Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Draag jij een fraai MeisterSinger horloge met Kerst?

Geplaatst op 18 december 2021 om 09:48 uur

Wat maakt een horlogemerk bijzonder? kan te maken hebben met een uniek design, een mooi verhaal, een unieke historie of een specifieke technologie bijvoorbeeld. Een merk dat absoluut een eigen handtekening en identiteit heeft is het Duitse merk MeisterSinger. Dit horlogemerk werd opgericht door Manfred Brassler. Hij wilde een horlogemerk oprichten dat terugging tot de eerste wijze van het meten van de tijd. Eenvoud was daarbij een belangrijke pijler. Hij ambieerde horloges met een eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer elegant design en een uniek concept. De filosofie hierachter heeft te maken met de drukte van deze tijd en de digitale revolutie die al tijden gaande is. MeisterSinger wil ons doen terugdenken aan onze oorsprong, de wereld waarin de tijd nog van ons was en niet andersom. Dit maakt MeisterSinger dan ook een traditioneel horlogemerk met een bijzondere visie. MeisterSinger heeft de filosofie van het merk weten te verwerken in de collectie door middel van de bijzondere één wijzer tijdsweergave.

Ieder afzonderlijk MeisterSinger horloge is dan ook herkenbaar aan de enkele wijzer. Daarnaast heeft dit merk nog veel meer te bieden. Het merk staat namelijk daarnaast ook voor technische verfijning en innovatie. Dit komt tot uiting door de hoogstaande techniek van de horloges. Het merk maakt gebruik van Swiss made uurwerken die natuurlijk behoren tot de beste ter wereld. De uurwerken die speciaal zijn ontwikkeld door MeisterSinger zijn zelfs bekroond met meerdere awards. Met een MeisterSinger horloge kies je dus voor hoogwaardige kwaliteit en de meest moderne techniek.

De collectie van MeisterSinger bestaat dus uit een verscheidenheid aan prachtige één wijzer horloges. Wat verder kenmerkend is voor de MeisterSinger horloges zijn de unieke index en het sterk gewelfde glas.

Een bijzonder mooi model van MeisterSinger is de MeisterSinger Circularis CC908LG. Met dit horloge combineert MeisterSinger een prachtige lichtbruine horlogeband van krokodillenleder met een klassiek blauwe wijzerplaat. Verder is dit unieke horloge voorzien van een edelstalen horlogekast met een 18 krt gouden lunette. De horlogekast is 10 mm dik en heeft een doorsnede van 43 mm. Dit horloge is uitgerust met het MSA01 automatisch uurwerk met een gangreserve van 120 uur. Het horloge sluit tot slot met een vouwsluiting en beschikt daarnaast over een datumaanduiding.

Een ander exclusief model uit de collectie van MeisterSinger is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Dit luxe horloge is uitgevoerd in de kleur zwart met groene accenten. De horlogeband is gemaakt van fraai leder en de horlogekast is vervaardigd uit edelstaal. De horlogekast heeft verder een dikte van 10 mm en een doorsnede van 43 mm. Het horloge is verder voorzien van het sterke saffierglas en een Zwitsers automatisch uurwerk van het merk Sellita. Dit horloge is waterdicht tot maar liefst 200 meter en sluit met een doornsluiting. Daarnaast biedt dit model een draaibare bezel en lichtgevende indicators. Dit is absoluut een horloge voor de fervent verzamelaar of grote liefhebber, met recht een waar collectors item.

Een laatste model dat we belichten is een klassiek horloge met een minimalistisch design, namelijk de MeisterSinger Scrypto Unitas AM505. Dit horloge is uitgevoerd in de kleur zwart, waarbij de zilveren small seconds zorgen voor een aansprekend accent. Het horloge is verder voorzien van een lederen horlogeband en de horlogekast is gemaakt van edelstaal. Deze heeft daarnaast een dikte van 10 mm en een doorsnede van 43 mm. Dit model is uitgerust met een mechanisch uurwerk met een 42 uur gangreserve. Bovendien is het horloge voorzien van een secondewijzer en is het tot 30 meter waterdicht. Wanneer je houdt van een clean design en een model dat passend is bij vele outfits, is dit een absolute aanrader te noemen.

Met de 3 bovengenoemde modellen hebben wij geprobeerd een mooie selectie te maken van MeisterSinger horloges die je echt moet hebben gezien. Natuurlijk vind je in de gehele collectie nog veel meer mooie designs die absoluut het bekijken waard zijn. In ieder geval vind je de bovengenoemde 3 modellen nu met een hele mooie korting bij ons in de webshop. De kans dus om een uniek horloge aan te schaffen, waarmee je niet alleen kiest voor kwaliteit en een prachtig stukje techniek, maar ook voor iets anders dan anders. MeisterSinger biedt tenslotte hele mooie horloges voor hen die iets willen dat exceptioneel is en niet door iedereen gedragen wordt.

MeisterSinger CC908LG horloge

Wanneer je ervoor kiest in onze webshop een MeisterSinger horloge aan te schaffen ontvang je deze met 2 jaar internationale garantie in een luxe officiële horlogedoos. Je zult genieten van een horloge dat zich kenmerkt door een uniek design, Duitse degelijkheid, Zwitserse techniek en natuurlijk als een bijzonder fraai sieraad om de pols.

Van de MeisterSinger horloges met hoge korting hebben wij nog slechts enkele stuks per model op voorraad. Wacht dus niet langer en kies in de webshop voor jouw favoriete model. Dan draag jij deze Kerst een fantastisch horloge.