Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Geplaatst op 26 september 2023 om 09:36 uur

Het Zwitserse merk Swiss Kubik is één van de beste merken wereldwijd op het gebied van watchwinders. Samen met merken zoals Benson en Bernard Favre biedt dit merk een hoog kwaliteitsniveau, duurzaamheid en een prettige bediening. Swiss Kubik watchwinders onderscheiden zich door een compact design en vooruitstrevende batterijtechniek waardoor ze tot wel 3 jaar werken op één set batterijen.

Wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van hoge kwaliteit, is de keuze voor een Swiss made watchwinder van hoge kwaliteit altijd een goede. Swiss made producten moeten aan hoge voorwaarden en eisen voldoen om dit label te mogen voeren, net als bij de Swiss made horloges. Dit betekent dat je met een Swiss made model altijd kiest voor de beste kwaliteit.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Swiss made watchwinders zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en in verscheidene designs. Wanneer jouw voorkeur ligt bij een compacte en handzame watchwinder, laten we je graag nader kennismaken met het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik is een merk dat zijn sporen heeft verdiend binnen de horlogerie en dat zodoende een waar begrip is geworden op dit gebied. Vrijwel iedere liefhebber of verzamelaar van automatische horloges kent het merk. Swiss Kubik biedt een uitgebreide en gevarieerde collectie. De modellen van het merk zijn te herkennen aan het compacte formaat en de kubusvormige designs. De Swiss Kubik watchwinders zijn verkrijgbaar gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast kun je kiezen voor een model dat meer functionaliteiten of luxe biedt, of voor een Startbox model. Deze laatste variant is wat eenvoudiger vormgegeven, maar biedt dezelfde Swiss made kwaliteit die we gewend zijn van Swiss Kubik. Deze instapmodellen zijn aantrekkelijker geprijsd dan de meer luxe modellen. Hiermee maakt Swiss Kubik zijn collectie toegankelijk voor een breed publiek aan liefhebbers en verzamelaars.

De collectie van Swiss Kubik herbergt modellen voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8 of zelfs 12 automatische horloges. We vertellen je in dit artikel graag meer over een model dat geschikt is voor het opwinden van één automatisch horloge, namelijk de Swiss Kubik Aluminium Black. Dit luxe model van Swiss Kubik is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur zwart. Naast deze kleur is dezelfde watchwinder ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren zoals rood, oranje, blauw en donkergroen. Aluminium heeft als voordeel dat dit een hoogwaardige en sterke materiaalsoort is die bovendien licht in gewicht is. Het compacte design in combinatie met het lichtgewicht aluminium, maakt deze watchwinder uiterst handzaam. Hierdoor kun je deze horlogeaccessoire gemakkelijk plaatsen en verplaatsen. De Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder is werkzaam op batterijen. Zo kan deze watchwinder tot wel 3 jaar functioneren op een set AA batterijen, waarmee je hier nauwelijks omkijken naar hebt. Bovendien vergemakkelijkt dit het meenemen van de watchwinder naar bijvoorbeeld kantoor of op zakenreis en maakt het een goede mogelijkheid de watchwinder en daarmee jouw horloge in een kluis te bewaren.

De Swiss Kubik Aluminium Black is uitgerust met een Swiss made motor van absolute topkwaliteit. Deze motoren zijn krachtig genoeg om het zwaarste automatische horloge probleemloos van energie te kunnen voorzien. Bovendien zijn de motoren zeer stil in gebruik, waardoor er nauwelijks geluid te horen is tijdens het opwindproces. Dit maakt de Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder prima geschikt om te plaatsen op bijvoorbeeld kantoor. Dit model is instelbaar wat betreft het aantal toeren. Dit betekent dat je jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. De Swiss Kubik Aluminium Black is voorzien van een handige USB aansluiting, waarmee het instellen van de watchwinder in een handomdraai gebeurd is. Al met al biedt Swiss Kubik met de Swiss Kubik Aluminium Black een fraaie en stijlvolle watchwinder die jouw automatische horloge van de essentiële beweging voorziet. Bovendien presenteer- en bewaar je jouw automatische horloge in stijl in deze luxe watchwinder. Een Swiss made model van het merk Swiss Kubik schaf je aan om er jarenlang plezier van te hebben. Je kiest hiermee voor een optimale verzorging van jouw automatische horloge en je hoeft dan ook niet bang te zijn voor stilstand van je horloge wanneer je deze in de watchwinder plaatst. Wanneer je wilt, is het mogelijk een glazen deurtje bij te bestellen voor jouw Swiss Kubik watchwinder. Zo hou je schadelijke invloeden zoals vocht en stof buiten de deur, voor een optimale bescherming van jouw automatische horloge.

Naast de Swiss Kubik Aluminium Black zijn er nog vele andere fraaie en hoogwaardige modellen te vinden binnen de collectie van Swiss Kubik. Er is altijd een Swiss Kubik watchwinder die past bij jou, je persoonlijke stijl en je automatische horloge of horloges! Ben je enthousiast geworden over de Swiss Kubik Aluminium Black? Of wil je graag de andere modellen uit de collectie eens onder de loep nemen? Bekijk dan nu ons uitgebreide assortiment Swiss Kubik watchwinders!

Wij zijn als officieel dealer van dit exclusieve merk als geen ander in staat jou de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service te bieden. Bovendien worden de watchwinders van Swiss Kubik door ons geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, waarmee je je bestelling met een extra goed gevoel plaatst. Ook voor een passend advies of een antwoord op je vragen kun je altijd bij ons terecht.