijk de prijs van een horloge ook mee. Niet iedere liefhebber heeft een even breed budget te besteden voor een nieuw horloge. Er zijn echter genoeg merken te vinden die horloges bieden van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Zelfs horloges met Swiss made uurwerken, die wereldwijd bekend staan als het neusje van de zalm, kunnen bij bepaalde merken tegen aantrekkelijke prijzen worden aangeschaft.

Een mooi voorbeeld van een Duits horlogemerk dat horloges aanbied met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, is het merk Davosa. Davosa is een horlogemerk dat zijn oorsprong vindt in de Zwitserse Jura en een merk met een indrukwekkende geschiedenis. Davosa maakt voor het vervaardigen van de horloges binnen de collectie enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn de horloges van Davosa voorzien van Swiss made uurwerken, waarmee een zeer solide en betrouwbare basis is gelegd. De collectie van Davosa herbergt zowel meer klassieke modellen horloges, als horloges met een zeer sportief karakter. Met name de sportieve horloges uit de Ternos- en Argonautic series van Davosa zijn zeer populair. Davosa weet zich te onderscheiden door de hoge kwaliteit van de horloges in combinatie met aantrekkelijke prijzen, maar daarnaast ook door de aansprekende limited edition horloges die het merk biedt. Met een limited edition van Davosa weet je namelijk zeker dat je kiest voor een zeer uniek stuk, doordat er wereldwijd maar een beperkt aantal van in omloop zijn.  

In dit artikel laten we je graag nader kennis maken met een specifiek limited edition model van Davosa, namelijk de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65. Deze limited edition is speciaal ontwikkeld voor het 140 jarig jubileum van Davosa. Bijzonder detail hierbij is dat het horloge is gelimiteerd op slechts 140 stuks wereldwijd, wat dit horloge extra speciaal maakt. Dit sportieve horloge is voorzien van een horlogeband van rubber, welke sluit met een vouwsluiting. De rubberen horlogeband is zeer comfortabel te dragen en bovendien zeer geschikt voor het gebruik in het water. Naast de rubberen horlogeband wordt dit horloge geleverd met een extra horlogeband die gemaakt is van nato. Deze horlogeband is zwart van kleur met een oranje detail. De horlogekast van dit horloge is net als de horlogeband zwart van kleur. Deze kast is gemaakt van carbon en heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 42 mm. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart, met de kleur oranje als een speels accent. Verder is er voor dit horloge gebruik gemaakt van saffierglas. Deze glassoort staat bekend als zijnde extreem sterk, waardoor je niet snel bang hoeft te zijn voor krasjes op het glas van je horloge. De basis van de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk van topkwaliteit (DAV 3021). Hiermee weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Dit fraaie model van Davosa biedt daarnaast een indrukwekkende lijst met extra’s. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model is ook nog voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Doordat dit horloge bovendien tot maar liefst 300 meter waterdicht is, is dit model zeer geschikt om te gebruiken als duikhorloge.

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.65 en deze graag wilt aanschaffen, dan kun je dit bij ons in de webshop met een gerust gevoel doen. Wij zijn namelijk officieel dealer van het merk, waardoor we je de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service kunnen bieden. De horloges van Davosa worden door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding in een luxe officiële box. Wacht daarom niet langer en bekijk ons fraaie aanbod Davosa horloges nu bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!