Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic Carbon 161.589.75 en 161.589.65 horloges

Geplaatst op 7 december 2021 om 18:48 uur

Als officieel dealer van Davosa horloges zijn wij vereerd de allernieuwste gelimiteerde horloges van dit merk te presenteren. Deze nieuwe horloges zijn in een oplage van slechts 140 stuks per versie geproduceerd en elk exemplaar is volledig uniek. Niet alleen door het oplagenummer, maar vooral doordat elke carbon horlogekast vanwege het materiaal van elkaar verschilt.

Davosa Argonautic Carbon 161.598.65 horloge

Dat deze twee Davosa horloges een groot succes worden is nu al bekend: alle 280 stuks die Davosa heeft geproduceerd zijn volledig uitverkocht aan Davosa dealers. Dit betekent dat het horloge binnen een zeer korte tijd wereldwijd uitverkocht zal zijn. BensonTrade is officieel dealer en wij hebben per model diverse stuks kunnen bemachtigen. Hiervan is een groot deel al gereserveerd en wij hebben nog enkele exemplaren beschikbaar.

De Davosa Argonautic Carbon 161.589.75 heeft een carbon horlogekast, gele SuperLuminova en zwart rubberen horlogeband. Uiteraard is dit horloge voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en is het volledig waterdicht.

De Davosa Argonautic Carbon 161.589.65 heeft een carbon horlogekast, oranje SuperLuminova en ook een zwart rubberen horlogeband. Ook dit horloge is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en is volledig waterdicht.

Als we kijken naar het design zien we een modern vormgegeven horloge dat is gebaseerd op de Argonautic serie van Davosa. Deze serie is zeer populair omdat het sportieve horloges zijn met uitstekende eigenschappen tegen een zeer interessante prijs.

Ben je een liefhebber van unieke horloges? Dan zijn deze beide Davosa Argonautic Carbon horloges een must have. De prijs bedraagt 1.198,00 euro (incl. BTW). Voor deze prijs heb je een fantastisch horloge dat uniek is. Vanwege de gelimiteerde oplage van 140 stuks zal elk model altijd zijn waarde behouden.

Davosa is een kwaliteitsmerk uit Duitsland. De uurwerken zijn Zwitsers en bieden daardoor duurzaamheid, kwaliteit en een perfecte tijdmeting. BensonTrade is ruim 12 jaar officieel dealer van Davosa. Dit zijn we naar grote tevredenheid, want dit merk is één van onze favorieten!

Bekijk snel de speciale Davosa Argonautic Carbon Limited Edition horloges, en wacht niet te lang want ze zullen zeer snel uitverkocht zijn.