Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloge: unieke prijs/kwaliteit verhouding

Geplaatst op 1 september 2020 om 08:36 uur

Het Duitse horlogemerk Laco bestaat al 90 jaar en is een traditionele horloge producent waarbij kwaliteit, vakmanschap en fraaie materialen centraal staan. De Laco horloges zijn vooral bekend geworden door de aansprekende pilotenhorloges die zij al sinds 1940 produceren. Naast de pilotenhorloges produceert Laco ook moderne horloges met een uitstekende functionaliteit en hoog draagcomfort. Elk Laco horloge wordt in Pforzheim, Duitsland, vervaardigd door vaktechnici die allemaal hetzelfde doel hebben: prachtige Laco horloges vervaardigen. Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitshorloge met een retro look en betaalbare prijs, dan is een Laco horloge absoluut het overwegen waard. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit bij Laco waardoor je altijd gegarandeerd bent van een uitstekend horloge. De Laco horlogecollectie bestaat uit diverse series. Het horlogemerk is natuurlijk bekend vanwege haar pilotenhorloges, maar het heeft veel meer te bieden. Laco heeft prachtige horloges met chronograaf functie en een ruime collectie van horloges met een modern design.

Een Laco horloge koopt u niet alleen voor uzelf maar ook voor uw nageslacht. De kwaliteit en hoogwaardige afwerking die elk Laco horloge tot een fraai stukje techniek maken zal uw pols sieren. De horloges hebben een traditionele inslag en ingetogen karakter. De sublieme kwaliteit die elk Laco horloge herbergt komt tot uiting in de bijzondere uurwerken en fraaie lederen horlogebanden. Kiest u voor traditionele kwaliteit? Dan kiest u voor een Laco horloge.

Laco Chronographen horloges

Een goed voorbeeld is het Laco Chronographen 861915 Trier horloge. De horlogekast is gemaakt van edelstaal met een dikte van 10mm en een doorsnede van 40mm. Dit horloge weegt zo’n 90 gram. De wijzerplaat is zwart en voorzien van SuperLuminova C3. Het uurwerk is een quartz uurwerk met chronograaf functie. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband die zeer comfortabel zit.

De prijs bedraagt 290,00 euro. Dat is weinig geld voor een horloge dat in Duitsland is gemaakt en van zeer goede kwaliteit is. Elk Laco horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe horlogebox en handleiding.

Laco Classics horloges

Een geheel andere stijl heeft het Laco Classics 862064 Cottbus 40 horloge. Dit horloge heeft een doorsnede van 40mm en dikte van 10mm. Het is voorzien van gehard mineraalglas en weegt 70 gram. De waterdichtheid is tot 50 meter. Het creme kleurig bandje is gemaakt van leder. Het uurwerk werkt op beweging en is dus automatisch. Het uurwerk is gebaseerd op het 9015 Miyota uurwerk. Met een afgeprijsde prijs van 379 euro (originele prijs 440,00 euro) is het horloge absoluut betaalbaar. Het biedt enorm veel kwaliteit en een unieke uitstraling.

De Laco collectie kent nog veel meer horloges binnen de Classics serie. Er is keus uit verschillende modellen en kleuren.

Conclusie

De Laco horloges zijn van echte topkwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd. Laco horloges hebben een mooi design en rustige uitstraling. Hierdoor spreekt Laco veel horlogeliefhebbers aan.

Wij zijn officeel dealer van Laco horloges. Dit heeft als voordeel dat wij altijd de nieuwste collecties en scherpe prijzen hebben. Daarnaast is het belangrijk omdat wij in direct contact staan met Laco. Hierdoor kunnen wij u snel informeren, snel leveren en altijd helpen in geval van service.

Bent u op zoek naar een kwalitatief horloge voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk eens onze collectie Laco horloges. Het merk heeft veel te bieden. Met haar diverse stijlen en collecties zult u zeker slagen bij Laco.